LIAMOO HAR FåTT EN DOTTER – AVSLöJAR OVANLIGA NAMNVALET

Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen har fått sitt andra barn!

Nu visar han upp bebislyckan, samt avslöjar namnet som är mindre vanligt i Sverige.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen, 26, slog igenom när han vann Idol 2016. Sen dess har han tävlat i Melodifestivalen fyra gånger, senast i år med låten "Dragon".

Där gjorde han succé, inte bara för sin låt utan också för ett känslosamt ögonblick när han vinkar till sin dotter Alina, 2,5 i publiken.

Och nu har Alina fått ett lillasyster!

Liamoo har blivit tvåbarnspappa – avslöjar namnvalet

I februari i år avslöjade Liamoo att han och flickvännen Caroline Omarein, 31, väntar tillökning. I en video fick man se hur artisten öppnar ett paket, där det ligger ett positivt graviditetstest. Till Hänt berättade han om lyckan:

– Det känns helt fantastiskt. Redan efter mitt första barn så visste jag att jag ville ha fler och nu har vi en ny liten på väg beräknad i juni!

Och nu var det dags! Den 28 juni föddes parets andra dotter. På sin Instagram visar Liamoo upp bebislyckan.

”Igår kväll kom hon! Vi älskar dig Hailey! Välkommen till världen och till en familj som älskar dig!! Nu är man officiellt en flickpappa x2!! Mäktigt!!”, skriver han.

Oron inför Diggiloo-turnén

Tidigare berättade Liamoo om orosmomentet med att förlossningen skulle krocka med premiären av Diggilioo-turnén, som han turnerar med för tredje året i rad.

Om det blir på premiären, kommer du skippa Diggiloo då?

– Det vet jag inte, men det är ju världens minsta chans i världen att det sker på premiären. Det kommer nog hända runtom där och då kommer jag ju åka för jag kommer ju inte missa när min dotter föds liksom, sa han då.

Hänt har sökt Liamoo.

Rekommenderad läsning

2024-06-29T11:52:47Z dg43tfdfdgfd