JAKE GYLLENHAAL UPPSKATTADE ATT CHRISTOPHER NOLAN OCH BAZ LUHRMANN RINGDE HONOM PERSONLIGEN NäR HAN INTE FICK ROLLER

Jake Gyllenhaal uppskattade att Christopher Nolan och Baz Luhrmann ringde honom personligen när han inte fick roller i deras filmer.

”Road House” stjärnan var besviken när han inte fick huvudrollen i ”Batman Begins”, som spelades av Christian Bale, eller i ”Moulin Rogue!” som Christian som spelades av Ewan McGregor - och som Heath Ledger också gick på audition för.

Trots hans besvikelse hyllade han båda filmskaparna för att de förklarade varför de valde en annan skådis.

Han sa på ”The Howards Stern Show”: ”Vad jag kände var besvikelse när jag inte fick det. Både Heath och jag var besvikna.

”Men det är Ewan McGregors roll. Du lär dig släppa det. ‘Det finns en annan. Jag kan försöka gå in på en audition för en annan. Jag får något annat’. Du håller den attityden.”

Han fortsatte: ”Till [Nolan] och Baz försvar så ringde båda de regissörerna för att berätta personligen [att jag inte fick rollen].

”Och de berättar varför.”

Han fortsatte: ”När du kommer så långt, finns det en äkta chans att du kanske får något. Det är inte som de säger ‘Okej, tack så mycket.’ De säger ‘Jag såg dessa aspekter hos dig som jag verkligen ville ha i rollen och som är underbara, men i slutändan, tog jag detta beslutet för det passar bättre med personen som är motspelare eller skulle vara motspelare’. Hårfärgen eller deras längd, vad det än är! Detta är alla icke-faktorer som är oförklarliga saker som du måste ignorera när det inte funkar, det är inte hälsosamt.”

2024-03-29T11:51:56Z dg43tfdfdgfd