SISTA BILDEN VISAR KäNDISPARETS LYXSEMESTER – INNAN TRAGISKA DöDSFALLET: “HAN VILLE INTE...”

Tv-profilen Paul O'Grady dog förra veckan, 67 år gammal.

Nu visar 26 år yngre maken André upp den sista bilden som paret någonsin tog tillsammans.

Det vi inte visste då var att det även skulle bli vår sista semester ihop”, skriver han.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Den engelska tv-kändisen Paul O'Grady, 67, blev känd som dragshow-artist under 1980-talet. Sedan dess har han gjort sig ett namn i nöjesbranschen som komiker, skådespelare, programledare och författare. Han har också varit ett starkt ansikte utåt för homosexuellas rättigheter.

Tidigare i veckan gick den populära profilen bort, vilket har lett till att såväl familj och vänner som fans och kollegor har sörjt hans bortgång. Den som kanske tagit dödsfallet hårdast är O'Gradys 26 år yngre make André Portasio, 41. Den före detta professionella balettdansaren, som ursprungligen kommer från Brasilien, har varit gift med O'Grady sedan 2017.

Gjorde en sista resa ihop

Instagram har Portasio publicerat en sista bild på paret när de gjorde sin sista gemensamma utlandsresa i januari. De sitter bredvid varandra på en båt, med ett turkost hav i bakgrunden. Paul O'Grady har en vit skjorta på sig och André en grön t-shirt och shorts. De ser lyckliga ut.

Så småningom hoppas jag kunna svara var och en av er och tacka för alla inlägg, meddelanden, telefonsamtal, e-mails, kort, blommor och allt stöd. Jag uppskattar verkligen hur ni har tagit er tid att höra av er. Jag är väldigt rörd och det skulle Paul också ha varit”, skriver han och fortsätter:

När jag letade efter en bra bild att använda hittade jag den här, den sista vi någonsin tog tillsammans. Det vi inte visste då var att det även skulle bli vår sista semester ihop”.

Tog på sig för mycket arbete

Paul O'Gradys död ska enligt familjen ha varit ”oväntad, men stillsam”. De sista sju månaderna i livet ska ha varit väldigt stressiga och han tog på sig för mycket arbete. Enligt The Sun hade han tackat ja till flera tv- och radioproduktioner trots att han inte riktigt tillfrisknat helt efter den Covid som han fick i somras.

En okänd källa inom branschen säger följande om O'Grady:

Paul hade tagit på sig en arbetsmängd som skulle kunna överösa en man som var hälften så gammal, men han älskade att arbeta för att hålla honom aktiv. Han var omåttligt populär bland tittarna och han var van vid att leva ett upptaget liv. Han ville inte ändra det”, säger personen och fortsätter:

Trots att han började bli till åren och hälsan sviktade tog han på sig mer än någonsin – kanske kände han på sig att det kunde ta slut när som helst. Han kände behovet av att fylla tiden när han förmodligen borde tagit det lite lugnt”.

FOTO: Instagram

Läs mer

Rekommenderad läsning

2023-03-31T14:50:35Z dg43tfdfdgfd