ROLIG VIDEO: GORILLA GåR IN I VATTENTANK OCH DANSAR VILT

Rolig video: Gorilla går in i vattentank och dansar vilt (Foto: Reproduktion/Instagram)

Den roliga videon av en gorilla som blir extremt exalterad efter att ha gått in i en vattentank får internetanvändare att skratta högt!

+ Klicka här för att se videon

Den underhållande klippet, delat på Instagram i mitten av maj, visar en gorilla som dansar vilt och sprutar vatten överallt efter att ha gått in i en vattentank.

“Gorilla Zola i en unik och magisk stund i en vattentunna!”, säger bildtexten till videon, som redan har fått över 180 000 visningar, mer än 8 000 gilla-markeringar och många kommentarer från internetanvändare som uppskattade scenen.

“Jag har aldrig sett en gorilla leka så här i vatten!” delade en Instagram-användare. “Han har så roligt! Tack för att du delade detta. Det var verkligen underbart att se”, kommenterade en annan. “Får mig att vilja leka med honom också”, medgav en tredje internetanvändare.

Enligt en rapport från New Scientist, precis som mänskliga barn älskar att leka i vatten kan gorillor också göra det för skojs skull. Dessutom hjälper lek i vatten gorillor att utveckla muskler och färdigheter.

Detta innehåll skapades med hjälp av AI och granskades av redaktionen.

2024-07-01T01:32:11Z dg43tfdfdgfd