AUSTRALISK TIKTOKER BLIR OMBEDD ATT LäMNA JäRNAFFäR FöR ATT HA FILMAT EN VåGAD VIDEO

Dasha Daley. Foto e vídeo: Reprodução Tiktok @itsnotdasha

Dasha Daley, en 28-årig modell från Perth, Australien, hamnade i centrum av en het debatt efter att ha påstått att hon blev utkastad från en järnaffär för att ha filmat innehåll till sina sociala medier. Dasha, känd för sina vågade videor, tjänar hundratals dollar för varje video som publiceras online.

+ Klicka här för att se videon

Den vuxna innehållsskaparen använder sina sociala medier för att dela ögonblick från sitt dagliga liv, inklusive bikinibilder från semestrar och besök i järnaffärer med vänner. Men ett av dessa besök gick nyligen snett, vilket ledde till en splittring bland hennes följare om vem som hade rätt i situationen.

I videon närmar sig en butikspersonal Dasha och informerar henne om att inspelning av videor för TikTok inte är tillåtet på platsen. “Du får inte filma TikToks i butiken”, sa personalen utanför kameran.

Dasha textade klippet med: “POV du blir utkastad från Bunnings för att ha filmat TikToks”. I sin bildtext lade hon till: “Bunnings Innaloo i Perth, ni är så… de var så otrevliga om det.”

Sedan händelsen har modellen lagt upp exempel på de videor hon filmade i butiken med sin partner. I en av videorna ses hon gå runt i gångarna “letar efter en man”, som en del av en viral trend där kvinnor besöker platser där män brukar vara istället för att använda dejtingappar.

För att förklara mer om sin utkastning från butiken sa Dasha: “Alla filmar där och kommer undan med det.” Hon kallade också händelsen “löjlig” och lovade att “aldrig återvända”.

Internet var delat om butikens åtgärder. Vissa kommentatorer stöttade Dasha, med en av dem som sa: “Wow. Jag skulle säga åt dem att sköta sina egna affärer.”

+ Se fler videor från digitala influencers

Foto e vídeo: Reprodução Tiktok @itsnotdasha. Detta innehåll skapades med hjälp av AI och granskades av redaktionsteamet.

The post Australisk TikToker blir ombedd att lämna järnaffär för att ha filmat en vågad video appeared first on Instafamosos.

2024-07-04T13:24:13Z dg43tfdfdgfd