FRöKEN SNUSKS NYA, OVäNTADE SATSNING – BYTER BRANSCH

Fröken snusk blev känd över en natt med låtar som "Rid mig som en dalahäst" och "Om han bjuder på bubbel". Nu går hon in i nästa stora projekt – här är allt vi vet hittills.

Fröken Snusk är en svensk artist som blivit stor på kort tid. Hennes genre brukar kallas för EPA-dunk och hon har turnerat över stora delar av Sverige med sin musik. Hon bär en mask för ansiktet och hennes identitet är hemlig, vilket Nyheter24 tidigare skrivit om.

På Fröken Snusks Instagram länkar hon till ett konto som heter Frökensnikotin. I deras Instagrambio står det att snuset är tobaksfritt och innehåller nikotin. Det står även att en webbsida kommer inom kort, men redan nu går det att se en ofärdig webbsida för snuset. 

Allt vi vet om snuset

Hittills har endast tre smaker avslöjats och dessa tre är coconut, energy och mint i olika styrkor. Portionssnusen kommer vara i slim-portioner, vilket går att utläsa från dosornas framsida. Dosorna är vita med en färgstark rosa framsida som pryds med dalahästar och texten “born i dalarna”. En “roll” kommer enligt hemsidan kosta 366 kronor. 

Fröken Snusk har själv kommenterat ett instagraminlägg om snuset och skrivit “SOM VI LÄNGTAR”.

LÄS MER:

Fans rasar över Fröken Snusks och 1 Cuz låt: "Vad håller du på med?"

2023-01-30T10:43:47Z dg43tfdfdgfd