VIDEO: JéSSICA ALVES GöR ETT DJäRVT FRAMTRäDANDE I EN URRINGAD BRUDKLäNNING I ISTANBUL

Jéssica Alves. Foto och videor: Reproduktion Instagram @jessicaalvesuk

Jéssica Alves gjorde ett fantastiskt framträdande på söndagen i Istanbul klädd i en vit brudklänning med en djup urringning. Stjärnan var kraftigt sminkad och hade sina långa hårförlängningar elegant och rakt stylade.

+ Klicka här för att se videon

Vid 40 års ålder bar Jéssica en liten handväska och hennes långa naglar var målade rubinröda. Hennes offentliga framträdande kommer efter att hon avslöjat för Dailymail att hon har svårigheter att hitta kärleken.

Jéssica kommenterade: “Jag har letat efter någon som älskar mig för den jag är under en lång tid, men det verkar som att jag attraherar fel killar. Precis som de flesta kvinnor vill jag bara hitta en bra partner som har mina bästa intressen i åtanke, men det finns många skurkar där ute. Men jag förlorar aldrig hoppet om att hitta min prins och drömmer om att jag en dag ska ha mitt sagobröllop.”

Under 21 år har Jéssica spenderat 1 miljon pund på mer än 100 operationer, men hon har förklarat att hon äntligen är klar med operationer och är nöjd med sig själv nu. “Jag är färdig med mina operationer. Jag har gjort allt, det finns inget mer att göra. Jag är nu 40 år och vill bara leva mitt liv och vara inspirerande, hjälpa andra att lära sig av mina erfarenheter.”

Jéssica vill dock fortfarande genomgå en sista operation på sina stämband för att slutföra sin transformation.

Foto och videor: Reproduktion Instagram @jessicaalvesuk. Detta innehåll skapades med hjälp av AI och granskades av redaktionsteamet.

The post Video: Jéssica Alves gör ett djärvt framträdande i en urringad brudklänning i Istanbul appeared first on Instafamosos.

2024-07-01T20:18:38Z dg43tfdfdgfd