THERESE JOHAUG BRYTER TYSTNADEN OM CHARLOTTE KALLA I LET’S DANCE – EFTER KRITIKEN FRåN TONY IRVING

Charlotte Kalla och Tobias Karlsson fick ta emot tuff kritik från Tony Irving i Let’s dance.

Nu ger skiddrottningens tidigare konkurrent Therese Johaug sin syn på duons insats i TV4-showen, i en intervju med Expressen.

Let’s dance- special: Hur har det fått ryktet som ”skilsmässoprogrammet”? Vilka otrohetsskandaler stämmer egentligen, och vilka svartsjukedraman har varit värst? I senaste avsnittet av Nöjesbubblan pratar vi om skandalerna i Let’s dance, och med oss har vi också en spännande gäst. Glöm inte att prenumerera via Spotify elller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Från skidspåren till dansgolvet. Charlotte Kalla, 35, har intagit TV4:s Let’s dance tillsammans med danspartnern Tobias Karlsson under våren.

Hittills har duon svarat för två danser: i premiären – då Kalla gick ut sist av alla – bjöds tittarna på en elegant tango. Förra veckan var det dags för cha-cha och trots en härlig insats på dansgolvet fick Kalla och Karlsson både ris och ros från juryn.

Artikeln fortsätter under bilden.

Juryns ordförande Tony Irving uttryckte förra lördagen viss kritik mot dansparets framträdande. Han menade att deras show var ”lite tråkig”.

– Jag vill gärna ha mer inlevelse. Och nästa vecka vill jag gärna ha mer av själva dansen, Tobias, för det här var väldigt lite cha-cha och väldigt mycket armar och stå på plats. Så vidareutveckla det nästa vecka, är du snäll, säger Irving i programmet.

Artikeln fortsätter under bilden.

Charlotte Kalla, som med sina nio OS-medaljer för evigt skrivit in sig i den svenska olympiska historien, berättade inför säsongen om sitt fina samarbete i dansstudion med Karlsson.

– Tobias är en fantastisk lärare. Jag skulle vara så nyfiken att kliva in i din hjärna när du kreerar träningspass, säger Kalla och riktar sig till sin danspartner och skrattar, i en intervju med Nöjeslivet.

Tobias Karlsson flikar in:

Artikeln fortsätter under bilden.

– Det är det många som har sagt (skratt). Nej men, hon är en mönsterelev, som är intresserad. Jag älskar ju dansteknik, har jobbat med det här i 38 år, och att bara få någon som suger åt sig och bara älskar att få in i grundstegen och tekniken i det. Det är skithäftigt, säger Karlsson till Nöjeslivet.

LÄS MER: Charlotte Kallas enda krav på TV4 före Let’s dance – Tobias Karlssons uppoffring för stjärnans skull

Samtidigt som juryn hittills efter två program placerat Kalla och Karlsson på den undre halvan – sjua av tio danspar – av Let’s dance-tabellen, har tittarna förtjusats av duon.

Det märks inte minst i tv-studion där publikens jubel varit stort de gånger Kalla klivit längst ut på dansgolvet.

Therese Johaug om Charlotte Kalla i Let’s dance

Nu ger även en av Kallas tidigare konkurrenter i skidspåren, norska legendaren Therese Johaug, sin syn på Kallas insats i Let’s dance.

Artikeln fortsätter under bilden.

Den norska stjärnan bekräftar att hon sett Charlotte Kalla i det svenska tv-programmet – och hon visar nu sitt stöd.

– Ja, det är imponerande. Hon är jätteduktig. Hon rör sig som en dansdrottning, säger Johaug i en intervju med Expressen.

För Nöjeslivet bekräftar Kalla att hon hållit kontakten med Johaug även efter skidkarriären.

– Jag har pratat med Therese, eller bara sms-at och frågat hur hon har det i livet och hur hon mår, säger Kalla.

Let’s dance sänds lördag 1 april klockan 20.00 i TV4.

Vi önskar er stort lycka till i Let’s dance, Charlotte och Tobias!

Vad tycker du om årets Let’s dance? Skriv gärna en kommentar.

Artikeln Therese Johaug bryter tystnaden om Charlotte Kalla i Let’s dance – efter kritiken från Tony Irving är skriven och publicerad av Nöjeslivet.

2023-03-31T13:29:52Z dg43tfdfdgfd