MAMMA VARNAR DOTTERN FöR ”SKITIGA MANNEN” I AFFäREN – åNGRAR HåNEN NäR DET VISAR SIG VEM HAN äR

En mamma var och handlade tillsammans med sin dotter på affären. Plötsligt märker mamman att dottern stirrar snopet på en viss person.

När mamman lyfter blicken för att se vad dottern kollar på blir hon förskräckt. Framför dem står en skitig och tatuerad man.

Mamman blev minst lika chockad över mannens uppsyn och fortsatte att stirra på honom med avsmak.

Efter att de hade betalat vid kassan och gick ut från affären viskade mamman högljutt till sin dotter:

– Det där är varför du måste stanna i skolan.

Det var uppenbart att mamman inte tyckte att mannen var något gott föredöme.

Hon skulle bli motbevisad

Men det var ord som mamman skulle få äta upp. I ett inlägg på Facebook gav sig den skitiga mannen nämligen till känna. Och han hade ett viktigt budskap att formulera.

Mannen heter Andy Ross och kommer från Washington, USA. Som svar på det han hörde mamman viska till dottern skrev han på Facebook:

Jag hörde en väldigt intressant konversation med en kvinna och hennes dotter idag. Samma sekund som jag gick in i mataffären såg jag hur flickan stirrade på mig. Det är okej. Jag vet att barn är nyfikna på andra människor, och speciellt med tanke på hur smutsig jag var. 

Flickan fortsatte att stirra och mamman sa åt henne att sluta. När de var på väg ut från affären viskade mamman till dottern: ”Det här är varför du måste stanna i skolan”.

Jag inser att det är läge att klargöra ett och annat”, skriver Andy…

Och fortsätter…:

För det första: Nu är det så att jag råkar vara en välutbildad, men smutsig man. Jag har inte bara gått ut gymnasiet, tagit en högskoleexamen, utan också fått flera medicinska stipendier. 

Att utgå från att jag är outbildad på grund av hur jag ser ut är väldigt arrogant. 

För det andra: Om du säger till din dotter att ”det där är varför du måste stanna i skolan” och refererar till mina tatueringar, så kan det leda till att hennes kreativitet kvävs och försämra den fantasi som utvecklas. 

Min poäng till dig är att jag är stolt över mina tatueringar. De är en symbol för den stolthet jag känner över mitt land och mitt yrke. 

För det tredje: Om du har några invändningar på min hatt så har du inte förstått. Det är nämligen så att jag är stolt delägare i ”Evergreen State Outdoors” (en studentorganisation som anordnar vandrings- och överlevnadsresor).

Artiklen fortsätter efter bilden.

Avslutningsvis: Jag har valt att arbeta inom byggindustrin och kan med stolthet säga att jag älskar mitt jobb varje dag. Jag har försökt att jobba på kontor men det var inget för mig. Jag uppskattar att jobba med händerna och vara utomhus. Det hör till jobbet att bli lite skitig. Jag tjänar bra med pengar och kan försörja min familj utan problem.

Hur jag ser ut har ingenting att göra med min intelligens- eller utbildningsnivå”.

Det var verkligen svar på tal från den missuppfattade mannen! Detta bevisar att man aldrig ska bedöma en bok utifrån sitt omslag…

Vad tycker du om svaret som Andy gav i sitt öppna brev? Kommentera gärna och dela artikeln på Facebook så att fler får ta del av den här historien.

Inlägget Mamma varnar dottern för ”skitiga mannen” i affären – ångrar hånen när det visar sig vem han är dök först upp på Newsner Stories Sverige.

2023-06-01T14:49:08Z dg43tfdfdgfd