NYA DETALJER PEKAR På ATT JULIA,21, äR MADELEINE MCCANN – NU AVSLöJAR HON BARNDOMSMINNET

Julia Wendell, 21, har ett barndomsminne som kan tala för att hon är försvunna Madeleine McCann.

I tv-programmet Dr. Phil berättar hon om minnet som tar publiken tillbaka till Praia da Luz 2007.

– Innan åtta års ålder har jag bara det här minnet, berättar hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Polska Julia Wendell, 21, påstår sig vara försvunna Madeleine McCann och i början av veckan medverkade hon i det amerikanska tv-programmet Dr. Phil. Tillsammans med sin talesperson, mediumet och privatdetektiven Fia Johansson, la hon fram sina bevis.

Under intervjuns gång jämfördes bland annat bilder på Julia Wendell och Madeleine McCann som visar att de två har liknande ögonfel – men 21-åringen berättade även om ett barndomsminne som styrker hennes påstående.

– Julia berättar att hon inte kan minnas sin tidiga barndom, förutom ett minne, avslöjar programledaren Phillip McGraw, även kallad Dr. Phil.

Presenterade bevisen

Dr. Phil berättar att Julia Wendells barndomsminne påminner mycket om treåriga Madeleine McCanns sista tid i livet innan hon spårlöst försvann från familjens hotellrum i Praia da Luz, Portugal.

Julia, som är övertygad om att hon är Madeleine McCann, har postat flera bildbevis på sitt numera raderade Instagram-konto som visar likheten mellan flickorna. Hon påstår även att hon blev sexuellt utnyttjad av en tysk man, vilket påminner om huvudspåret i Madeleine McCann-fallet.

Utöver det har 21-åringen påtalat att det inte finns bilder från vare sig hennes polska mammas graviditet eller bebisbilder på Julia. Enligt talespersonen Fia Johansson finns inte dokument på att Julia fötts på det lokala sjukhuset i hennes polska hemstad.

Men Julia har ett minne som talar för att hennes liv inte började i Polen.

Minnet med stränder och vatten

– Jag har några få minnen från åtta eller nio års åldern. Och innan åtta har jag bara det här minnet med stränder och vatten, som en sjö eller ett hav, och det var sköldpaddor och barn som försökte fånga sköldpaddor i sina händer, avslöjar Julia Wendell i Dr. Phil.

Hon berättar att hon minns ljusa byggnader i solsken. Mediumet och privatdetektiven Fia Johansson berättar att hon la ihop ett och ett.

– När jag satte ihop allt så tänkte jag ”Hm, det är något som är logiskt och jag måste reda ut varför hon kommer ihåg just de sakerna”, säger Fia Johansson.

Hon fortstätter med att resonera kring de ljusa byggnaderna från minnet:

– Det skulle också kunna vara ett minne som hon minns från när hon var tre år. Möjligheten finns att det är samma byggnad som Madeleine försvann från 2007.

Väntar svar på dna-test

Julia Wendell befinner sig just nu i USA. Enligt Fia Johansson tvingades 21-åringen lämna Polen på grund av dödshot. I USA har Julia skickat in flera dna-tester och ett genetiskt test som ska avslöja om hon har sina rötter i England.

Hennes talesperson berättar att de väntar svar innan veckan är slut. I Dr. Phil berättade duon även att om dna-testet visar att Julia Wendell kommer från England kommer de att ta kontakt med brittisk polis för att jämföra hennes dna med Madeleine McCanns.

Madeleine McCanns föräldrar Gerry och Kate har ännu inte uttalat sig kring påståendet.

FOTO: TT/Instagram

Läs mer

Rekommenderad läsning

2023-04-01T07:04:38Z dg43tfdfdgfd