JESSICA BRöT UPP MED ”MARKOOLIO” EFTER 12 åR IHOP – Så äR EXFRUNS NYA LIV UTAN STJäRNAN I DAG

Marko ”Markoolio” Lehtosalo var under många år tillsammans med exfrun Jessica Lehtosalo Westergård innan deras skilsmässa år 2020. Så här lever hon idag.

Marko ”Markoolio” Lehtosalo är en av våra mest folkkära artister och genom åren har vi fått följa honom i mängder av olika format.

Han har stått på stora scener, släppt hits och nu senast har han briljerat med sin mamma Irma i tv-programmet ”Marko och Irma.”

Bakom rampljuset är han även pappa till tre stycken barn som han har tillsammans med ex-frun Jessica Lehtosalo Westergård.

Läs mer: Kikki Danielssons stora lycka – familjen väntar nytt tillskott: ”Känner mig så rik”

”Jag är för svår att leva med”

Relationen började 2008, och de träffades genom att Jessica var Markos personlig tränare.

– Jag gjorde som kronprinsessan Victoria och blev ihop med min PT på gymmet. Och nästan omgående sedan vi blivit ett par drog jag ner på det hårda festandet och förändrade min livsstil rätt ordentligt, har Markoolio tidigare sagt till till  Hemmets journal.

Paret hann vara gifta i 6 år och tillsammans i 12 innan de valde att skilja sig.

Men 2020 gick de skilda vägar, och för tidningen har Marko berättat att även om dörren till ny kärlek inte är helt stängd så har han lovat barnen att inte flytta ihop med någon ny.

– Kanske skulle det bli som särbo i så fall, men jag tror att jag är för svår att leva med. Jag har för mycket ångest. Jag har dessutom sagt till mina barn att så länge de bor hemma kommer det inte flytta in någon ny kvinna i detta hus.

Läs mer: Här gör Irma Lehtosalo något hon aldrig tidigare gjort – nya bilderna visar det historiska: ”Roligt”

Så lever Jessica Lehtosalo Westergård idag

Men relationen mellan dem verkar trots allt vara bra och i en intervju med Hänt har Marko 2021 förklarat att det inte är några större problem.

– Vi har bara kontakt när det gäller barnen men det är inga konstigheter eller så.

Jessica, Marko och Irma bor enligt Femina alla tre på Ingarö, bara ett stenkast ifrån varandra.

Jessica arbetar fortfarande med träning och även med det egna företaget Fysfunktion JW, som bland annat fysioterapeut och friskvårdskonsult.

Marko har bekräftat att han är singel, och även om Jessica inte gått ut officiellt med att hon träffat någon ny så har hon fått ytterligare ett barn efter skilsmässan.

Det var i april 2022 som hon välkomnade en son till världen.

Vi önskar hela familjen allt gott!

Artikeln Jessica bröt upp med ”Markoolio” efter 12 år ihop – så är exfruns nya liv utan stjärnan i dag är skriven och publicerad av Nöjeslivet.

2023-06-01T15:10:53Z dg43tfdfdgfd