FREDRIK EKLUNDS TVILLINGAR KALLAR MAKEN DEREK FöR ”DADDY” – MEN INTE HONOM

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund har två barn tillsammans med maken Derek Kaplan.

Nu avslöjar han varför barnen inte kallar honom för "daddy".

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fredrik Eklund, 47, blev känd genom sin medverkan i TV-programmet Million Dollar listing och är en världskänd kändismäklare. Förra året dök han upp i SVT-programmet Draknästet där han var gästdrake.

Men trots ett fullspäckat arbetsliv är familjen något som ligger Fredrik extra varmt om hjärtat. Tillsammans med sin make Derek Kaplan, 49 är han pappa till tvillingarna Freddy och Milla, 6 år.

Fredrik Eklund om kampen att bli förälder: "Kände att jag inte var värd barn"

Parallellt med den enorma professionella framgången hans liv har präglats av en rad personliga utmaningar, vilket Fredrik tidigare talat öppet om. Inte minst den känslosamma resan han gick igenom för att bilda sin familj.

Han och Derek tog nämligen hjälp av en surrogatmamma för att bli föräldrar – en resa som inte var helt lätt.

– När hon fick missfall flera gånger kunde jag känna att jag inte var värd barn, säger Fredrik till Aftonbladet.

Till slut lyckades surrogatmödraskapet dock och lyckan var total när Fredrik och Derek kunde välkomna sina två barn till världen.

Men att bli familjefar och bibehålla sin roll som toppmäklare krävde sina uppoffringar. I intervjun berättar han att han har lagt av med festandet och blivit nykterist. Tidigare var han en känd festprisse, och dessutom hade han sitt eget rosévin.

– Herregud, jag saknar rosévinet. Det var härligt. Jag känner mig mer och mer som att jag är en sportstjärna fast i mäkleriet. Du måste vara på topp fysiskt och mentalt, säger han till Aftonbladet och fortsätter:

– Addera barn på det. Som svar på frågan så tror jag att det var barnen som förändrade det där.

Fredrik Eklund avslöjar – därför kallar barnen honom inte för "Daddy"

Nu trivs han i sitt familjeliv och i intervjun med Aftonbladet berättar han att han och Derek kompletterar varandra bra som förälder. Derek står för den mer strikta föräldrarollen medan Fredrik beskriver sig själv som "barnslig".

– Barnen är sex år nu så jag är väl mer som en femåring ungefär. De brukar titta på mig när jag dansar min konstiga pappadans i köket och säga "you're embarrassing".

Han berättar även att barnen kallar sina två pappor för olika saker. Derek är "Daddy" och Fredrik är "Dadda".

– Det är så skönt att jag slipper ta den strikta rollen. Jag kan använda honom om jag till exempel säger att nu får ni inte dra in sand, då kommer "daddy", han är "daddy" och jag är "dadda", att bli arg. Det funkar faktiskt.

FOTO: PODE / BACKGRID US / TT och AGNY / BACKGRID US / TT / INSTAGRAM

Rekommenderad läsning

2024-07-26T20:43:13Z dg43tfdfdgfd