BONDE-BACKIS OCH EVELINAS BRöLLOP STOPPAS – DäRFöR KAN DE INTE GIFTA SIG

I Bonde söker fru har vi fått se att Backis och Evelina är på gång att gifta sig.

Men nu tvingas de skjuta upp bröllopet.

I en intervju med Hänt berättar Evelina om orsaken.

– Det är ju det där med ekonomin, säger hon till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

2021 skickade Evelina in ett brev till Mikael "Backis" Backstulid och när de träffades på Sundbyholms slott slog det gnistor direkt. Sedan den dagen har de varit oskiljaktiga.

Ett år senare, i juli 2022, tog de relationen till nästa nivå och förlovade sig! Ringarna är alldeles unika för just Backis och Evelina eftersom det är en mutter och en bult. Backis är bulten och Evelina är muttern.

”Igår gick Han ner på knä, jag svarade ja. Han är bulten och jag muttern. Detta har jag inte ens vågat drömma om och nu blev det på riktigt, på vår årsdag, på det fina slottet där vi träffades första gången. Jag älskar dig Mikael. 2022-07-09”, skrev Evelina på Instagram.

Bröllopet skjuts upp – här är anledningen

Med andra ord har bonden Backis hittat sin blivande fru och självklart ska ett bröllop gå av stapeln en vacker dag.

Det senaste vi fick se av paret var i Bonde söker fru – barn och bröllopsspecial förra året på TV4. Då såg vi Backis och Evelina när de var på jakt efter potentiella bröllopsplatser. Backis testade bland annat sin kostym och de berättade för Linda Lindorff att de vill gifta sig snart.

Men dock kommer bröllopet få vänta ytterligare något år.

– Nej, nej. Det kommer det inte bli. Nej nu blir det fokus på Backis födelsedag och så får vi se när det blir bröllop, säger Evelina till Hänt.

Ni har inte satt något datum?

– Nej alltså jag vet inte. Det är ju det där med ekonomin va, när man pluggar och så. Så vi får se hur det ser ut nästa år liksom. Vi har pausat lite, vi får se när det blir helt enkelt men det är ju på våran "att göra-lista", förklarar Evelina.

Bonde-Evelina om studierna – då blir hon klar

Bröllop får alltså vänta lite och det som händer nu är att Backis fyller 40 år! Det vankas fest på gården och Backis har bjudit in sina närmsta vänner.

– Ja, han har bjudit in familj och vänner och så ska vi grilla och umgås lite och ha det gött, berättar Evelina.

Sommar och semester står runt hörnet för många, men för Evelina är det skola och plugg som gäller.

– De har komprimerat utbildningen så istället för sommarlov och jullov så tar vi examen i januari istället om man säger så. Det är lite snabbare, så tre år blir 2,5 år. Så ja, examen börjar närma sig lite, säger hon och fortsätter:

– Så om ett år är jag förhoppningsvis igång och arbetar.

FOTO: TV4

Rekommenderad läsning

2024-07-02T09:19:20Z dg43tfdfdgfd