BILD AV DROTTNING CAMILLA VäCKER UPPSTåNDELSE: CROWD SURFAR HON?

Drottning Camilla kröntes officiellt som Storbritanniens drottning i maj förra året, samtidigt som kung Charles (75) kröntes till kung. Paret gifte sig 2005, när Charles fortfarande var prins.

Läs också

Putin i djup kris när ryska förluster i Ukraina skjuter i höjden

Ryska medier avslöjar: Här är Putins och Rysslands plan för det erövrade Ukraina

Putin tystnar: Alla offentliga uttalanden inställda

Den brittiska kungafamiljens officiella Instagram delade nyligen en bild av drottning Camilla under ett skolbesök i London.

På bilden sitter drottningen på en stol, omgiven av entusiastiska skolelever som sträcker upp sina armar i luften. Bilden har väckt uppmärksamhet och fått många att ifrågasätta dess äkthet.

Flera följare har kommenterat bilden med humoristiska frågor och spekulationer. En person undrar om drottningen "crowd surfade", en term som vanligtvis används för att beskriva artister som kastar sig ner i publiken och bärs runt av fansen.

En annan följare skämtar om att det ser ut som om drottningen befinner sig på en Taylor Swift-konsert, skriver Dagbladet.

Andra användare har delat sina tankar på plattformen X (tidigare Twitter), där en person skämtar om att ett barn skulle ha burit drottningen på sina axlar. En annan skriver att de först trodde bilden var tagen på en festival.

Detta är inte första gången kungahuset möter anklagelser om bildmanipulation. Tidigare har bilder tagna av prinsessan Kate visat sig vara photoshoppade, vilket ledde till kontroverser.

Kungahuset har dock valt att inte kommentera de nuvarande anklagelserna om att bilden på drottning Camilla skulle vara manipulerad.

Läs också

Många gör fel: Så tillagar du färskpotatis på 'rätt' sätt

Ryska styrkor förstör amerikansk pansartransport

Detta händer med din kropp när du äter 2 ägg om dagen

2024-06-28T14:20:39Z dg43tfdfdgfd