ELISA LINDSTRöM OCH POJKVäNNEN GUSTAV TAR EN PAUS – FLYTTEN TILL DRöMHUSET STOPPAD

Planerna ändras.

Det blir ingen flytt i sommar för Elisa Lindström och pojkvännen:

– Jag hade önskat, berättar hon för Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström, 33, startade redan under gymnasiet dansbandet Elisa's tillsammans med några vänner och sedan dess har karriären spirat. Under åren har hon vunnit Dansbandskampen, Let's Dance, Körslaget, Grammisar och Guldklavar samt stått på scen i olika musikaler.

Nu i sommar är hon aktuell i Diggiloo-turnén, efter en händelserik vår i Melodifestivalen. I höst ser vi henne dessutom som huvudrollen i musikalen De’ e det här vi kallar kärlek – Elisa har fullt upp helt enkelt.

Elisa Lindströms och Gustavs problem med drömhuset

På det privata planet har hon inte mindre för sig. Parallellt med jobbet balanserar Elisa livet som mamma till dottern Irma, 5. Hon har även pojkvännen Gustav, 32, och försöker få tid till relationen mellan jobbvarven. Paret är dessutom mitt uppe i att renovera deras framtida boende.

I våras hittade Elisa och Gustav sitt drömhus – ett 300 kvadratmeter stort sekelskifteshus med allé och planen var att de skulle vara redo att flytta in i sommar. Men nu berättar Elisa för Hänt att renoveringen har tagit mycket längre tid än vad de hade tänkt.

– Vi renoverar fortfarande och vi grejar, säger Elisa när hon får frågan om de har lyckats flytta in det nya huset.

Gustav får ta renoverings-lasset: "Hinner inte med"

Elisa förklarar att det har tagit så lång tid eftersom hennes schema är väldigt pressat. Hon tillbringar en stor del av året på turné, vilket innebär att hon ständigt är på resande fot och uppträder på olika platser.

– Jag har jobbat så mycket det här året så att jag har tyvärr inte hunnit vara där så mycket som jag hade önskat, säger hon och fortsätter:

– Det är ju ett gammalt sekelskifteshus så det kräver sin omsorg, så det får lite ta den tiden det tar.

Elisa nämner också att Gustav står för det mesta av arbetet med renoveringen, men att paret ändå känner att upplägget fungerar bra för dem.

– Vi grejar på vi tycker det är mysigt. Det är som ett intresse vi har. Så det är också lyxigt att det kan få lov att ta lite tid och att inte ha stress.

Planen är att paret vill flytta dit så snart som möjligt, men tills dess har de Elisas hus att bo i.

FOTO: Skärmdump TV4

Rekommenderad läsning

2024-07-26T20:12:54Z dg43tfdfdgfd