Kändisnyheter

Trending:


Sara Zacharias ville stoppa filmen om pappa Ted Gärdestad

År 2018 hade filmen om den folkkäre artisten Ted Gärdestads liv och karriär premiär. Det blev en stor succé. Men bakom framgångarna med filmen försökte Teds barn sätta stopp för den, och Sara Zacharias vädjade ... Artikeln Sara Zacharias ville stoppa filmen om pappa Ted Gärdestad är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Åklagaren: ”Börjar få en rätt så klar bild”

Utredningen av händelserna i Tollarp, där ett barn och en vuxen hittades döda i en villa på torsdagen, går framåt. Det säger chefsåklagare Pernilla Åström, som leder utredningen, till Aftonbladet. – Vi har samlat in en ganska stor del information och börjar få en rätt så klar bild över läget. Men inte tillräckligt för att publicera den. Ytterligare ett barn hittades skadad men vid liv i huset och vårdas på sjukhus. Tillståndet beskrivs som...


Steffo Törnquist talar ut om operationen – tvingas ta hjälp: ”Dåligt”

Steffo Törnquist är nyopererad. Nu delar han med med sig av första tiden efteråt: ”Fått daglig duschhjälp av hustru”, skriver han.


Tomas Ledins chockerande lyxliv – bor i en av Sveriges dyraste lägenheter

Sångaren Tomas Ledin har en låtskatt av rang, och har därav tjänat in en del pengar. Här är lyxlägenheten han bor i med Marie Ledin.


London Music Works släpper vinylskiva med The Legend of Zelda-covers

En fantastisk samling musikspår från de många olika The Legend of Zelda spelen föräras med en orkestrering från de talangfulla London Music Works, vilket även släpps på vinylplatta. De tre plattorna som kommer i en cyanblå nyans täcker 18 stycken, allt från Tears of the Kingdom, A Link Between Worlds, The Phantom Hourglass och A Link to the Past. Allt framfört av en symfoniorkester och pressat på 140 gram tunga vaxplattor, samt presenterade i...


Storfilmen med Brad Pitt floppade på bio. Ge den en chans på Netflix!

En av 2022 års största filmupplevelser har också Margot Robbie i den stjärnspäckade rollistan.


Omstritt konserthus i Norrköping får ny ägare

Kommunägda Louis De Geer-hallen i Norrköping har hittat en ny ägare. Det blir hotellkedjan Elite Hotels of Sweden som tar över det omstridda konserthuset. "En bra dag för Norrköping", säger kommunstyrelsens ordförande Sophia Jarl (M) i ett pressmeddelande.


Katten Larry har överlevt fem premiärministrar

Premiärministrar kommer, premiärministrar går, men "Larry the cat", han består. Den tidigare strykarkatten hälsar nu sin sjätte husse välkommen till 10 Downing Street. När Storbritanniens nye premiärminister Sir Keir Starmer installerar sig i premiärministerbostaden 10 Downing Street får han ett husdjur på köpet. Och "Larry the cat" är inte vilken katt som helst. Han är inte bara den som håller residenset fritt från råttor och andra gnagare, han...


”Det märks att han väntat länge på att få sommarprata”

Sigge Eklund bjuder på ett sommarprat i toppklass. Det anser Göteborgs-Postens Nina Morby efter att ha lyssnat på lördagens sommarvärd. Hon är nöjd med låtvalen, gillar att Eklund undviker ordet ”jag” och tycker inte att programmet blir ointressant eller spretigt någonstans. ”Det märks att han har väntat länge på att få sommarprata”, skriver hon. Sigge Eklund beskrivs av DN:s Greta Schüldt som ”mästaren” och ”ljudguden”. Hon konstaterar att...


Stina Wollter akut till sjukhus – hemska smärtorna: ”Jag orkar inte mer”

Stina Wollter har åkt till akuten då hon drabbats av njursten. ”Jag längtar efter att detta ska vara över”, skriver hon.


Drottning Mary påkörd av scooter på Grönland

I torsdags blev Queen Mary påkörd av en skoter på Grönland. Det hela fastnade på film.


Charlotte Perrellis son Angelo säljer familjens lyxhus – efter ekonomiska bakslaget

Anders Jensen och Charlotte Perrelli har försökt sälja huset i Marbella under en längre period. Nu tar sonen Angelo över uppdraget!


Lasse Berghagens privata sms till Pernilla Wahlgren inför Allsång på Skansen

Lasse Berghagen är en sann allsångsikon och än idag minns tittarna hans härliga somrar på Skansen med värme. Bakom kulisserna var han även både en förebild och stöttepelare för allsångsledarna som kom efter honom. Innan ... Artikeln Lasse Berghagens privata sms till Pernilla Wahlgren inför Allsång på Skansen är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Märtha Louises religiösa utspel med shamanen förskräcker

Bröllopet mellan prinsessan Märtha Louise, 52, och hennes skandalanfäktade fästman, shamanen Durek Verrett, 49, ska ske den 31 augusti.


Prinsessan Kate och William i kamp mot nya tragedin

Prinsessan Kate, 42, fortsätter att kämpa mot sin cancersjukdom – det är en lång resa tillbaka för den vackra kungligheten som är så innerligt älskad av britterna som nyligen kunde glädja sig åt en ”minicomeback”.


Kerstin Hegerfors känslosamma avsked av sin älskade make: ”I sommar ska jag gravsätta Arne”

Ett halvår efter sin makes död blickar Kerstin Hegerfors tillbaka på en sorglig tid. Samtidigt försöker hon aktivera sig, läs här.


Prinsessan Sofias flykt med alla sönerna efter svåra tiden

Prinsessan Sofias, 39, kungliga succé har gjort att hon hamnar i strålkastarskenet vad gäller allt hon företar sig.


"Titanic"-producenten Jon Landau är död

Den Oscarvinnande producenten John Landau har gått bort i cancer på fredagen den 5 juli, enligt Variety.


Hans Wiklund bryter tystnaden – nu syns han igen efter tuffa sjukdomskampen

Radioprofilen Hans Wiklund drabbades förra året av en hjärnblödning. I ett inlägg på Instagram bryter han nu tystnaden.


Lasse Kronér allvarligt sjuk – lidit i det tysta: ”Rädd för att dö”

Den folkkäre Lasse Kronér har några tuffa år bakom sig. Nu ser han fram emot nya inspelningar, men minns tillbaka på sjukdomen.


Erik Videgårds kärleksbesked – nyheten inför bröllopet på Mallorca: ”Fortfarande lycklig…”

Erik Videgård håller på att förbereda för ett bröllop. Nu berättar den omtyckte TV4-kocken om planerna framöver. Stjärnkrögaren Erik Videgård, 63, är en ständigt förekommande gäst i Nyhetsmorgons studio. Den erkände krögaren och kokboksförfattaren ses ofta ... Artikeln Erik Videgårds kärleksbesked – nyheten inför bröllopet på Mallorca: ”Fortfarande lycklig…” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Premiärdatum, titel och poster har avslöjats för Brad Pitts F1-film

Nästa sommar blir det åka av i Joseph Kosinskis påkostade nya F1-film med Brad Pitt i en av huvudrollerna, och datumet för alla racing-törstande biobesökare att lägga på minnet är den 25:e juni. Filmen som hittills gått titellös har även tilldelats sitt officiella namn, vilket kreativt nog rätt och slätt blir "F1". En första poster har även visats upp vilket du kan spana in här nedan och teaser-trailer utlovas under söndagen. Så håll ögonen...


Brendan Gleeson sägs spela skurken i Spider-Man Noir

Du kanske har missat att Spider-Man Noir, som vi lärt känna genom serietidningar, TV-spelet Spider-Man: Shattered Dimensions och den hyllade filmen Spider-Man: Into the Spider-Verse, ska få sin egen TV-serie. Nicolas Cage ska återvända som hjälten och eftersom serien inte är animerad, blir det alltså första gången som Nicolas Cage spelar honom på film, snarare än att bara göra rösten till honom. Nu verkar det dessutom som att filmens skurk har...


Victor Lindelöfs galna 30-årsfest – känd rappare på plats

Victor Lindelöf fyller 30 i juli, och självklart firades det stort. I bilder på Tiktok får man syn på kändisarna som var på plats, där bland annat en känd svensk artist uppträdde.


Familjen annorlunda-Madeleine Ilmrud har tolv barn – så har de valt namn på alla

Familjen annorlunda-Madeleine och Micke Ilmrud har tolv barn. Så hur har paret egentligen tänkt när de namngett alla sina barn?


Kända personer som nästan gick ombord på Titanic

Sedan Titanic sjönk under sin jungfrufärd i april 1912 har den varit föremål för många intriger. Fartyget inspirerade en av de mest framgångsrika Hollywoodfilmerna genom tiderna, såväl som otaliga dokumentärer och böcker. Nuförtiden anses det ha varit ett av de mest episka misslyckandena i historien och det uppskattas att över 1 500 passagerare omkom. Innan dess avgång sågs Titanic dock som det största fartyget på sin tid och tack vare dess status och prestige utgjordes en stor del av passagerarlistan av de då mest välbärgade personerna. Som tur var drog sig några av de som skulle varit ombord på fartyget ur i sista minuten. Klicka vidare för att se vilka dessa lyckligt lottade personer var, plus några andra kända personer som var bokade på en framtida resa med fartyget.


”Finns 99 hinder för att älska Cristiano Ronaldo – tårarna är inte ett av dem”

Det finns 99 hinder för att kunna älska Cristiano Ronaldo, men tårarna efter straffmissen mot Slovenien är inte ett av dem, skriver Simon Bank i Sportbladet. Krönikören konstaterar att fotbollsikonen ägnat ett liv åt att ”smida sin rustning”, åt att försöka nå perfektion, titlar och miljarder. Han påminner om skattebrottsdomen och våldtäktsanklagelsen men också om ikonens såriga bakgrund med fattigdom, mobbing och en alkoholiserad pappa. ”En man...


Katy Perry firar “4 juli” med en djärv USA-flaggbikini och charmar fansen

Katy Perry firade USA:s självständighetsdag, som infaller den 4 juli, med stil och förtrollade sina fans. The post Katy Perry firar “4 juli” med en djärv USA-flaggbikini och charmar fansen appeared first on Instafamosos.


Musiken från ”rövknäckt” bil överröstar bilälskarna

I helgen äger den stora bilträffen Summer meet rum i Johannisberg utanför Västerås. En splittring finns mellan raggarkulturen, där man värnar och vårdar sina amerikanska bilar, och epa-ungdomarna, rapporterar DN. – Ungdomarnas stök är ett problem som vi har över hela Sverige, säger arrangören Klas Brink. Endast bilar med årsmodell före 1977 får tillträde till området medan övriga får stå på besöksparkeringen. Under DN:s besök överröstas...


Astrid Lindgrens önskan i testamentet

Astrid Lindgren har lämnat efter sig ett arv av makalösa verk som än idag och älskas av barn över hela världen. Utöver det lämnade hon också i sitt faktiska testamente en oväntad detalj. Astrid Lindgren ... Artikeln Astrid Lindgrens önskan i testamentet är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Kändisar som gav sina otrogna partner en andra chans

Varje gång vi hör om en otrohetsskandal som involverar kändisar frågar vi oss direkt om de kommer att hålla ihop. Många kändispar bryter upp omedelbart efter otrohet, men så är inte fallet för alla. Alla kända par i det här galleriet har gått igenom otrohetsskandaler, försonats och hållit ihop ... åtminstone ett tag till. Klicka vidare för att se vilka kända personer som bestämde sig för att stanna med sin otrogna partner!


Video: Realitystjärna visar upp en minimal baddräkt för att fira självständighetsdagen

Emma Hernan gjorde den patriotiska looken vackrare än någonsin genom att posera i en baddräkt med amerikanska stjärnor och ränder för självständighetsdagen. The post Video: Realitystjärna visar upp en minimal baddräkt för att fira självständighetsdagen appeared first on Instafamosos.


De vinner Norrlands litteraturpris

Mats Söderlund och Linda Jones tilldelas Norrlands litteraturpris 2024.


Coldplay förlikas med ex-manager

Coldplay har betalat ut ett sjusiffrigt pund-belopp till bandets före detta manager, skriver NME.


Björn och Elias kämpade för att rädda liv på marknaden: ”Försökte hålla upp den”

Pappan och sonen Björn och Elias Ulvefeldt kämpade sida vid sida för att försöka rädda livet på den man i 55-årsåldern som dödades av en fallande marknadsbod på Kiviks marknad på fredagen. – Vi försökte hålla upp den men vi orkade inte för den väger jättemycket. Så släppte någon och så kastade jag mig därifrån, berättar Björn Ulvefeldt för Expressen. Sonen Elias säger till tidningen att det dröjde över tio minuter innan ambulans kom till...


Knallar chockade: "Som om ingenting hänt"

Mor och dotter gjorde premiär med sin foodtruck på Kiviks marknad i fredags. Trucken stod intill tivolit och de bevittnade dödsolyckan på nära håll. Vi är chockade över att tivolit öppnar så snabbt igen, säger dottern Ebba Nordin till TT.


Rickard Olssons ord om kärleken – talar ut om känslorna för nya tjejen Cathrine

Tv-profilen Rickard Olsson har en ny kärlek. Nu visar han upp sin kärlek Cathrine Hardenborg på sociala medier och talar om för sina följare om oanade talangen som fick honom på fall. ”Man kan inte ... Artikeln Rickard Olssons ord om kärleken – talar ut om känslorna för nya tjejen Cathrine är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Fredrik Skavlans känga till TV4-profilen – efter alla år ihop: ”Spädbarn”

Fredrik Skavlan och Niklas Källner har jobbat tätt ihop. Nu berättar Niklas om vad han tror att Skavlan egentligen tycker om honom.


Hiljemark: "Åldern är en medial grej"

Ålder är bara en siffra. Den tidigare landslagsstjärnan Oscar Hiljemark ska bara vara sig själv i rollen som ny Elfsborgstränare. Åldern är mer en medial grej, säger 32-åringen. Inför den herrallsvenska omstarten är det en del nya namn på tränarbänkarna. Stefan Billborn har tagit över IFK Göteborg. Stefan Larsson och Henok Goitom är tillfälliga huvudtränare i Kalmar respektive AIK. Den som har haft längst tid på sig att mentalt förbereda sig är...


Kyrkan håller öppet: ”Dödsfallen skakar bygden”

För några veckor sedan vittnade ballonger utanför huset i Tollarp om kalas. I dag står det klart att två personer, en vuxen och ett barn, har hittats döda i huset i Tollarp. Ytterligare ett barn har förts till sjukhus. – Vi har barn i ungefär samma åldrar. Vi umgicks inte, men hälsade alltid, säger Jonas Holst, granne till det drabbade hushållet, till TT. Den lokala kyrkoherden Charlota Rosman Nissen säger till P4 Malmöhus att händelsen har...


Starka reaktioner efter Lee Christiernssons kontaktannons

En detalj i Lee Christiernssons kontaktannons har nu skapat diskussion. Vad skrev hen egentligen som gjorde folk så upprörda?


Sigge Eklund: Farfar Bengts liv förstördes av Bergman

Lördagens sommarvärd Sigge Eklund berättar i programmet om sin farfar Bengt Eklund, Dramatenskådespelare som bland annat är känd som Tjorvens pappa i ”Vi på Saltkråkan”. I programmet säger poddaren och författaren bland annat att regissören Ingmar Bergman, som Eklund kallar ”aset på Fårö”, ska ha förstört farfar Bengts liv. Han pratar också om missbruk och skam – och att sanningen inte är ett absolut begrepp. Sigge Eklund berättar också en...


Producent bakom ”Titanic” och ”Avatar” död i cancer

Jon Landau, parhäst till James Cameron och Oscarsvinnande medproducent till ”Titanic” och de två ”Avatar”-filmerna, har dött i cancer vid 63 års ålder. Det rapporterar Variety. De tre filmerna är, tillsammans med ”Avengers: Endgame”, de mest inkomstbringande i historien. Som 29-åring blev han chef för filmproduktion på 20th Century Fox, och övervakade produktionen av filmer som ”Die hard 2”, ”Power rangers”, The last of the Mohicans” och ”True...


Prins Harrys och Meghans svåra situation med barnen

Prins Harry, 39, och Meghan Markle, 42, har skakat om den brittiska monarkin i dess grundvalar – det svekfulla parets uppträdande, konflikter och ränksmideri har alienerat dem fullständigt från det kungahus som de var satta att tjäna.


Konsert avbryts på Roskilde – blixtar orsak

En konsert på den danska festivalen Roskilde avbröts och publiken evakuerades på grund av åska och regn, rapporterar Politiken. Det var den guatemalanska cellisten och vokalisten Mabe Frattis konsert som avbröts. Fratti började spela klockan 12 på fredagen. Andra artister som har uppträtt på årets upplaga av Roskilde är rapparen 21 Savage och Ice Spice.


Valdemar Wahlbeck om att hitta Per Gessles röst i filmen om Gyllene Tider

MovieZine möter Valdemar Wahlbeck och Ville Löfgren, snart bioaktuella i "Sommartider".


Gunilla Persson ratar politiken: "Jag röstar inte"

Artisten och tv-profilen Gunilla Persson är inte direkt känd för att vara blyg med sina åsikter, men när det gäller politik är hon mer försiktig. I ett samtal med Aftonbladet avslöjar hon nämligen att hon aldrig röstat. – Man orkar inte, säger hon till tidningen.


Ciara Zelmerlöw kryptiska bild: "Önska mig lycka till"

Ciara Zelmerlöw uppdaterar just nu sina sociala medier flitigt. Men vad exakt menade hon med sin senaste bild?


Bieber spelade för son till Asiens rikaste man

Justin Bieber har flugits in och spelat under bröllopsfirandet för sonen till Asiens rikaste man. Runt 100 miljoner kronor ryktas han fått för uppträdandet, enligt indiska medier.


TV-serien om Arkham Asylum har blivit nedlagd

För ungefär två år sedan började det pratas om att en serie i samma universum som Matt Reeves The Batman var på ingång som skulle kretsa kring Gotham Citys ökända mentalinstitution, Arkham Asylum. Projektet som gick under det enkla namnet Arkham Asylum var tänkt att bli en av två serier som skulle hjälpa till att utvidga berättelsen mellan The Batman, och dess kommande uppföljare. Nu verkar det som att The Penguin (som är den andra serien) blir...