13-BARNMAMMAN MIRKAS EKONOMISKA KRIS – SLåR TILLBAKA OM ATT TA EMOT PENGAR

13-barnsmamman Mirka Norrström har haft det tufft med ekonomin. Vid ett tillfälle skickade följarna pengar till henne som bidrag.

För Hänt berättar Mirka nu om varför hon aldrig mer kommer att ta emot pengar från följarna.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mirka Norrström, 51, medverkade i realityserien Familjen annorlunda, där vi fick lära känna henne och hennes 13 barn. Idag är Mirka ensamstående och har tidigare uttryckt att det varit kämpigt att försörja barnen.

Mirka Norrström fick pengar av följarna

När Mirka år 2022 skulle flytta var det därmed flera följare som bidrog med pengar så att hon skulle kunna ha råd med flyttstäd. Något tv-profilen tidigare berättat om för Hänt.

– Där kom mina följare in och stöttade och hjälpte. De ville swisha en slant för att jag skulle kunna ta in flyttstäd, tänk att jag slapp tänka på det. Jag hade aldrig haft råd att ta in något om det heller, sa hon då.

Men med det ekonomiska bidraget kom också hat, flera påpekade då att Mirka borde skämmas.

– Vissa tycker att jag ska skämmas för att jag tigger pengar, vilket jag absolut inte gjort. De har tjatat och tjatat om de tidigare och nu gick jag tillslut med på att lämna ut mitt nummer.

Mirka Norrström slår tillbaka mot kritiken: ”Då går jag hellre utan mat”

När Hänt nu når Mirka berättar hon om hur situationen ser ut idag.

Du har tidigare berättat om när följarna swishade dig?

– Ja, de gjorde det då när jag behövde flytta, förklarar tv-profilen.

Händer det fortfarande att följare kan skicka pengar till dig?

– Nej, nej, nej! Och jag skulle aldrig mer gå med på att de gör det heller. För så mycket skit som jag fick från andra sidan på gå grund av det. Då går jag hellre utan mat. Jag skulle aldrig någonsin gå med på det igen.

När Mirka får frågan om hur hennes ekonomiska situation ser ut idag svarar hon:

– Det går runt, varken mer eller mindre. Varje gång man tänker att, nu ska jag försöka lägga undan lite pengar till sommaren till exempel, så är det något med bilen eller något annat. Det tycker jag är jobbigt.

FOTO: Instagram / CHRISTIAN ÖRNBERG / EXP / TT

Rekommenderad läsning

2024-07-12T13:28:53Z dg43tfdfdgfd