SöTT VIDEOKLIPP FåNGAR MöTET MELLAN FöRäLSKADE PAPEGOJOR På STRANDEN

Det bedårande videoklippet som fångar ett romantiskt möte mellan två förälskade papegojor på stranden smälter hjärtan av internetanvändare!

+ Klicka här för att se videon

Det supergulliga klippet, postat på Instagram, visar två papegojor på stranden, lutade mot en plaststol. Den gröna papegojan säger obegripliga saker till den vita papegojan, innan de båda trycker sina näbbar mot varandra och gör kyssande ljud.

“Det här är kärlek”, säger bildtexten som delats med videon, som redan har fått över 7,6 miljoner visningar, samt över 349 000 gilla-markeringar och tusentals kommentarer från internetanvändare som rördes av scenen.

+ Ögondroppar som används av människor smittar hundar med superbakterier

“Papegojan blir en katt för sin favoritkvinna”, skämtade en användare på Instagram. “Även den här papegojan har bättre flirtfärdigheter än jag”, medgav en annan. “Min papegoja dog för en vecka sedan, den här videon fick mina ögon att fyllas med tårar”, delade en tredje internetanvändare med sig av.

Enligt en studie från 2019 utförd av forskare från Max Planck Institute for Animal Behaviour, till skillnad från de flesta däggdjur bildar de flesta papegojarter långsiktiga monogama band med andra papegojor, och båda föräldrarna tar hand om sina avkomma.

Denna innehåll skapades med hjälp av AI.

2024-04-28T17:40:08Z dg43tfdfdgfd