DAVID HELLENIUS OM RENéE NYBERG I MASKED SINGER – AVSLöJANDET INNAN PREMIäREN: ”VäLDIGT LURAD”

David Hellenius är igång med sin tredje säsong av Masked singer och han utlovar många överraskningar.

Nu kan han avslöja ett och annat om hustrun och tv-profilen Renée Nyberg.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

En ny säsong av Masked singer är äntligen igång. I några veckor framöver kommer vi nu att få följa massa folkkära kändisar och deras mål är att försöka lura tittarna och juryn så länge det bara går.

Konceptet går ut på att en deltagare varje vecka får avslöja sin identitet genom att ta av sig masken, tills det bara är en segrande person kvar. Hittills har vi fått se två säsonger och första säsongen vann Tareq Taylor och förra året vann Marcus & Martinus.

Årets Masked singer har onekligen startat med en smäll – första deltagaren att åka ut blev Skrothögen, och där under gömde sig ingen mindre än Joakim Lundell.

Joakim Lundell avslöjar bluffen i Masked singer

Att allt är topphemligt i Masked singer är ingen nyhet. Joakim kunde nyligen avslöja ett och annat för Hänt.

– Det är otroligt hemligt och de lägger enorma resurser på hur man går, vad man har på sig och så. Ska du bara gå på toa måste du ha både handskar, luva och visir. När man åker någonstans bokas taxin i ett annat namn, det är väldigt proffsigt, sa han då.

I vanlig ordning är det folkkära David Hellenius som är programledare och han utlovar minst sagt spänning och förvåning bland tittarna. Även för honom är allt superhemligt och han har inte den blekaste aning om kändisarna som döljer sig under maskerna.

– Jag har inte heller någon aning vilka som är i de där maskerna. Det är det absolut roligaste för mig också att jag inte vet något. Det är också bra, så man inte råkar försäga sig, säger han till Expressen.

David Hellenius ord om Renée Nyberg i Masked singer

Något som blir extra roligt i programmet är om någon av deltagarna är nära någon av dem som jobbar med programmet. I första säsongen fick vi nämligen se när Christina Schollin grundlurade sin dotter Pernilla Wahlgren, som är en av panelmedlemmarna.

Nu berättar David att han gärna också skulle bli överraskad på det viset.

– Det är alltid kul när det är någon i ens närhet och att jag känner personen. När jag blir väldigt lurad så är det roligt, säger han till Expressen.

Han får då frågan om det alltså är så att hans hustru Renée Nyberg borde få frågan om programmet.

– Exakt! Hela min familj, en hel liten grupp, säger David.

FOTO: Robert Eklund/TT, TV4

Läs mer

Rekommenderad läsning

2023-04-01T16:08:41Z dg43tfdfdgfd