Trending:


Kändisar som gav sina otrogna partner en andra chans

Varje gång vi hör om en otrohetsskandal som involverar kändisar frågar vi oss direkt om de kommer att hålla ihop. Många kändispar bryter upp omedelbart efter otrohet, men så är inte fallet för alla. Alla kända par i det här galleriet har gått igenom otrohetsskandaler, försonats och hållit ihop ... åtminstone ett tag till. Klicka vidare för att se vilka kända personer som bestämde sig för att stanna med sin otrogna partner!


Mikaela Laurén missade dotterns födelsedag – igen: ”Kände sig inte som årets mamma”

Mikaela Laurén missade sin tre-åriga dotters födelsedag – för andra året i rad. – Man får ju lite ångest, säger Mikaela till Hänt.


TV-serien om Arkham Asylum är nedlagd

För ungefär två år sedan började det pratas om att en serie i samma universum som Matt Reeves The Batman var på ingång som skulle kretsa kring Gotham Citys ökända mentalinstitution, Arkham Asylum. Projektet som gick under det enkla namnet Arkham Asylum var tänkt att bli en av två serier som skulle hjälpa till att utvidga berättelsen mellan The Batman, och dess kommande uppföljare. Nu verkar det som att The Penguin (som är den andra serien) blir...


Elisa Lindström kämpar med pojkvännen – tuffa månaderna: ”En utmaning”

Dansbandsstjärnan Elisa Lindström har mycket på sitt bord. Nu berättar hon om kampen med sin kärlek Gustav. Läs orden här...


Starka reaktioner efter Lee Christiernssons kontaktannons

En detalj i Lee Christiernssons kontaktannons har nu skapat diskussion. Vad skrev hen egentligen som gjorde folk så upprörda?


Valdemar Wahlbeck om att hitta Per Gessles röst i filmen om Gyllene Tider

MovieZine möter Valdemar Wahlbeck och Ville Löfgren, snart bioaktuella i "Sommartider".


Åklagaren: ”Börjar få en rätt så klar bild”

Utredningen av händelserna i Tollarp, där ett barn och en vuxen hittades döda i en villa på torsdagen, går framåt. Det säger chefsåklagare Pernilla Åström, som leder utredningen, till Aftonbladet. – Vi har samlat in en ganska stor del information och börjar få en rätt så klar bild över läget. Men inte tillräckligt för att publicera den. Ytterligare ett barn hittades skadad men vid liv i huset och vårdas på sjukhus. Tillståndet beskrivs som...


Omstritt konserthus i Norrköping får ny ägare

Kommunägda Louis De Geer-hallen i Norrköping har hittat en ny ägare. Det blir hotellkedjan Elite Hotels of Sweden som tar över det omstridda konserthuset. "En bra dag för Norrköping", säger kommunstyrelsens ordförande Sophia Jarl (M) i ett pressmeddelande.


Anna Lindmarkers beslut för sina tre barn – väljer att inte synas på bild med barnen

Anna Lindmarker har tre söner från två äktenskap – men det är sällan som de figurerat i rampljuset tillsammans med mamma. Nu avslöjar Anna anledningen till varför de aldrig syns på bild tillsammans. Anna Lindmarker, ... Artikeln Anna Lindmarkers beslut för sina tre barn – väljer att inte synas på bild med barnen är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Anja Pärson och Filippas stora familjelycka – visar upp barnet: ”Allt vi önskar oss”

Anja Pärson och Filippa Rådin har varit ett par sedan 2008. Idag är Nu visar de upp sin familjelyckan på Instagram!


Hans Wiklund bryter tystnaden – nu syns han igen efter tuffa sjukdomskampen

Radioprofilen Hans Wiklund drabbades förra året av en hjärnblödning. I ett inlägg på Instagram bryter han nu tystnaden.


Stellan Skarsgård om sönernas uppväxt – ärliga orden: ”Brydde mig inte”

I en intervju med The Guardian delar nu Stellan Skarsgård med om sönernas uppväxt. "Jag brydde mig inte om vad de skulle bli".


Leif GW ger bort förmögenheten till familjen – ofattbara månadslönen: ”Förskräcklig”

Leif GW Persson har dragit in en hel del stålar. Nu avslöjar han hur mycket pengar han tjänar i månaden och allt han ger bort.


Katy Perry firar “4 juli” med en djärv USA-flaggbikini och charmar fansen

Katy Perry firade USA:s självständighetsdag, som infaller den 4 juli, med stil och förtrollade sina fans. The post Katy Perry firar “4 juli” med en djärv USA-flaggbikini och charmar fansen appeared first on Instafamosos.


Prinsessan Kate och William i kamp mot nya tragedin

Prinsessan Kate, 42, fortsätter att kämpa mot sin cancersjukdom – det är en lång resa tillbaka för den vackra kungligheten som är så innerligt älskad av britterna som nyligen kunde glädja sig åt en ”minicomeback”.


Rolig video: katt använder ovanlig teknik för att ‘slåss’ med ödla

Det roliga videoklippet på en katt som använder en "åldrig" teknik för att skrämma en ödla får internetanvändare att skratta högt!


Knallar chockade: "Som om ingenting hänt"

Mor och dotter gjorde premiär med sin foodtruck på Kiviks marknad i fredags. Trucken stod intill tivolit och de bevittnade dödsolyckan på nära håll. Vi är chockade över att tivolit öppnar så snabbt igen, säger dottern Ebba Nordin till TT.


Anchorman finns nu äntligen på 4K Blu-Ray

Just i lagom tid inför sitt 20 års jubileum den 9 juli så finns nu Anchorman: The Legend of Ron Burgundy ute i en 4K Blu-Rayversion. Och vem har liksom inte drömt om att få spana in foxen Ron Burgundy med sin sexiga mustasch i den bästa högupplösningen? Versionen kommer även med 1080p Blu-Ray och digitalt format. Den är även fylld med två timmar av extra godis i form av bloopers, borttagna scener, intervjuer och en musikvideo med hela gänget...


Lena Endre skilde sig från Richard efter 12 års äktenskap – så lever exmaken idag

I 12 års tid var Lena Endre gift med Richard Hobert, tills de gick skilda vägar. Så lever exmaken numera på den idylliska Skånska kusten. Lena Endre fyller i dagarna 69 år. Sedan många år ... Artikeln Lena Endre skilde sig från Richard efter 12 års äktenskap – så lever exmaken idag är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Därför ärver inte Lena Ohlin någonting efter sin bror Mats – tvist om testamente: ”Inte längre hans yttersta vilja”

Lena Olin har hamnat i en infekterad arvstvist. I andra ringhörnan: två släktingar. Arvet efter skådespelarens bror Mats Olin uppgår till över två miljoner kronor, skriver Expressen. Skådespelaren och artisten Mats Olin avled i fjol, ... Artikeln Därför ärver inte Lena Ohlin någonting efter sin bror Mats – tvist om testamente: ”Inte längre hans yttersta vilja” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


”Det är som natt och dag, nu är hon frisk och stark”

Flickan som ättiksförgiftades av sina föräldrar mår bra i dag, säger hennes juridiska ombud Malin Wahlqvist Raihle till SVT Nyheter. – Det är som natt och dag. Nu är hon frisk och stark, då var hon avmagrad, vanvårdad och sjuk. Wahlqvist Raihle berättar även att alla runt omkring flickan, som är placerad på ett familjehem, blev lättade efter att en operation av magsäcken blev lyckad och att flickan trots omständigheterna kan äta ”ganska...


Video: Realitystjärna visar upp en minimal baddräkt för att fira självständighetsdagen

Emma Hernan gjorde den patriotiska looken vackrare än någonsin genom att posera i en baddräkt med amerikanska stjärnor och ränder för självständighetsdagen. The post Video: Realitystjärna visar upp en minimal baddräkt för att fira självständighetsdagen appeared first on Instafamosos.


Astrid Lindgrens önskan i testamentet

Astrid Lindgren har lämnat efter sig ett arv av makalösa verk som än idag och älskas av barn över hela världen. Utöver det lämnade hon också i sitt faktiska testamente en oväntad detalj. Astrid Lindgren ... Artikeln Astrid Lindgrens önskan i testamentet är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Drottning Margrethes bittra fejd med barnen chockar Danmark

Drottning Margrethe, 84, chockade både sin familj och hela danska folket när hon i ett svep såg till att trimma ner kungahuset


Ciara Zelmerlöw kryptiska bild: "Önska mig lycka till"

Ciara Zelmerlöw uppdaterar just nu sina sociala medier flitigt. Men vad exakt menade hon med sin senaste bild?


I imponerande video visar kvinna tvåhövdad orm

Den imponerande videon som visar en fantastisk tvåhövdad orm lämnar internetanvändare förbluffade!


”Det märks att han väntat länge på att få sommarprata”

Sigge Eklund bjuder på ett sommarprat i toppklass. Det anser Göteborgs-Postens Nina Morby efter att ha lyssnat på lördagens sommarvärd. Hon är nöjd med låtvalen, gillar att Eklund undviker ordet ”jag” och tycker inte att programmet blir ointressant eller spretigt någonstans. ”Det märks att han har väntat länge på att få sommarprata”, skriver hon. Sigge Eklund beskrivs av DN:s Greta Schüldt som ”mästaren” och ”ljudguden”. Hon konstaterar att...


Söt och riskabel video: kvinna behandlar krokodilunge som en bebis

Den imponerande videon av en kvinna som behandlar en krokodilunge som om det vore en mänsklig bebis chockar internetanvändare!


Producent bakom ”Titanic” och ”Avatar” död i cancer

Jon Landau, parhäst till James Cameron och Oscarsvinnande medproducent till ”Titanic” och de två ”Avatar”-filmerna, har dött i cancer vid 63 års ålder. Det rapporterar Variety. De tre filmerna är, tillsammans med ”Avengers: Endgame”, de mest inkomstbringande i historien. Som 29-åring blev han chef för filmproduktion på 20th Century Fox, och övervakade produktionen av filmer som ”Die hard 2”, ”Power rangers”, The last of the Mohicans” och ”True...


Bonde-Chris lämnar flickvännen Amanda – kan inte bo tillsammans: ”Tufft”

Chris och Amanda fann varandra i Bonde söker fru - jorden runt. Men distansrelation kan vara jobbigt. Läs orden här.


Lasse Kronér allvarligt sjuk – lidit i det tysta: ”Rädd för att dö”

Den folkkäre Lasse Kronér har några tuffa år bakom sig. Nu ser han fram emot nya inspelningar, men minns tillbaka på sjukdomen.


Tidigare Paradise Hotel-deltagaren Thobias Johansson är död

Den tidigare Paradise Hotel-deltagaren Thobias Johansson, 34, har dött i en hjärtinfarkt. Det bekräftar hans sambo Daniel Andersson. – Thobias dog i mina armar, säger han till Aftonbladet.


Ed Sheeran till Sverige nästa år

Den rödhårige hitmakaren Ed Sheeran förlänger sin pågående "Mathematics"-turné och kommer till Sverige nästa år. Den 23 augusti 2025 uppträder han på Strawberry Arena i Solna.


Keir Starmer om sin mammas bortgång: ”Hon var otrolig”

Storbritanniens nye premiärminister Keir Starmer pratar i en intervju med brittiska Vogue om relationen till sina föräldrar. Hans mamma Jo blev vid ung ålder diagnostiserad med en allvarlig sjukdom och fick av läkare höra att hon aldrig skulle kunna få barn. Keir Starmers mamma dog några dagar innan han valdes till parlamentsledamot 2015. – Det var tufft, riktigt tufft. Premiärministern berättar att hans mammas mod och kämpaglöd finns med honom...


Drottning Mary påkörd av scooter på Grönland

I torsdags blev Queen Mary påkörd av en skoter på Grönland. Det hela fastnade på film.


Susanne Zeeck fick 5 av 9 barn med maken Gunnar – 7 år senare har ”Familjen Annorlunda” vuxit upp

Susanne Zeeck introducerades i en av de senare säsongerna av ”Familjen Annorlunda”. Sedan tiden i programmet är det mycket som har förändrats hos niobarns-familjen. Det gör de alla idag! TV4:s långkörare ”Familjen Annorlunda” skildrade familjelivet ... Artikeln Susanne Zeeck fick 5 av 9 barn med maken Gunnar – 7 år senare har ”Familjen Annorlunda” vuxit upp är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Konsert avbryts på Roskilde – blixtar orsak

En konsert på den danska festivalen Roskilde avbröts och publiken evakuerades på grund av åska och regn, rapporterar Politiken.


Efter bråket – så är Sigge Eklunds sommarprat

I årets på förhand mest omtalade sommarprat bjuder Sigge Eklund på sin mest närgångna skildring av sin farfar, skådespelaren Bengt Eklund, hittills. Men den som väntat sig skandalöst stoff till följd av Eklunds "bråk" med Sveriges Radio lär bli besviken. Författaren, poddaren, dramaturgen och regissören Sigge Eklund har i flera år riktat frän kritik mot "Sommar i P1" i allmänhet och programchefen Bibi Rödöö i synnerhet, bland annat för att han –...


Stina Wollter akut till sjukhus – hemska smärtorna: ”Jag orkar inte mer”

Stina Wollter har åkt till akuten då hon drabbats av njursten. ”Jag längtar efter att detta ska vara över”, skriver hon.


Time | movie | 2024 | Official Featurette

En man frågar en kvinna efter tid. | dG1fN1RNQnlxYU8tb0k


Storfilmen med Brad Pitt floppade på bio. Ge den en chans på Netflix!

En av 2022 års största filmupplevelser har också Margot Robbie i den stjärnspäckade rollistan.


Pernilla Wahlgrens stora bakslag – så många fler väljer bort Allsång på Skansen

Allsång på Skansen är ett SVT:s mest populära program och har så varit i flera decennier. Men kikar man på tittarsiffrorna så märks en dalande trend för denna säsong. På tisdagar klockan 20:00 varje sommar ... Artikeln Pernilla Wahlgrens stora bakslag – så många fler väljer bort Allsång på Skansen är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Kerstin Hegerfors känslosamma avsked av sin älskade make: ”I sommar ska jag gravsätta Arne”

Ett halvår efter sin makes död blickar Kerstin Hegerfors tillbaka på en sorglig tid. Samtidigt försöker hon aktivera sig, läs här.


Jonatan Harju är tillbaka i BIK Karlskoga - för att ta revansch: "Extremt laddad"

Jonatan Harju är tillbaka i BIK Karlskoga för att ta revansch - och ta sikte mot toppen.


Hans Wahlgrens tvekan inför Pernillas bröllop – uppmaningen till dottern: ”Du har väl…”

Det var i vintras som Pernilla Wahlgren och Christian Bauer beslutade sig för att knyta äktenskapets band. När de avslöjade bröllopsplanerna för Hans Wahlgren och Christina Schollin blev känslorna starka. Från början var det tänkt ... Artikeln Hans Wahlgrens tvekan inför Pernillas bröllop – uppmaningen till dottern: ”Du har väl…” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Min så kallade pappa | movie | 2014 | Official Trailer

Gravida Malin har ingenstans att bo när hennes pojkvän Frank gör slut. Som sista utväg söker hon upp sin pappa Mart | dG1fUjFRZ2dhLVRoV1U


Bieber spelade för son till Asiens rikaste man

Justin Bieber har flugits in och spelat under bröllopsfirandet för sonen till Asiens rikaste man. Runt 100 miljoner kronor ryktas han fått för uppträdandet, enligt indiska medier.


Katten Larry har överlevt fem premiärministrar

Premiärministrar kommer, premiärministrar går, men "Larry the cat", han består. Den tidigare strykarkatten hälsar nu sin sjätte husse välkommen till 10 Downing Street. När Storbritanniens nye premiärminister Sir Keir Starmer installerar sig i premiärministerbostaden 10 Downing Street får han ett husdjur på köpet. Och "Larry the cat" är inte vilken katt som helst. Han är inte bara den som håller residenset fritt från råttor och andra gnagare, han...


Ledare: Jens Nylander har avslöjat ny skandal

Dags för dagens genomgång av ledarsidorna. Som vanligt avhandlas vitt skilda ämnen. I SvD skriver Lydia Wålsten att AI-entreprenören och granskaren Jens Nylander har uppdagat en ny grön bidragsskandal. I veckan granskade han bolaget Nimbnet som fått 50 miljoner för att uppföra laddstolpar. Pengarna är nu borta men några laddstolpar har det inte blivit. Företaget har dessutom knoppat av sig i ytterligare ett bolag som fått bidrag för att bygga...


Prins Daniel äntligen lycklig efter nya beslutet med Victoria

Prins Daniel, 50, har haft det lite motigt under våren – som bekant är kungligheten anfäktad av hälsoproblem.