DäRFöR LäMNAR ANDERS KRAFT TV4 – EFTER 28 åR På KANALEN

Nyhetsankaret Anders Kraft väljer efter 28 år att lämna TV4. "Vi har tyvärr inte lyckats hitta någon annan roll eller passande uppgift för mig", berättar han.

TV4-profilen Anders Kraft väljer nu att lämna TV4. Detta rapporterade Expressen under fredagen efter att ha haft kontakt med Anders. 

LÄS MER: Flera populära profiler tvingas bort från TV4

”Jag har känt mig stolt över att få vara en del av TV4. Det är för alltid en del av mig. Jag har också under de senaste åren vid olika tillfällen bett vår ledning om att få jobba andra tider och även arbeta med annat än nyheter ett tag. En önskan och ett behov som stärkts det senaste året”, skriver Anders Kraft i ett mejl till Expressen.  

Han fortsätter: 

”Vi, flera chefer på olika nivåer och jag, har tyvärr inte lyckats hitta någon annan roll eller passande uppgift för mig. Detta har lett fram till att jag beslutat mig för att lämna. 28 år i rutan för TV4, inräknat mina lokalt, sju år på Nymo, och sedan +1500 sändningar på linjära kvällssändningarna". 

LÄS MER: Anna Lindmarker slutar på TV4 – riktar skarp kritik mot kanalen: ”Anmärkningsvärt”

Anders Kraft har både jobbat i TV4:s "Nyhetsmorgon" och TV4-nyheterna, och varit ett av kanalens mest profilerade nyhetsankare. 

LÄS MER: TV4-profilen Anders Krafts miljonlön – så mycket tjänar nyhetsankaret

LÄS MER:

Bonde-Ellinors syrliga känga till Filip – inför alla på TV4

Flera populära profiler tvingas bort från TV4

Det får du inte fråga personalen på Ica – kan vara brottsligt

Pensionär? Då måste du lämna in viktiga intyget

2024-07-12T07:31:40Z dg43tfdfdgfd