VIDEO: MODELL FIRAR SINA KURVOR I EN SUPERSTYLIG TREDELAD BIKINI

Olivia. Foto och video: Instagram @OliviasWorld95

Olivia, känd på plattformen som OliviasWorld95, fortsätter att inspirera och stärka sina över 390 000 följare på Instagram med sina positiva budskap om kropp. Vid 27 års ålder hyllas influencern för sitt ärliga och upplyftande innehåll om kroppsbilder.

+ Klicka här för att se videon

Nyligen firade Olivia sina kurvor på ett spektakulärt sätt genom att bära en superstylig tredelad bikini. Klädd i Fashion Novas “Levana Bra Cup 3 Piece Bikini Set” i rosa, visade modellen återigen sin förmåga att kombinera mode och självförtroende.

+ Influencer ”Black Alien” visar sin utveckling efter två år av kroppsförändringar

Bikini-setet består av en topp, en underdel och en liten matchande kjol. Den vackra designen, med sidoknutar och volanger, är perfekt för den som vill lägga till en feminin touch till sommargarderoben.

Utan rädsla för att visa sin kropp visade Olivia stolt upp sina kurvor och bristningar i ärliga bilder. Den djärva outfiten tillät henne att omfamna sin kropp och känna sig fantastisk, och förmedlade ett kraftfullt budskap om acceptans och självkärlek.

Sedan hon delade bilderna har över 4 000 personer gillat och lämnat positiva kommentarer, hyllat setet som “supergulligt” och sagt att Olivia “såg ut som en dröm”.

Tidigare har modellen också charmat sina fans med en video där hon visade upp en leopardmönstrad outfit, och stärkte sin status som en stilikon och positiv förebild på Instagram.

Olivia fortsätter att vara ett lysande exempel på hur mode kan användas för att främja självakceptans och fira kroppens mångfald, och inspirerar många med sitt uppriktiga och inkluderande tillvägagångssätt.

Foto och video: Instagram @OliviasWorld95. Detta innehåll skapades med hjälp av AI och granskades av redaktionsteamet.

The post Video: Modell firar sina kurvor i en superstylig tredelad bikini appeared first on Instafamosos.

2024-06-27T15:21:43Z dg43tfdfdgfd