HELENA BONHAM CARTER TYCKER ATT ”THE CROWN” BORDE TA SLUT

Helena Bonham Carter tycker inte att ”The Crown” ska fortsätta.

Den 56-åriga skådespelerskan spelade prinsessan Margaret i säsong tre och fyra av Netflix kungliga drama men tycker att den bör avslutas nu när tidslinjen är framme i modern tid.

Helena berättade för tidningen the Observer: ”Jag bör vara försiktig här, men jag tycker inte den ska fortsätta, faktiskt.

”Jag är med i den och jag älskade mina avsnitt, men det är väldigt annorlunda nu. När ”The Crown” började var det ett historiskt drama, men nu har den kraschat in i samtiden. Men det är upp till dem.”

”Harry Potter” skådespelerskan har tidigare föreslagit att Peter Morgans drama hade en ”moralisk skyldighet” att påminna tittarna om att de inte kollar på en dokumentär.

Helena sa under 2020: ”Jag känner väldigt starkt inför det för jag tror att vi har en moralisk skyldighet att säga vänta lite nu, det är inte en drama-dokumentär, vi spelar in ett drama. Det är olika saker.”

Serien har skapat en hel del kontroverser angående dess berättelser om den kungliga familjen men Morgan har antytt att den avlidna drottning Elizabeth hade ”bättre saker för sig” än att kolla på serien.

Han sa: ”Gud välsigne henne. Jag är säker på att hon hade bättre saker för sig.”

Peter erkände också att drottningen, som dog i september vid 96 års ålder, känns ”fortfarande vid liv” för honom eftersom hon är seriens huvudperson.

När han berättade om att höra nyheten om att hon hade dött sa han: ”Jag hade just landat från Wien och satte på min telefon och fick så många meddelanden och notifikationer.

”Jag kände många saker på samma gång. Och dagarna som följde där det var ett globalt fenomen, en stund i historien som du såg hända som en åskådare, men samtidigt en intensiv och omvälvande upplevelse som man vill arbeta igenom på egen hand.

”Hela upplevelsen blev ännu mer komplicerad om man ser till det faktum att hon som min huvudperson, såklart, fortfarande är vid liv.”

2023-01-30T11:40:28Z dg43tfdfdgfd