ROLIGT VIDEO: VALP BESTäMMER SIG FöR ATT VARA KäRLEKSFULL UNDER MILITäRTRäNING

Roligt video: valp bestämmer sig för att vara kärleksfull under militärträning (Foto: Reproduktion/Instagram)

Det roliga videoklippet av en valp som njuter av militärträningen för att ha en intim stund med en av soldaterna får internetanvändare att skratta högt!

+ Klicka här för att se videon

“Någon håller den här hunden tillbaka! Lekar förbjudna,” står det i texten i videon, som visar en grupp män som står och ser allvarligt framåt under militärträningen. Plötsligt dyker en hemlös hund upp och förvandlar en av soldaternas ben till en parningspartner!

“Du rackare, du har gått för långt,” säger bildtexten vidare, som delades med klippet i mitten av juni. Det roliga videoklippet har redan samlat över 4,2 miljoner visningar, samt över 100 000 gillanden och hundratals kommentarer från internetanvändare som fann scenen roande.

“Tänk att tycka att detta är roligt och inte få skratta,” kommenterade en Instagram-användare. “Godkänd av soldaten,” kommenterade en annan. “Hur pinsamt,” sa en tredje internetanvändare. “Jag skulle ha börjat göra armhävningar direkt,” erkände en annan.

Trots vad det verkar säger experter att den här typen av beteende inte verkar ha verkligt djärva motiv. Enligt beteendespecialist Dr Mary Burch tenderar hundar att göra detta när de vill etablera sin dominans.

Burch, som är direktör för programmet Canine Good Citizen (CGC), talade med American Kennel Clubs webbplats och föreslog att detta beteende också kan indikera att hunden är stressad, överstimulerad eller till och med har medicinska problem som infektioner eller prostataproblem.

Detta innehåll skapades med hjälp av AI och granskades av redaktionen.

2024-07-04T01:38:47Z dg43tfdfdgfd