DARIN ZANYARS STORA GLäDJEBESKED – NU AVSLöJAS ARTISTENS MILJONREGN

Darin Zanyars karriär går som på räls.

Nu avslöjas hans saftiga inkomst – och det är inte lite!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Darin Zanyar, 35, är en av Sveriges mest folkkära artister och han har en imponerande karriär både bakom och framför sig. Han slog igenom som 17-åring i TV4:s succéprogram Idol där han slutade upp på en andraplats.

Sedan starten av karriären 2004 har flickidolen släppt flertalet hits som legat högt upp på listorna och han har även under de senaste åren blivit ett stort namn internationellt, då han dessutom har släppt hits på engelska.

Det var i slutet av förra året som Darin kom med det glädjande beskedet att han till hösten 2023 kommer att ge sig ut på en arenaturné. Med start i september och slut i november månad kommer han att besöka elva städer runt om i Sverige med turnén Darin Arena Tour.

”Jag har längtat så mycket efter att åka ut på en stor turné och få se er sjunga och dansa med! Det här kommer bli så sjukt!”, skrev han på Instagram när nyheten var släppt.

Darin Zanyars saftiga inkomst – miljonerna ramlar in

Det är mycket som händer för Darin nu, bland annat fyller han 36 snart och han har även sagt att han inte är singel längre utan har funnit kärleken. Dock är han väldigt hemlighetsfull när det gäller vem hans nya kärlek är.

Och det verkar även som att det sker ett miljonregn över Darin.

Under sina 19 år i rampljuset som artist har han cashat in en hel del pengar. Enligt ett dokument från Skatteverket som Nyheter24 har tagit del av hade Darin år 2020 en fastställd förvärvsinkomst på 939 260 kronor med ett överskott av kapital på hela imponerande 1 619 643 kronor.

Det tar inte slut där, hör och häpna, stjärnan är också verksam som styrelseledamot i bolaget Dex Music AB som under 2021 omsatte 5 776 000 kronor där tillgångarna uppmättes till nära 6,4 miljoner.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

2023-06-01T19:04:06Z dg43tfdfdgfd