MAGDALENA GRAAF OPERERAR UNDERLIVET – ANLEDNINGEN BAKOM BESLUTET

Magdalena Graaf tvingas till operation.

Nu berättar hon om vad som hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Magdalena Graaf har haft flera jobbiga motgångar den senaste tiden.

Nyligen kunde nämligen Hänt avslöja att det är slut mellan Magdalena och pojkvännen Sasa Jensen. Det var i mars som de bekräftade att de var ett par, men nu har det alltså tagit slut.

”Vi är superbra vänner och tar hand om hundarna tillsammans! Våra barn är jättebra kompisar så vi är goda vänner och hänger. Men inte som ett par”, skrev Magdalena häromdagen i ett meddelande till Hänt.

Magdalena Graaf opererar underlivet: ”Trist besked”

Och nu kommer alltså nästa grej. Magdalena har drabbats av cellförändringar, så pass allvarliga att hon tvingats opereras.

”Fått ett trist besked igår och ska operaras på måndag. Gyn. En dagsoperation. Det kommer gå bra. Men jag är ändå orolig. Hannah har tagit bort sin livmoder efter cellförändringar och mamma har haft livmodercancer”, skrev hon på sin blogg häromdagen.

När Hänt når Magdalena under måndagen så har hon precis opererats. När vi frågar hur det gått skriver hon:

”Bra. Ligger på uppvaket nu.”

Såhär skriver 1177 om cellförändringar:

”Cellförändringar i livmoderhalsen brukar bero på en infektion orsakad av ett virus som kallas HPV. Oftast läker cellförändringar av sig själv. Men en del cellförändringar behöver tas bort eftersom de annars kan utvecklas till cancer i livmoderhalsen.”

Rekommenderad läsning

2024-05-06T16:52:35Z dg43tfdfdgfd