STJäRNORNA På SLOTTET FöRSVINNER – NU BEKRäFTAR KANALEN: ”DET BLIR...”

Stjärnorna på slottet försvinner från tv-tablån.

Nu kommer SVT med ett avslöjande om programmets framtid.

”Det blir en ny...”, skriver kanalen till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

I programmet Stjärnorna på slottet får tittaren följa fem kändisar som i fem dagar bor ihop på ett slott och delar med sig av sina personliga historier över god mat och dryck från kändiskocken Tareq Taylor, 53.

Den 17:de säsongen av programmet började sändas i slutet av 2022 och fortsatte sedan över årsskiftet, då på Bäckaskogs slott. De stjärnor som medverkade var Pia Johansson, 62, Anja Lundqvist, 51, Jon-Henrik Fjällgren, 35, Lars Lerin, 68, och Carolina Gynning, 44.

Carolina Gynnings avslöjande om familjen i Stjärnorna på slottet

Som bekant har kändisarna en varsin dag tillägnat åt sig. I det sista avsnittet av den senaste säsongen var det Carolina Gynnings tur att vara värd och få berätta sin historia.

Några månader innan programmet spelades in hade Carolina blivit mamma för tredje gången. Hon välkomnade då sitt första gemensamma barn med sambon Viktor Philipsson, 36, som fick namnet Vilda.

I en intervju med Hänt förklarade Carolina att det var svårt att vara ifrån sitt barn så tidigt efter födseln och lyckades därför ordna för dem att vara på plats under inspelningen.

– Det var ett väldigt väldigt jobbig schema, alltså det var väldigt tuffa dagar, säger Carolina till Hänt och fortsätter:

– Jag hade också precis blivit mamma så jag hade en dotter som satt med min kille och mamma i huset bredvid. Så jag ville egentligen springa dit hela tiden och mysa med henne. Men det var fem på morgonen till tio på kvällen varje dag.

Stjärnorna på slottet försvinner – kanalen om programmets framtid

Säsongen rundades av efter Gynnings dag. Det innebär att Stjärnorna på slottet nu försvinner från tv-tablån. Men de som älskar programmet kan vara lugna, en ny säsong är nämligen bekräftad, och enligt kanalen har casting-processen redan satt igång.

Det blir en ny säsong av Stjärnorna på slottet. SVT och produktionsbolaget Meter är i full färd med castingen av nya stjärnor till nästa säsong, som blir den 18:e för Stjärnorna på slottet”, skriver Anna-Maria Nildén, projektledare för Stjärnorna på slottet.

FOTO: SVT

Rekommenderad läsning

2023-01-30T20:50:06Z dg43tfdfdgfd