TITTARNA RASAR MOT NYHETSMORGON – VäGRAR KOLLA: ”REN DISKRIMINERING”

Flera tittare riktar hård kritik mot TV4 efter en markant ändring i Nyhetsmorgon.

”Ren diskriminering!”, skriver en upprörd tittare.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

TV4:s direktsända program Nyhetsmorgon är en stor tittarfavorit. Under sommarveckorna är det flera av de ordinarie programledarna som går på semester, vilket gjort att schemat gjorts om en del.

Ändringen i Nyhetsmorgon skapar stort missnöje

Tidigare under veckan har vi bland annat fått se Efter fem-profilen Axel Pileby hoppa in i morgonstudion. Då styrde han skutan ihop med populära Rania Shemoun Olsson.

Men efter sändningen trillade det in en hel del kritik från tittare som kände sig missnöjda.

Missnöjet riktar sig däremot inte mot programledarna, utan snarare mot kanalen TV4. Det är nämligen så att flera tittare har noterat att de senaste direktsändningarna av Nyhetsmorgon har saknat undertexter. Något som funnits där tidigare.

Följarna rasar efter TV4:s beslut: ”Diskriminering”

Det är i Nyhetsmorgons egna kommentarsfält på Instagram som tittarna tycker till. Många vädrar sitt missnöje och tycker att det är tråkigt att undertexterna saknas.

”Så härliga programledare men ännu en morgon utan text tv. Tycker det är så otroligt diskriminerande mot oss med hörselnedsättning. Nu får det bli SVT1 istället för de sänder med text men TV4 vill förmodligen inte ha kvar sina tittare. Jag ber er börja med text igen.”, skriver en upprörd följare.

”Mycket besviken på att ni har slopat direkttextning. Detta innebär att alla äldre som ej har tillgång till tv4play och den ai genererade texten inte längre kan ha någon behållning av programmet. Det är just denna tittagrupp som behöver texten dessutom. Ren diskriminering!!”, skriver en annan.

”Dålig stil TV4 att ta bort texten! Tur att SVT inte är lika snåla som er, där är det alltid text.”, skriver en tredje.

”Varför textar ni inte .....?????”, skriver en fjärde.

Hänt har sökt TV4.

FOTO: TV4Play

Rekommenderad läsning

2024-07-03T21:24:57Z dg43tfdfdgfd