ZOE HäGGKVIST, 16, LäMNAR LANDET – CAROLAS MAMMAHJäRTA GåR SöNDER: ”FöRSöKTE”

Carola Häggkvist vinkar nu av sin 16-åriga dotter Zoe på flygplatsen.

På sin Instagram har hon lagt upp ett kärleksfullt inlägg om dottern.

Det kommer att kännas...” skriver Carola.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist, 57, är en av våra mest folkkära artister. Just nu är hon aktuell med sommarturnén Det händer nu tour.

Carola har tidigare varit gift med Runar Sögaard, 57, och tillsammans har de sonen Amadeus Sögaard, 26, som spelar fotboll i IFK Norrköping.

På egen hand har Carola också adopterat dottern Zoe Häggkvist. Hon är idag 16 år gammal och syns ofta i sociala medier. Och nu har Zoe lämnat landet!

Carola vinkar av dottern Zoe

På sin instagram har Carola lagt upp ett kärleksfullt inlägg om sin dotter:

Liten blir stor.. Vinkade av Zoe på flygplatsen inatt vid 01-tiden för en härlig semesterresa med väninnan Blanca och hennes mor Sofia i en dryg vecka. Det kommer att kännas länge..

Zoe ska alltså åka utomlands. I inlägget har Carola publicerat flera bilder, bland annat på henne själv tillsammans med gänget som ska på semester, på när mor och dotter kärleksfullt håller om varandra och videor från när Zoe var yngre.

”Och det var länge sedan jag hade lill-fröken på höften som här på Disney World, då hon stod helt stilla med stora ögon medan jag försökte göra det lekfullt och hänga på i dansen i paraden. Älskade verkligen småbarnsåren men det är också fantastiskt att få bli ’bästa kompis’ med sin tonåring och när de anförtror sig åt oss föräldrar.. när de vill dvs.”, fortsätter Carola i inlägget.

Carolas lägenhet såldes för 7 miljoner

Nyligen sålde Carola sin lyxiga vindsvåning på Gärdet i Stockholm, något som Hänt tidigare har rapporterat om.

Lägenheten låg ute för 6 750 000 kronor, men såldes sen för 7 miljoner kronor. Anledning till försäljningen är för att hon vill lägga pengar på annat för tillfället.

Den var så fin den lilla lght! Men vi ska lägga pengen på annat just nu. Ska dock hyra ut den i sommar innan nya ägarna ägarna tar över..”, skrev Carola i en kommentar på sin Instagram.

FOTO:

Rekommenderad läsning

2024-07-02T17:20:45Z dg43tfdfdgfd