LINNéR: ”ÖPPEN FöR DET MESTA – KAN INTE VARA KRäSEN”

Oscar Linnér är klubblös.

Nu är målvakten på jakt efter ett nytt hem.

– Jag har pratat med någon klubb, men det är ingenting som är nära att bli klart, säger han till Fotbollskanalen.

Det var tidigare i somras som danska Vendsyssel meddelade att det inte blev någon förläning för Oscar Linnér, 27. Målvakten, som anslöt till den klubben i mars 2024, är nu på jakt efter en nu klubb.

– Jag är kontraktslös just nu och ser mig om efter en ny utmaning. Det är status, säger han i en intervju med Fotbollskanalen.

Det blev bara tre månader i den danska klubben. På den tiden gjorde Linnér elva matcher, och det var första gången på länge som han fick regelbunden speltid.

27-åringen har haft en brokig karriär sedan han lämnade AIK efter säsongen 2019. Det har bland annat blivit ett brutet kontrakt med Gif Sundsvall och en misslyckad sejour i Brommapojkarna.

– Det är inget som är nära i dagsläget. Jag har pratat med någon klubb, men det är ingenting som är nära att bli klart. Än så länge är det lugnt och stilla, säger han och fortsätter:

– Jag är öppen för mycket, öppen för det mesta. Jag är inte i en position där jag kan vara kräsen. Jag får helt enkelt vänta på att en eventuell chans uppstår och då är det bara packa väskan, dra dit och köra järnet.

2024-07-03T12:15:11Z dg43tfdfdgfd