SMåBARNSPAPPAN LäMNADE HUSET OCH GICK UT I SKOGEN – NU äR HAN SPåRLöST FöRSVUNNEN: ”MYSTERIUM”

Småbarnspappan Colby Richard, 31, gick rätt ut i den mörka skogen bakom huset.

Hans fru Callie kände direkt att någonting var fel.

Nu har han varit spårlöst försvunnen i en vecka.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

31-årige Colby Richards fattade ett beslut förra fredagen, den 26 maj. I gryningen lämnade han sina två små barn och sin fru i huset och gick med bestämda steg rakt ut i den öde, mörka skogen bakom tomten.

Han har inte setts till sedan dess. Nu letar polisen i Spring, Texas, efter den försvunna mannen. Hans fru Callie anade att någonting inte stod rätt till då hon såg att husets bakdörr stod på vid gavel.

Hon berättar för Daily Mirror att maken ofta lämnar hemmet tidigt på morgonen, vid 05-tiden, men den morgonen hade hon inte hört honom göra sig i ordning, vilket hon annars oftast gjorde. Hon upptäckte senare att han var spårlöst försvunnen.

Brukar vara väldigt ordentlig

Sökandet efter Colby har pågått i snart en vecka. Hans kusin Allison Fox har startat en insamling för att samla resurser så att Callie kan fokusera på att hitta sin make.

Colby hade på sig gråa Under Armour-sneakers, svarta shorts och en t-shirt vid försvinnandet. Han är 192 centimeter lång, väger 88 kilo, har kort brunblont hår och blåa ögon.

Allison Fox säger att det inte alls var likt Colby att lämna dörren fullt öppen då han i vanliga fall är väldigt noggrann och beskyddande när det kommer till hans barn och hundar.

– Callie visste då direkt att något var fel. Det är ett stort mysterium. Det finns inga ledtrådar som man kan utgå ifrån, säger kusinen.

Den 31-årige maken arbetade som civilingenjör och var på fritiden en dedikerad baseballtränare i området – han älskade att arbeta med barn. Han gick ofta på promenader utan att ta med sin telefon, för att rensa skallen. Däremot har han inga dokumenterade mentala problem.

FOTO: Facebook

Läs mer

2023-06-01T13:00:39Z dg43tfdfdgfd