BRODERN AVSLöJAR SANNINGEN OM THORSTEN FLINCKS TILLSTåND – STARKA ORON: ”RäDD”

Både Richard och Thorsten Flinck har fått åka in på sjukhus.

Nu berättar Richard för Hänt hur han mår samt hur läget egentligen är med hans bror.

– Skulle varit rädd, säger han.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Thorsten Flinck och Richard Flinck haft det väldigt tufft på sistone. Den senaste veckan har varit särskilt turbulent. Thorsten drabbades nämligen av en hjärtattack och åkte akut till sjukhus häromdagen, samtidigt som det blev känt att han och hans 30 år yngre flickvän Daniella Karlsson har gjort slut.

Dessutom är Thorstens bror, Richard svårt sjuk i cancer.

Brodern avslöjar hur Thorsten egentligen mår: "Skulle varit rädd om det var jag"

När Hänt intervjuar Richard, berättar han att han senast pratade med sin bror under gårdagen. Han uttrycker en lättnad över att det verkar ha varit en mildare hjärtattack, vilket han är tacksam för. Men Richard beskriver även en oro över Thorstens hälsa.

– Om jag vore Thorsten skulle jag vara rädd. Det är ett sådant fruktansvärt ord ”hjärttattack”. Man blir ju rädd bara av det ordet, säger Richard.

Richard förklarar vidare att han och Thorsten har fått mer kontakt nu när det är så illa för dem båda. Den svåra situationen har fört dem närmare varandra.

Richard Flinck om cancern och familjens stöd: "Har gett upp"

Richard diagnostiserades med cancer 2023. Han säger till Hänt att det enda han kan göra är att följa läkarnas instruktioner och hoppas på att bli något starkare.

Har du något stöd av familjen under den här svåra tiden?

– Jag känner inte att jag har någon familj kvar längre. Det är väl Thorsten som är kvar, de andra har väl mer eller mindre gett upp, svarar Richard och forsätter:

– Jag har hemtjänst och sen har jag goda vänner som verkligen har varit ett stöd.

Richard berättar att han inte hade avslöjat sin sjukdom för sina vänner tidigare, men efter att han gjorde det har vännerna varit oerhört stöttande.

– Det jag skulle vilja dela med mig av allt det här är att hålla sina vänner tight. Det kommer dagar när man verkligen behöver dem, säger han.

Rekommenderad läsning

2024-06-30T16:12:33Z dg43tfdfdgfd