JAKE GUENTZEL OCH SAM REINHART SKRIVER På

Jake Guentzel och Sam Reinhart var de största namnen som var på väg ut på free agency-marknaden. Men nu uppges båda ha skrivit på kontrakt innan marknadens öppnande.

Två av de stora fiskarna i free agency-vattnet är borta från marknaden. Sent i natt, svensk tid, uppges nämligen Jake Guentzel ha skrivit på för Tampa Bay och Sam Reinhart uppges ha skrivit på för Florida. Det uppger nordamerikanska medier.

Det finns ännu ingen info om kontraktsvärde, men det rapporteras att Reinhart skrivit på ett åttaårskontrakt med Stanley Cup-mästaren. Tidigare har det spekulerats om ett värde runt nio miljoner dollar per år.

Reinhart kommer från sitt livs säsong, med 57 gjorda mål i NHL och ytterligare tio i slutspelet.

Jake Guentzel till Tampa Bay

Jake Guentzel trejdades från Pittsburgh till Carolina i samband med trade deadline, och gjorde där stor succé med 25 poäng på 17 matcher. Hans rättigheter byttes sedan bort till Tampa Bay under helgen, för att de skulle få förtur om att förhandla fram ett nytt avtal innan free agent-marknaden öppnade. Där tycks parterna ha kommit överens i sista stund, på ett sjuårskontrakt värt nio miljoner dollar per år. Det är bekräftat av Tampa Bay.

Men de två största namnen på free agent-marknaden är alltså borta redan innan marknaden öppnat.

2024-07-01T08:42:34Z dg43tfdfdgfd