PERNILLA WAHLGRENS AVSLöJANDE OM BARNBARN – NU BEKRäFTAR HON: ”GE MIG NU”

Pernilla Wahlgren älskar att umgås med sina barn.

Nu bekräftar hon att längtan efter att familjen ska växa ytterligare är stor.

”Ge mig barnbarn NU”, skriver Pernilla på Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren, 55, är mamma till fyra barn – Oliver Ingrosso, 33, Bianca Ingrosso, 28, Benjamin Ingrosso, 25, och Theo Wahlgren, 16.

Det var bara härom veckan som Pernillas yngsta fyllde 16, något som firades rejält av hela familjen. Vid födelsedagsfirande umgicks även Pernilla med exet Joachim Lennholm, 50, som är pappa till Theo. Det berättade hon om i sin podcast.

Pernilla Wahlgrens ord om barnbarn – plötsliga uttalandet

Att familjen är något som betyder mycket för Pernilla råder inga tvivel kring, hela gänget umgås ofta. Men även om familjen redan är stor så avslöjar Pernilla nu att hon vill att familjen ska växa och bli ännu större.

När Pernilla blev tillsammans med kärleken Christian Bauer, 57, fick hon bonusbarnbarn på köpet. Dessa är några som hon uttryckt stor lycka över flertal gånger och nu uppmuntrar Pernilla även sina barn att skaffa egna barn.

I en Instagram story skriver Pernilla:

”Ge mig barnbarn NU!!”

Det är till ett klipp på ett annat barn som Pernilla skriver uppmaningen. Inte nog med Christians barnbarn så umgås även Pernilla flitigt med familjevännerna Melina Criborn, 32 och Jacob ”Nause” Criborn, 32, samt deras barn Cleo, 2, och Jack, snart 1.

Bianca Ingrossos barnbesked: ”Väldigt gärna ha barn”

Om det blir några barnbarn för Pernilla återstår att se men önskan finns helt klart. Glädjande nog har Bianca flertal uttalat sig om att hon vill skaffa barn, däremot är det inget som är i fokus för henne just nu.

– Jag vill ju fortfarande väldigt gärna ha barn, många barn. Men jag har inte alls samma stress som jag hade när man var ung. Jag tror att det är väldigt naturligt när man blir äldre och kommer in i vuxen-livet och kanske har mycket på jobbet eller har ett väldigt härligt liv, vilket jag har. Så då blir ju barn mer och mer, alltså inte mindre viktigt men det är inte min prioritering just nu, sa Bianca i en vlogg för ett tag sedan.

FOTO: TT

Rekommenderad läsning

2023-03-31T10:23:00Z dg43tfdfdgfd