CHRISTIAN KOUAKOU BEMöTER FLYTTRYKTENA: ‘’FUNNITS LITE BUD ATT TA STäLLNING TILL’’

Enligt spanska La Verdad nobbade Christian Kouakou ett bud från Real Murcia i sista stund. Nu kommenterar Sirius anfallare flyttryktena. 

– Vi får se vad Sirius vill och vad jag vill i framtiden. Det finns intresse och det har funnits lite bud att ta ställning till, säger anfallaren till Upsala Nya Tidning. 

Spanska La Verdad rapporterade att den AIK-fostrade anfallaren i princip var klar för spel med det spanska tredjedivisions-laget Real Murcia, men att Kouakou själv nekat övergången i sista sekund. 

– De (Murcia) har haft kontakt med Sirius och mina representanter. Sedan kan jag inte säga så mycket mer detaljer. Jag är här just nu och är glad över att vara här med laget. Det har funnits intresse, men inget mer än så, säger Kouakou från Sirius träningsläger i Spanien till UNT. 

Christian Kouakou hade en fantastisk säsong 2021 och även fjolårets säsong var stark. Anfallaren noterades för sju mål på 26 allsvenska matcher. Nu, med ett år kvar på kontraktet i Sirius är framtiden oklar. 

– För det första så har jag kontrakt med ett år kvar. Oavsett vad jag vill i slutändan så är det i Sirius händer. Jag har en dialog med Ola och det vi diskuterar stannar mellan oss. Vi får se vad Sirius vill och vad jag vill i framtiden. Det finns intresse och det har funnits lite bud att ta ställning till, säger han till UNT.

Ekwall om status i AIK:

2023-01-30T14:43:55Z dg43tfdfdgfd