Trending:


Kerstin Hegerfors känslosamma avsked av sin älskade make: ”I sommar ska jag gravsätta Arne”

Ett halvår efter sin makes död blickar Kerstin Hegerfors tillbaka på en sorglig tid. Samtidigt försöker hon aktivera sig, läs här.


Dans och glädje när Moulin Rouge fick nya vingar

Moulin Rouge har fått nya vingar. Under fredagen invigdes en ny väderkvarn på den klassiska Pariskabarén efter att vingarna kollapsat i slutet av april. Hundratals människor samlades utanför det franska landmärket för att titta på en dansuppvisning som anordnades i samband med invigningen. – Väderkvarnen utan sina vingar innebär ett tomrum för Paris, det vara bara sorgligt, säger vd Jean-Victor Clerico enligt The Guardian. Nästa vecka ska den...


Jonatan Harju är tillbaka i BIK Karlskoga - för att ta revansch: "Extremt laddad"

Jonatan Harju är tillbaka i BIK Karlskoga för att ta revansch - och ta sikte mot toppen.


Stellan Skarsgård om sönernas uppväxt – ärliga orden: ”Brydde mig inte”

I en intervju med The Guardian delar nu Stellan Skarsgård med om sönernas uppväxt. "Jag brydde mig inte om vad de skulle bli".


Steffo Törnquist talar ut om operationen – tvingas ta hjälp: ”Dåligt”

Steffo Törnquist är nyopererad. Nu delar han med med sig av första tiden efteråt: ”Fått daglig duschhjälp av hustru”, skriver han.


Bieber spelade för son till Asiens rikaste man

Justin Bieber har flugits in och spelat under bröllopsfirandet för sonen till Asiens rikaste man. Runt 100 miljoner kronor ryktas han fått för uppträdandet, enligt indiska medier.


Madame Web-skådespelerskan beskyller "internetkulturen" för filmens usla betyg

Sony fortsätter enträget att expandera sitt alldeles egna lilla Spider-verse parallellt med Marvels (långt mer framgångsrika) superhjälte-universum. Nä, det gick i sanningen inget vidare för Madame Web som tillskansat sig titeln som en av årets största floppar, något som nu en av filmens skådespelare beskyller "internetkulturen" för. Enligt Emma Roberts hade Madame Web fått långt bättre betyg om det inte vore för alla människor på nätet som...


Drottning Mary påkörd av scooter på Grönland

I torsdags blev Queen Mary påkörd av en skoter på Grönland. Det hela fastnade på film.


Ingemar Stenmark var tillsammans med Anna-Karin Linde i 12 år – när de bröt upp fick hon hans lyxgård

Efter äktenskapet med Ann Uvhagen träffade Ingemar Stenmark sin nya kärlek Anna-Karin Linde. De levde ett extravagant liv ihop i tolv år innan de delade på sig. Då fick ex-flickvännen en otroligt generös gåva från ... Artikeln Ingemar Stenmark var tillsammans med Anna-Karin Linde i 12 år – när de bröt upp fick hon hans lyxgård är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Astrid Lindgrens önskan i testamentet

Astrid Lindgren har lämnat efter sig ett arv av makalösa verk som än idag och älskas av barn över hela världen. Utöver det lämnade hon också i sitt faktiska testamente en oväntad detalj. Astrid Lindgren ... Artikeln Astrid Lindgrens önskan i testamentet är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Rolig video: katt använder ovanlig teknik för att ‘slåss’ med ödla

Det roliga videoklippet på en katt som använder en "åldrig" teknik för att skrämma en ödla får internetanvändare att skratta högt!


Åklagaren: ”Börjar få en rätt så klar bild”

Utredningen av händelserna i Tollarp, där ett barn och en vuxen hittades döda i en villa på torsdagen, går framåt. Det säger chefsåklagare Pernilla Åström, som leder utredningen, till Aftonbladet. – Vi har samlat in en ganska stor del information och börjar få en rätt så klar bild över läget. Men inte tillräckligt för att publicera den. Ytterligare ett barn hittades skadad men vid liv i huset och vårdas på sjukhus. Tillståndet beskrivs som...


Hans Wiklund bryter tystnaden – nu syns han igen efter tuffa sjukdomskampen

Radioprofilen Hans Wiklund drabbades förra året av en hjärnblödning. I ett inlägg på Instagram bryter han nu tystnaden.


Video: ‘Världens vackraste tjuv’ byter karriär och blir framgångsrik på sociala medier

Kanadensiskan Stéphanie Beaudoin, känd som "världens vackraste tjuv", lämnade sitt kriminella liv för en framgångsrik karriär på sociala medier. Med över 127 000 följare på Instagram har Beaudoin blivit en toppmodell och skönhetsinfluencer. The post Video: ‘Världens vackraste tjuv’ byter karriär och blir framgångsrik på sociala medier appeared first on Instafamosos.


Saker som alla hade i sitt hem på 80-talet

Det finns en hel del kärlek och nostalgi för 80-talet idag. Det är ju trots allt ett årtionde som definieras av stort hår, minnesvärd popkultur och midjeväskor. Om du faktiskt levde under 80-talet kommer du säkert ihåg att det var en tid då det ofta fanns en enorm TV i varje hushåll och att telefonerna satt fast i väggarna. Hemmen på den tiden hade verkligen inte den moderna lyxen och bekvämligheterna som vi har idag, men de hade verkligen sin charm. Klicka vidare för en återblick till 80-talets hem och deras unika egenskaper.


Stina Wollter akut till sjukhus – hemska smärtorna: ”Jag orkar inte mer”

Stina Wollter har åkt till akuten då hon drabbats av njursten. ”Jag längtar efter att detta ska vara över”, skriver hon.


Efter bråket – så är Sigge Eklunds sommarprat

I årets på förhand mest omtalade sommarprat bjuder Sigge Eklund på sin mest närgångna skildring av sin farfar, skådespelaren Bengt Eklund, hittills. Men den som väntat sig skandalöst stoff till följd av Eklunds "bråk" med Sveriges Radio lär bli besviken. Författaren, poddaren, dramaturgen och regissören Sigge Eklund har i flera år riktat frän kritik mot "Sommar i P1" i allmänhet och programchefen Bibi Rödöö i synnerhet, bland annat för att han –...


Valdemar Wahlbeck om att hitta Per Gessles röst i filmen om Gyllene Tider

MovieZine möter Valdemar Wahlbeck och Ville Löfgren, snart bioaktuella i "Sommartider".


Tidigare Paradise Hotel-deltagaren Thobias Johansson är död

Den tidigare Paradise Hotel-deltagaren Thobias Johansson, 34, har dött i en hjärtinfarkt. Det bekräftar hans sambo Daniel Andersson. – Thobias dog i mina armar, säger han till Aftonbladet.


Knallar chockade: "Som om ingenting hänt"

Mor och dotter gjorde premiär med sin foodtruck på Kiviks marknad i fredags. Trucken stod intill tivolit och de bevittnade dödsolyckan på nära håll. Vi är chockade över att tivolit öppnar så snabbt igen, säger dottern Ebba Nordin till TT.


I imponerande video visar kvinna tvåhövdad orm

Den imponerande videon som visar en fantastisk tvåhövdad orm lämnar internetanvändare förbluffade!


Silvstedt om kändisskapet: ”Jag var alltid ensam”

I dag uppträder Victoria Silvstedt på festivalen ”Vi som älskar 90- och 00-talet” i Stockholm. I en intervju med Dagens Nyheter berättar modellen och tv-profilen bland annat om hur hon slog igenom efter att ha blivit utsedd till ”Playmate of the year” i herrtidningen Playboy för 27 år sedan. Hon säger att kändisskapet och pengarna hade sina baksidor. – Jag reste runt hela världen, men jag var alltid ensam, säger hon. Silvstedt pratar också om...


Anchorman finns nu äntligen på 4K Blu-Ray

Just i lagom tid inför sitt 20 års jubileum den 9 juli så finns nu Anchorman: The Legend of Ron Burgundy ute i en 4K Blu-Rayversion. Och vem har liksom inte drömt om att få spana in foxen Ron Burgundy med sin sexiga mustasch i den bästa högupplösningen? Versionen kommer även med 1080p Blu-Ray och digitalt format. Den är även fylld med två timmar av extra godis i form av bloopers, borttagna scener, intervjuer och en musikvideo med hela gänget...


Aje avslöjar oväntade relationen till Dolph Lundgren

Under måndagen syntes kungavännen Aje Philipsson, Leif GW Persson och skådespelaren Dolph Lundgren på en lunch. Nu avslöjar Philipsson att han har ett oväntat släktskap med Lundgren.


Så lever Anders Bagge lyxliv på slottet med Johanna – svindlande storleken: ”Krävs lite yta”

Anders Bagge ska ut på sommarturné med Diggiloo. När han ska hem och vila ut mellan konserterna kan han landa på enorma slottet med hustrun Johanna Lind Bagge. – Jag kommer att sakna alla mycket ... Artikeln Så lever Anders Bagge lyxliv på slottet med Johanna – svindlande storleken: ”Krävs lite yta” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Fredrik Skavlans känga till TV4-profilen – efter alla år ihop: ”Spädbarn”

Fredrik Skavlan och Niklas Källner har jobbat tätt ihop. Nu berättar Niklas om vad han tror att Skavlan egentligen tycker om honom.


Man dömd för olaga hot mot Henrik Schyffert: "Jobbigt"

En man i 60-årsåldern har dömts för olaga hot mot komikern Henrik Schyffert, rapporterar Expressen.


Lena Endre skilde sig från Richard efter 12 års äktenskap – så lever exmaken idag

I 12 års tid var Lena Endre gift med Richard Hobert, tills de gick skilda vägar. Så lever exmaken numera på den idylliska Skånska kusten. Lena Endre fyller i dagarna 69 år. Sedan många år ... Artikeln Lena Endre skilde sig från Richard efter 12 års äktenskap – så lever exmaken idag är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Benjamin Ingrosso stalkad: ”Lite obehagligt”

Artisten Benjamin Ingrosso har blivit stalkad av fans som har tagit sig in i hans låsta trapphus. Det berättar han för norska VG. Ingrosso säger att han vid ett tillfälle tittade ut genom titthålet på sin ytterdörr och utanför såg sju personer stå och tjuvlyssna. – Det var lite obehagligt. Relaterade länkar: Benjamin uppger sig vara större än sytern Bianca – i Norge (Verdens Gang) Läs mer om Nöje & kultur på Omni


Gunilla Persson ratar politiken: "Jag röstar inte"

Artisten och tv-profilen Gunilla Persson är inte direkt känd för att vara blyg med sina åsikter, men när det gäller politik är hon mer försiktig. I ett samtal med Aftonbladet avslöjar hon nämligen att hon aldrig röstat. – Man orkar inte, säger hon till tidningen.


Storfilmen med Brad Pitt floppade på bio. Ge den en chans på Netflix!

En av 2022 års största filmupplevelser har också Margot Robbie i den stjärnspäckade rollistan.


Musiken från ”rövknäckt” bil överröstar bilälskarna

I helgen äger den stora bilträffen Summer meet rum i Johannisberg utanför Västerås. En splittring finns mellan raggarkulturen, där man värnar och vårdar sina amerikanska bilar, och epa-ungdomarna, rapporterar DN. – Ungdomarnas stök är ett problem som vi har över hela Sverige, säger arrangören Klas Brink. Endast bilar med årsmodell före 1977 får tillträde till området medan övriga får stå på besöksparkeringen. Under DN:s besök överröstas...


”Det märks att han väntat länge på att få sommarprata”

Sigge Eklund bjuder på ett sommarprat i toppklass. Det anser Göteborgs-Postens Nina Morby efter att ha lyssnat på lördagens sommarvärd. Hon är nöjd med låtvalen, gillar att Eklund undviker ordet ”jag” och tycker inte att programmet blir ointressant eller spretigt någonstans. ”Det märks att han har väntat länge på att få sommarprata”, skriver hon. Sigge Eklund beskrivs av DN:s Greta Schüldt som ”mästaren” och ”ljudguden”. Hon konstaterar att...


De vinner Norrlands litteraturpris

Mats Söderlund och Linda Jones tilldelas Norrlands litteraturpris 2024.


Leif GW ger bort förmögenheten till familjen – ofattbara månadslönen: ”Förskräcklig”

Leif GW Persson har dragit in en hel del stålar. Nu avslöjar han hur mycket pengar han tjänar i månaden och allt han ger bort.


Katten Larry har överlevt fem premiärministrar

Premiärministrar kommer, premiärministrar går, men "Larry the cat", han består. Den tidigare strykarkatten hälsar nu sin sjätte husse välkommen till 10 Downing Street.


Video: Realitystjärna visar upp en minimal baddräkt för att fira självständighetsdagen

Emma Hernan gjorde den patriotiska looken vackrare än någonsin genom att posera i en baddräkt med amerikanska stjärnor och ränder för självständighetsdagen. The post Video: Realitystjärna visar upp en minimal baddräkt för att fira självständighetsdagen appeared first on Instafamosos.


Charlotte Perrellis son Angelo säljer familjens lyxhus – efter ekonomiska bakslaget

Anders Jensen och Charlotte Perrelli har försökt sälja huset i Marbella under en längre period. Nu tar sonen Angelo över uppdraget!


Anna Lindmarkers beslut för sina tre barn – väljer att inte synas på bild med barnen

Anna Lindmarker har tre söner från två äktenskap – men det är sällan som de figurerat i rampljuset tillsammans med mamma. Nu avslöjar Anna anledningen till varför de aldrig syns på bild tillsammans. Anna Lindmarker, ... Artikeln Anna Lindmarkers beslut för sina tre barn – väljer att inte synas på bild med barnen är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Sa precis Bingo Rimér att han och Julia ska göra slut?

Bingo Rimér och Julia Franzén kommer att stänga av sina sociala medier för att åka på en resa tillsammans. Men resan kan komma att bli den sista de gör som par.


Prins Daniel äntligen lycklig efter nya beslutet med Victoria

Prins Daniel, 50, har haft det lite motigt under våren – som bekant är kungligheten anfäktad av hälsoproblem.


Allt om Timo Räisänen: Fru, barn, musik och Håkan Hellström

Timo Räisänen är en svensk artist och gitarrist, men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 har sammanställt de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Räisänen.


Bonde-Chris lämnar flickvännen Amanda – kan inte bo tillsammans: ”Tufft”

Chris och Amanda fann varandra i Bonde söker fru - jorden runt. Men distansrelation kan vara jobbigt. Läs orden här.


Därför ärver inte Lena Ohlin någonting efter sin bror Mats – tvist om testamente: ”Inte längre hans yttersta vilja”

Lena Olin har hamnat i en infekterad arvstvist. I andra ringhörnan: två släktingar. Arvet efter skådespelarens bror Mats Olin uppgår till över två miljoner kronor, skriver Expressen. Skådespelaren och artisten Mats Olin avled i fjol, ... Artikeln Därför ärver inte Lena Ohlin någonting efter sin bror Mats – tvist om testamente: ”Inte längre hans yttersta vilja” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Söt och riskabel video: kvinna behandlar krokodilunge som en bebis

Den imponerande videon av en kvinna som behandlar en krokodilunge som om det vore en mänsklig bebis chockar internetanvändare!


TV-serien om Arkham Asylum är nedlagd

För ungefär två år sedan började det pratas om att en serie i samma universum som Matt Reeves The Batman var på ingång som skulle kretsa kring Gotham Citys ökända mentalinstitution, Arkham Asylum. Projektet som gick under det enkla namnet Arkham Asylum var tänkt att bli en av två serier som skulle hjälpa till att utvidga berättelsen mellan The Batman, och dess kommande uppföljare. Nu verkar det som att The Penguin (som är den andra serien) blir...


Jenny Strömstedts ärliga ord om relationen med Niklas

Jenny Strömstedt, 51, är något så ovanligt som en rasande skicklig journalist som hon parar med både värme och empati – en inte helt vanlig kombination bland programledare i svensk tv.


Leif GW Persson tjänar 25 miljoner om året: "Inte så mycket"

Leif GW Perssons plånbok verkar bli tunnare med åren, i varje fall enligt honom själv. I ett samtal med Expressen avslöjar Persson nämligen att han bara tjänar 25 miljoner om året. – Nu tjänar jag inte så mycket, säger han till tidningen.


Sigge Eklund: Farfar Bengts liv förstördes av Bergman

Lördagens sommarvärd Sigge Eklund berättar i programmet om sin farfar Bengt Eklund, Dramatenskådespelare som bland annat är känd som Tjorvens pappa i ”Vi på Saltkråkan”. I programmet säger poddaren och författaren bland annat att regissören Ingmar Bergman, som Eklund kallar ”aset på Fårö”, ska ha förstört farfar Bengts liv. Han pratar också om missbruk och skam – och att sanningen inte är ett absolut begrepp. Sigge Eklund berättar också en...


Brendan Gleeson sägs spela skurken i Spider-Man Noir

Du kanske har missat att Spider-Man Noir, som vi lärt känna genom serietidningar, TV-spelet Spider-Man: Shattered Dimensions och den hyllade filmen Spider-Man: Into the Spider-Verse, ska få sin egen TV-serie. Nicolas Cage ska återvända som hjälten och eftersom serien inte är animerad, blir det alltså första gången som Nicolas Cage spelar honom på film, snarare än att bara göra rösten till honom. Nu verkar det dessutom som att filmens skurk har...