JILL JOHNSONS SORG MED DOTTERN HAVANNA – KAN INTE ACCEPTERA: ”LåNGT IFRåN REDO”

Jill Johnsons dotter Havanna har blivit 19 år gammal och är därmed vuxen.

Att sångerskans ”lilla flicka” inte längre är så liten medför tudelade känslor.

– Man vill inte bli av med barnen, säger hon till Hemmets journal.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hon har en lång karriär i bagaget. Jill Johnson, 50, har synts i mängder av tv-sammanhang och på otaliga scener genom åren. Trots att hon har nått enorma framgångar verkar det inte som att artisten har några planer på att sakta ner tempot. I en intervju med Nöjeslivet berättade hon nyligen att hälsan är på topp och att hon bara är glad över att bli äldre!

– Jag är verkligen inte den personen som tycker att det är ett problem att åldras. Jag tycker bara att jag är glad om jag får vakna med friska barn och vara frisk själv, säger hon till sajten.

Jill Johnson om äldsta dottern Havanna: ”En sorg”

Men det finns såklart saker som Jill tycker är jobbiga med att tiden passerar. Det här innebär ju att hennes döttrar, Havanna, 19, och Bonnie, 13, också blir äldre. För Hemmets journal berättar sångerskan att Havannas frigörelseprocess började när hon var 16 och att förändringen skedde hastigt.

– Jag var långt ifrån redo. Självklart känner jag en enorm glädje över att Havanna är trygg, kan stå på egna ben och vill ut i världen. Det är varje förälders skyldighet och dröm att våra barn ska bli självständiga, för en dag finns vi ju inte där, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Men jag känner kanske även en sorg över att hon plötsligt är stor. Det är en paradoxal värld, en lycka och en sorg, när våra underbara små barn helt plötsligt springer ifrån oss.

Så ser Jill Johnsons 19-åriga dotter Havanna ut idag

2021 släppte Jill Johnson Dear Havanna, som handlar om just denna tudelade känsla inför att Havanna numera är en vuxen kvinna.

– Det är klart att jag måste släppa taget om henne och dela med mig till världen, för hon är otrolig, men hon är fortfarande min! Den konflikten ligger kvar, man vill inte bli av med barnen. De är det bästa man har.

Havanna tog studenten 2023 och sedan dess har hon rest en hel del. Hon är skriven hos sin pappa, keyboardisten Håkan Werner, 62, i Borås.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Rekommenderad läsning

2024-05-03T14:40:44Z dg43tfdfdgfd