LAILA BAGGES PANIK öVER SONEN LIAM – TUFFA SITUATIONEN: ”HUR HJäRNSKADAD...”

Laila Bagge är bekymrad över sonen Liam Pitts val.

Talar ut om oron i ny intervju:

– Hur hjärnskadad ska du bli, säger hon till DiaLogiskt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Radioprofilen Laila Bagge, 51, har två barn från tidigare relationer. Den äldsta sonen Liam Pitts, 21, har hon tillsammans med pappan Mason Pitts som lever i USA. Hon har även sonen Kit Wahlgren, 12, tillsammans med Niclas Wahlgren, 59.

Hänt har tidigare rapporterat om hur den äldsta sonen Liam, satsar stenhårt på sin MMA–karriär. Liam har kört på med MMA sedan han var liten och sporten ligger honom väldigt varmt om hjärtat.

I januari 2022 gjorde han debut på Fight Club Rush 11 och innan dess har han bland annat vunnit junior-SM i brottning. Till vardags tränar Liam på Allstars Training Center i Stockholm med många av Europas och världens allra bästa MMA-fighters. Dessutom vann han sex segrar i rad i tävlingen Allstar Fight Night, i våras.

Laila Bagges oro för sonen Liam Pitts

Mamma Laila berättar i en ny intervju med DiaLogiskt att till en början var hon väldigt orolig för sonens karriärsval.

– De är klart att i början när han berättade det här blev jag först rädd för jag kände bara okej, hur hjärnskadad ska du bli, och parkinson och gud vet vad… Det var de grejerna, säger hon.

Laila berättar vidare att Liam håller hårt i drömmen och till hans försvar uttrycker han att det hade varit lika farligt om han valde till exempel hockey eller ridning, vilket gav henne en tankeställare.

– Så där kände jag liksom att han måste få göra den resan själv, förklarar hon och fortsätter:

– Nej men för mig är det otroligt viktigt att alla ska få följa sin dröm, för du har bara ett liv och det är det du ska leva. Du ska inte leva på det som förväntas av dig.

FOTO: TT/Skärmdump Youtube

Rekommenderad läsning

2024-07-26T21:28:07Z dg43tfdfdgfd