ADVOKAT INSPIRERAD AV FILMEN ‘LEGALLY BLONDE’ öPPNAR EN HELT ROSA ADVOKATBYRå

Kathleen Martinez. Fotos e vídeo: Reprodução Tiktok @attorneymartinez

Kathleen Martinez, en 33-årig immigrationsadvokat, har utmanat de traditionella normerna inom juridikyrket med sin livfulla stil.

+ Klicka här för att se videor av Kathleen Martinez

Känd som “den verkliga Elle Woods“, kör Martinez en rosa Maserati och driver en advokatbyrå helt inredd i rosa nyanser, inspirerad av den ikoniska karaktären från filmen “Legally Blonde”, spelad av Reese Witherspoon.

+ Video: Brittisk programledare förtrollar följare med grön djup urringad outfit

Född i Oregon och mamma till två barn, tas Kathleen ofta inte på allvar på grund av sitt glamorösa utseende och sin uppseendeväckande bil. “Elle Woods är min religion och du kan inte övertyga mig om något annat,” förklarade hon för sina 1,6 miljoner följare på TikTok, där hon är känd för sina felfria naglar, glänsande blonda hår och garderob fylld med höga klackar.

När hon började sin karriär 2017 mötte Kathleen sexism och förakt från sina manliga överordnade, som uppmuntrade henne att klä sig mer “konservativt” och tilldelade henne uppgifter som att göra kaffe.

Idag är hon dock den stolta ägaren av en framgångsrik internationell advokatbyrå baserad i Dallas. Hennes kontor, helt inrett i rosa, lockar legioner av kvinnor som är ivriga att vara en del av hennes kraftfulla team av advokater.

Kathleens unika syn på sitt arbete har gjort henne till en viral sensation, med videor om hennes fascinerande liv och råd om invandringslagar som har samlat 52,2 miljoner likes på hennes TikTok-sida @attorneymartinez.

I en av sina videor avslöjade hon: “Min chef avskedade mig från mitt första advokatjobb för att jag inte ‘passade in’ i den konservativa kulturen och vägrade att göra kaffe åt honom.”

Trots förväntningarna öppnade Kathleen sin egen advokatbyrå och anställde 25 personer under det första året, vilket bevisade att hennes stil och innovativa synsätt var en framgång. Hon uppmuntrar sitt team att omfamna sina individuella stilar, vare sig det handlar om att bära glamorös makeup i domstolen, rosa kostymer på kontoret eller att bära laptops i eleganta väskor.

Trots kritik om att advokater med många följare på sociala medier “inte tas på allvar”, undervisar Kathleen nu i teknologimarknadsföring för juriststudenter och är på väg att medverka i en realityshow.

Hennes man, beskriven som ett stort stöd, hjälpte till att bygga hennes helt rosa kontor, komplett med ett ljusrosa arkivsystem, neonskyltar med citat från “Legally Blonde” och rosa möbler.

Källa: dailystar. Foton och video: Reprodução Tiktok @attorneymartinez. Detta innehåll skapades med hjälp av AI och granskades av redaktionsteamet.

The post Advokat inspirerad av filmen ‘Legally Blonde’ öppnar en helt rosa advokatbyrå appeared first on Instafamosos.

2024-07-03T12:25:17Z dg43tfdfdgfd