MAMMA LEAH VAR LYCKLIGT GIFT – BLEV PLöTSLIGT KäR I EN ANNAN MAMMA På BARNENS SKOLA: ”GRäT I VECKOR”

Leah var lyckligt gift och har två barn.

Ändå kastade hon sig in i ett nytt förhållande med en annan kvinna – till makens stöd.

”Jag grät varje dag i veckor”, skriver hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Leah Hamilton från Nya Zeeland bodde i tyska huvudstaden Berlin tillsammans med sin make och två små barn.

Hon var lyckligt gift och hon mådde bra.

Men plötsligt förändrades allt.

Hon hade blivit vän med en annan mamma från sin dotters förskola och plötsligt började det att uppstå en flirtig stämning och det dröjde inte länge innan vänskapen blev fysisk och intim.

Känslor började uppstå

Den andra kvinna, vars identitet inte avslöjas, var äventyrslysten och helt plötsligt var de kära i varandra.

”Vi simmade i sjöar, cyklade genom skogen och festade fram till klockan 04.00. Våra familjer flätades samman: min man och hennes man gick ut med oss på middagar med alla våra barn”, skriver Leah i en text hos The Insider.

Leah och den andra kvinnan hade ett förhållande i två år – som deras respektive män hade accepterat – innan det blev ”för intensivt och obalanserat”.

”Det var ett roligt förhållande, men inte ett hälsosamt sådant. Uppbrottet var oundvikligt”, skriver hon och berättar att hon just då kände sig hjärtekrossad.

Hyllar sin make

”Jag grät varje dag i veckor. Min man levererade tålmodigt chokladkakor och rött vin till mig när jag låg i sängen. Han lyssnade på min sorg och kramade mig. Han tog hand om våra barn och hushållet mer än vanligt”.

Leah har valt att dela sin historia som en hyllning till hennes make för att han stod vid hennes sida och stöttade henne när hon ville utforska sina känslor och önskningar.

”Med min mans stöd kände jag mig bemyndigad att vara mig själv och att uppleva livet i all dess fullhet, inklusive de skyhöga höjderna av ny kärlek och de sjunkande djupen av hjärtesorg”.

FOTO: TWITTER

Läs mer

2023-06-01T14:15:23Z dg43tfdfdgfd