MåNS ZELMERLöW TALAR UT EFTER SVåRA TIDEN MED 6 MåNADER GAMLA SONEN OSSIAN: “EXTREMT DåLIGT”

Måns Zelmerlöw blev i somras pappa för andra gången.

Den sex månader gamla sonen har haft en tuff start i livet, det berättar nu Måns om i en intervju med Hänt.

– Nu har vi nog fått ordning på det, säger Måns.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

I slutet av sommaren blev Måns Zelmerlöw, 36, och Ciara Zelmerlöw, 35, föräldrar till sitt andra gemensamma barn. Ossian som den lille pojken heter har nu blivit ett halvt år gammal. Makarna har även sonen Albert, 4, tillsammans och Ciara är dessutom mamma till Archie, 6.

I en intervju med Hänt berättar nu Måns om glädjen över familjen hemma i England.

– De mår jättebra tycker jag, vi har ju tre söner nu vilket är helt otroligt. Det är så roligt. Vår yngsta är sex månader och han är helt underbar, säger Måns.

Måns Zelmerlöw om kampen med sonen Ossian: ”Extremt dåligt”

Den första tiden av bebisbubblan speglades dock inte bara av lycka och mys, istället kom Ossian att lida av kolik vilket inneburit många sömnlösa nätter för Ciara och Måns. Ciara har flertal gånger berättat om kampen med sonens mående på Instagram och nu öppnar även Måns upp om hur sonen mår idag.

– Det har lagt sig som tur är. Han har sovit så extremt dåligt men nu har vi nog fått ordning på det, vi hade nyss första natten där man fick sova sju timmar i alla fall, säger Måns.

Även om sömnbristen som småbarnsförälder kan vara väldigt påfrestande menar Måns att han hittat ett bra sätt att tackla problemet.

– Jag funkar dåligt utan sömn. Däremot kan jag somna när som helst så då har jag försökt att ta igen det på dagen. Att sova när han sover.

Planerna på att flytta till Sverige med familjen

Måns och Ciara lever idag med sin familj i England men Hänt har tidigare kunnat avslöja att paret har planer på att bosätta sig i Sverige framöver. Måns förklarade då nämligen att möjligheten att flytta tillbaka finns men att det rent praktiskt inte skulle fungera i nuläget.

– Den diskussionen har vi haft sedan dag ett. Jag tror att på sikt vill vi absolut flytta till Sverige igen. Men eftersom att vi har delad vårdnad om Archie så det går inte nu, sa då Måns.

FOTO: TT

Rekommenderad läsning

2023-01-30T13:19:56Z dg43tfdfdgfd