TIFFANY, 25, OCH FäSTMANNEN SKöT UPP BRöLLOPET – BARA DAGAR SENARE INTRäFFADE HEMSKA TRAGEDIN

”Miss universum inom bodybuilding” Tiffany Ritter, 25, skulle precis gifta sig med sin kärlek Leonard van der Mond, 25.

Nyligen sköts bröllopet fram och dagen efter hände det fruktansvärda.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bodybuildern Tiffany Ritter, 25, som kallas ”Tiffy” är ett känt ansikte hemma i Tyskland. Hon har över 13 000 följare på Instagram där hon bland annat delar med sig av olika träningsvideor och kammade i fjol hem titeln ”Miss universum inom bodybuilding”.

Friade efter en månad – på gymmet

I december i fjol hittade hon kärleken i bodybuildern i Leonard van der Mond, 25, på gymmet. Och bara en månad senare friade Leonard till henne – självklart på gymmet.

”Hon är en kvinna som vet vad hon vill. En kvinna som verkligen bryr sig om hur andra människor har det. En kvinna som har mer styrka och ryggrad än många män där ute. En kvinna som inte skräder orden när något inte passar henne. En kvinna som lämnar sitt byggda liv bakom sig för att börja ett nytt liv med mig”, skrev han bland annat i ett inlägg på Instagram.

Sköt fram bröllopet dagen innan dödsfallet

Nyligen meddelade Tiffany på Instagram att bröllopet skjuts upp. Detta eftersom hon blivit sjuk i influensa och dessutom fått bältros.

”Kan inte stå upp. Jag har ätit antibiotika i många dagar, och ligger sjuk i sängen och kan inte gå upp”, meddelande hon.

Dagen efter Tiffanys besked hittades Leonard död i sin bil, skriver tyska tidningen Bild. Bodybuildern blev bara 25 år gammal. Det är fortfarande oklart vad som orsakade det plötsliga dödsfallet.

Tiffany har ännu inte uttalat sig om förlusten av sin fästman.

FOTO: Instagram/Facebook

Läs mer

Rekommenderad läsning

2023-03-31T15:19:42Z dg43tfdfdgfd