Kändisnyheter

Trending:


Linda Lindorff och maken Jacob Lindorff firar 15 år som gifta

Linda Lindorff är troligen Sveriges mest välkända kärleksmäklare som under många år hjälpt människor hitta romantik i TV-rutan. Sedan 2006 har vi följt den före detta Fröken Sverige-vinnaren när hon matchat bönder med deras livs ... Artikeln Linda Lindorff och maken Jacob Lindorff firar 15 år som gifta är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Rockstjärnornas berömda barn

Hollywood har alltid älskat barn till kända personer, och idag kan vi hitta "nepo-babies" överallt i underhållningsbranschen. Med föräldrar som är skådespelare eller musiker med ett känt efternamn har utan tvekan gett en del kändisbarn ett försprång i karriären. Men sedan finns det rockstjärnor som har fört vidare några riktigt coola gener till sina nu berömda barn. Oavsett om de blev skådespelare, modeller eller realitystjärnor är de flesta av dessa "barn" nu rockstjärnor på sina egna villkor. Klicka vidare för att upptäcka de berömda ansiktena hos rock 'n' roll-barn.


Ledare: Pehrson känns ”amish” – men har rätt

Tisdagens ledarsidor bjuder på gott och blandat: Alltifrån fiskar till Facebook. I Aftonbladet kallar Fanny Jönsson liberalernas Johan Pehrson för ”amish”, apropå partiledarans ”tjat” om sociala medier och skärmtid. Men Jönsson håller med om att för mycket skärmtid är negativt – och inte bara för barn. ”Titta bara på din fasters Facebook-uppdateringar, statsrådens och journalisternas tweets eller din gamla klasskompis konstanta...


Slutet nära för Teatermaskinen – "tragiskt"

I höst är tiden ute för kulturplattformen Teatermaskinen i Skinnskatteberg. Pengarna är slut, och konkursen väntar. Det känns som att jag måste auktionera bort mitt barn, säger verksamhetsledaren Berit Engman. I maj i år skrev Teatermaskinen ett öppet brev till kommunen, regionen, och staten med en vädjan om fast bidrag för att täcka ökade lokalkostnader. Förhoppningen var att varje aktör skulle kunna skjuta till 200 000 kronor var för att...


Masker, sockiplast, Tintin – EM-spelarnas udda kläder

Kylian Mbappé har återigen bytt mask och bar en ny modell under matchen mot Belgien. Den franske fotbollsstjärnan har redan kallats både Batman och en Ninja Turtle. Relaterade länkar: Läs mer om Slutspelet på Omni


Michael Fassbender gör huvudrollen i remake på populära "Falsk identitet"

Den franska spionserien har blivit populär bland svenska tittare på SVT Play. Nu får den en engelskspråkig version.


Malin Olsson hoppar av Sommarlov – SVT bekräftar beslutet

På måndagen gjorde Malin Olsson sitt sista Sommarlov-program på ett tag. Till Hänt avslöjar hon nu varför.


TV4-Martin Järborg kastar kläderna – visar upp superkroppen

Nyhetsmorgon-Martin Järborg delar nu med sig av en semesterbild på sin Instagram som överraskar följarna. Se superkroppen här!


Ryska artister som stöttat kriget borttagna från Spotify

Spotify har tagit bort musik från ryska artister som stöttat Rysslands invasion av Ukraina, rapporterar Billboard. Enligt Moscow Times handlar det om artisterna Grigory Leps, Oleg Gazmanov, Shaman och Polina Gagarina, som alla fått EU-sanktioner utfärdade mot sig. ”Vi vidtar åtgärder när vi identifierar innehåll som strider mot våra innehållspolicys eller lokala lagar”, skriver en talesperson i ett uttalande till Bloomberg. Relaterade länkar:...


Tomas Ledins lyxliv: Monsterlön och våning för 45 miljoner

Tomas Ledin är både folkkär och prisad. Men hur står det till på den ekonomiska fronten? Nyheter24 har kikat närmare på artistens lyxliv.


Rapport: Filmen Captain America: Brave New World har en budget på fyra miljarder kronor

En av anledningarna till att Indiana Jones and the Dial of Destiny var en sådan massiv flopp, och samma sak med The Marvels, var inte bara att båda filmerna inte gick särskilt bra på bio, utan även att deras respektive budgetar exploderade längs vägen. Trots att båda dessa kommer från Disney verkar det dock som att de är på väg att göra samma misstag igen. World of Reel har publicerat en rapport som hävdar att kostnaden för Captain America:...


Christina Schollin tog hem saker från Hans begravning – blir uppläxad

Följarna rasar över Christina Schollin inlägg. Detta efter att hon valt att ta hem saker från Hans Wahlgrens begravning.


Tidernas bästa musikaliska syskon

Musikalitet verkar ibland gå i släkten och det händer att bröder och systrar bildar grupper tillsammans. Vissa av dessa går det dessutom riktigt bra för. Det kan man lugnt säga om de musikaliska syskonen i det här galleriet. Vi har valt ut några av de bästa ensemblerna bestående av bröder och systrar – från pop till rock och allt däremellan. Även om några av dem är välkända finns det andra som inte är lika framträdande. Nyfiken? Klicka igenom galleriet för att se vilka vi menar.


Eminems nya album släpps nästa vecka

Eminems nya album "The death of Slim Shady (coup de grâce)" släpps 12 juli, meddelar den amerikanske rapstjärnan själv via sociala medier.


Tittarna besvikna på Nyhetsmorgon – efter missen i sändning: ”Ren diskriminering”

Tittarna riktar ny kritik mot Nyhetsmorgon. Missen som får flera att bli besvikna. Nyhetsmorgon är ett kärt inslag i tusentals tittares morgonrutin runt om i landet. Redan den 14 september 1992 hade programmet premiär i ... Artikeln Tittarna besvikna på Nyhetsmorgon – efter missen i sändning: ”Ren diskriminering” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Gry Forssell jublar över gravidlyckan – han ska få barn med kollegan: ”Mix Megapol-bebis”

Det råder bebisfeber på Mix Megapol! Gry Forssell jublar nu över en liten bebis som en av radio-programledarna ska få. Läs här!


Krönika: Utmaning – se en hel film utan mobil

Jag skrollar fram filmen jag vill se, klickar på play. Filmbolagens samarbeten presenterar sig i korta filmsnuttar. Jag räknar. fem stycken innan filmen börjar på riktigt. Jag har sett fram emot det här. Att se just den här filmen, i lugn och ro, tillsammans med sambon. Chipsen står på bordet och jag unnar mig en Pepsi. En […]


SVT:s märkliga försvar – därför fick inte Lasse Berghagen hyllas efter sin död

Allsång på Skansen-premiären bjöd på en hyllning till Hans Wahlgren. En som inte hyllades var dock Lasse Berghagen, nu svarar SVT.


Allt om Johanna Nordström: Pojkvän, lön, familj och längd

Johanna Nordström har snabbt seglat upp som en av Sveriges mest uppskattade komiker och podcastprofiler. Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som googlas om stjärnan.


Pernilla Wahlgrens pool klar – se den extremt unika detaljen: ”Enda i Sverige”

Pernilla Wahlgren delar med sig av den unika detaljen i hennes lyxhem på Lindingö."Enda i världen", skriver hon på Instagram.


Lotta Engbergs underbara bröllopslycka – stora glädjen i familjen: ”En superhelg”

Bröllopsklockorna har klämtat! Lyckan är total för Lotta Engberg – efter dottern Malins stora steg i livet. – En superhelg, skriver artisten. Lotta Engberg har underhållit svenska folket med sin stämma i decennier. Redan 1987 ... Artikeln Lotta Engbergs underbara bröllopslycka – stora glädjen i familjen: ”En superhelg” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Hovets besked: Kungen och Silvia flyttar till mindre slott

Kungafamiljen bosatte sig på Drottningholms slott 1981 då man hade tröttnat på att leva i Stockholms slott mitt i stan.


Abba hyllas: Får ge namn till parasitisk plattmask

50 år efter Abbas seger med ”Waterloo” i Eurovision hyllas gruppen på ett lite oväntat sätt: genom att få ge namn till en parasitisk plattmask, skriver Naturhistoriska riksmuseet i ett pressmeddelande. – Denna blandning av firande och vetenskapligt engagemang är ett exempel på hur forskare kan hedra kulturikoner och samtidigt lyfta fram betydelsen av sitt område, säger den ansvariga forskaren Chahinez Bouguerche. Plattmasken får namnet Derogenes...


Kanye West har landat i Moskva

Den amerikanska rapparen Kanye West har landat på rysk mark och befinner sig nu i Moskva, rapporterar rysk media på söndagen, enligt AFP.


Kraftiga reaktioner efter Richard Geres nya bilder med frun – detaljen väcker ramaskri: ”Ser ut som hans barnbarn”

Nya bilderna på Hollywood-stjärnan Richard Gere, 74, och hustrun Alejandra silva, 41, väcker reaktioner på nätet. Man skulle kunna tro att folk vid det här laget är vana vid att läsa om kändisar som inte ... Artikeln Kraftiga reaktioner efter Richard Geres nya bilder med frun – detaljen väcker ramaskri: ”Ser ut som hans barnbarn” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Bingolotto bötfälls – lät 17-årig tjej vinna bil i direktsändning

Det blev en stor glädjeyra under förra årets uppesittarkväll för en lycklig vinnare. En 17-årig tjej vann en bil i direktsändning och fick därmed en riktigt maffig julklapp. Men nu visar det sig blir en ... Artikeln Bingolotto bötfälls – lät 17-årig tjej vinna bil i direktsändning är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Kikki Danielsson skilde sig från Kjell Roos för 25 år sedan – idag lever exmaken utanför rampljuset

Kikki Danielsson och exmaken Kjell Roos skilde sig för över 20 år sedan. Så lever Kjell idag utanför rampljuset. Hon är utan tvekan en av våra största och mest älskade artister genom tiderna. Genom åren ... Artikeln Kikki Danielsson skilde sig från Kjell Roos för 25 år sedan – idag lever exmaken utanför rampljuset är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


TV4-profilen hånar Cristiano Ronaldo: "Megaego"

Det var en Cristiano Ronaldo i tårar efter en straffmiss under gårdagens match mot Slovenien. Efter det har han fått stor kritik från medier över hela världen. Även TV4:s studio gick hårt åt den portugisiska fixstjärnan.


Krister Henriksson skänker bort sin förmögenhet: ”Jag vill tala om att jag har pengar”

Wallander-skådespelaren Krister Henriksson ger nu bort en stor summa pengar. Hit går förmögenheten!


Det landade prinsessan prinsessan Madeleine och Chris O’Neills villa på – hissnande summan

Det dröjde länge innan prinsessan Madeleine fick sålt sin villa i Florida. Men för några månader sedan fick huset en köpare och Madeleine och Chris O’Neill kunde äntligen flytta hem till Sverige. Så mycket såldes ... Artikeln Det landade prinsessan prinsessan Madeleine och Chris O’Neills villa på – hissnande summan är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Bingo Rimér lägger upp smygtagen nakenbild på Julia Franzén

Det var under veckan som Bingo Rimér valde att lägga ut en bild på Julia Franzén från parets dejtnight. Och Julia, ja, hon är endast klädd i dräkten hon föddes i så att säga.


Lotta Bromér försvinner från Mix Megapol – han ersätter: ”Nu är det dags”

Lotta Bromé försvinner från Mix Megapol. Nu bekräftas anledningen bakom och vem som blir hennes ersättare.


Lancelot Hedman Graaf visar upp extrema kroppsförvandlingen

Lancelot Hedman har tränat upp sig till en riktig superform. Och han ser riktigt bitig ut.


Eurovision förnyas – utbuad svensk får ny chef

Eurovision-arrangören EBU tillsatte en oberoende utredning efter de många kontroverserna kring den senaste finalen i Malmö. Nu meddelas förändringar som har eller kommer att tillämpas inför nästa år, rapporterar Kulturnytt i Sveriges Radio.


Melinda Jacobs fastnade på bild med polis i Almedalen

Melinda Jacobs har likt många andra opinionsbildare i Sverige nyligen befunnit sig i Almedalen. Men hur kommer det sig att hon fastnade på bild tillsammans med polisen?


Uppgifter: Tidigare gängtopp förhörd efter skotten

En tidigare ledare för det kriminella nätverket Shottaz har förhörts med anledning av nattens skottlossning utanför en nattklubb på Mäster Samuelsgatan i centrala Stockholm. Det enligt uppgifter till Aftonbladet. Den misstänkte före detta gängtoppen har enligt tidningen tagits in till förhör. En 13-årig pojke greps också kort efter dådet. Han har efter förhör överlämnats till sociala myndigheter. Ingen skadades i skottlossningen och för...


Keir och kungen – Charles kan få en undersåte som han gillar

Som ung jurist var han emot monarkin. 2014 böjde han knä för prins Charles och blev dubbad till Sir Keir Starmer. The British monarch is constitutionally barred fro… Relaterade länkar: Läs mer om Perspektiv på världen på Omni


Pernilla Wahlgrens sista sms till pappa Hans Wahlgren: ”Älskar dig mest av allt”

I senaste avsnittet av ”Wahlgren & Wistam” berättar Pernilla Wahlgren om det sista gripande sms:et hon skickade till sin pappa innan han dog. Hans Wahlgren lämnade jordelivet den 10 maj 2024. Bakom sig lämnade han en stor ... Artikeln Pernilla Wahlgrens sista sms till pappa Hans Wahlgren: ”Älskar dig mest av allt” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Skådespelare som slog igenom först senare i livet

Med alla före detta barnskådespelare och Disneystjärnor som pryder Hollywoods röda mattor kan det verka som att du måste få in en fot i anmärkningsvärt ung ålder för att kunna lyckas, men det är som tur är långt ifrån sanningen. I det här galleriet har vi samlat de skådespelare som äntligen fick vad de förtjänade, om än lite senare i livet. Klicka vidare och låt dig inspireras!


Nu kan du köpa alla nummer av The Boys för under 200 kronor

Den fjärde säsongen av The Boys tuffar vidare på Prime Video men tycks inte landa lika väl hos tittarna som de tre första säsongerna. Om du fått nog av den pågående säsongen (eller för all del tycker om den) kanske det vore intressant att läsa serietidningen som TV-serien bygger på. Hela berättelsen består av tolv volymer och du kan nu köpa dem alla digitalt för under 200 riksdaler. Allt du behöver göra är att surfa över till Humble Bundle och...


Disney och Pixars Inside Out 2 bryter milstolpen på 1 miljard dollar

Disney och Pixars senaste animerade film, ” Inside Out 2 “, har anslutit sig till den prestigefyllda miljarddollarklubben, med 1,014 miljarder dollar över hela världen från och med söndagen. Denna prestation markerar den som den mest inkomstbringande filmen 2024 och den första sedan Warner Bros. “Barbie” för att överträffa miljardstrecket vid den g...


Rolig video: Gorilla går in i vattentank och dansar vilt

Den roliga videon av en gorilla som blir extremt exalterad efter att ha gått in i en vattentank får internetanvändare att skratta högt!


Johan Floderus i första intervju efter utväxlingen: ”Känns väldigt verkligt”

Efter 790 dagar i fångenskap släpptes svenske Johan Floderus fri från det ökända Evinfängelset i Iran i en fångutväxling. I en första intervju med TV4:s Kalla fakta berättar han om tiden i fängelset, och om hur det känns att vara fri. – Alla frågar om det inte känns overkligt. Men det känns väldigt, väldigt verkligt, säger han. Han berättar att han under de två veckorna han hittills varit fri njutit av de ”små verkliga tingen i livet”, såsom att...


Befolkningen mångdubblas under Sweden Rock

Befolkningen i Sölvesborg mångdubblades under förra årets Sweden Rock-festival, visar ny statistik från SCB.


Slutade med djur på cirkus: ”Måste förnya oss”

Som fjärde generationens cirkusdirektör tog Trolle Rhodin familjeföretaget ”Cirkus Brazil Jack” i en ny riktning genom att helt sluta med nummer med djur. – Tradition är en del av vår affärsidé. Men vi måste också förnya oss om vi ska överleva, säger han i sitt sommarprat, som sänds i dag. I Sommar i P1 berättar Rhodin även om sin uppväxt i cirkusmanegen, sin romska identitet och om sorgen efter broderns självmord. Relaterade länkar: Lyssna på...


Anna Books ärliga åsikt om Pernilla Wahlgren – tycker att hon är suverän i Allsången: ”Hon är…”

Pernilla Wahlgren är tillbaka som allsångsledare även den här säsongen. Det har fått schlagerstjärnan Anna Book att reagera. Hon skriver sin dom om Pernillas insats på Instagram. Ny sommar, ny säsong av ”Allsång på Skansen”. ... Artikeln Anna Books ärliga åsikt om Pernilla Wahlgren – tycker att hon är suverän i Allsången: ”Hon är…” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Brodern avslöjar sanningen om Thorsten Flincks tillstånd – starka oron: ”Rädd”

Richard Flinck berättar nu hur han mår och hur Thorsten Flincks tillstånd egentligen är. Både bröderna har fått åka in på sjukhus.


Tomas Ledins ärliga ord om Pernilla Wahlgren: “Tittar inte”

Tomas Ledin är en av artisterna som gästar “Allsång på Skansen” 2024, och för Nyheter24 har han berättat vad han egentligen tycker om dess programledare Pernilla Wahlgren…


”Mycket underhållande men magert på reflektion”

Cirkusdirektören Trolle Rhodins självförtroende gör hans sommarprat behagligt att lyssna på, skriver Göteborgs-Postens Jonathan Bengtsson i en recension. Samtidigt hade han velat höra mer om cirkuslivets andra sidor, som branschens utmaningar och hur jobbigt det kan vara att bo i en husbil. ”Allting är mycket underhållande, men kanske något magert på reflektion”, menar han. Dagens Nyheters Viktor Andersson beskriver sommarpratet som en ”hyllning...


Nytt strejkhot i Hollywood – inte överens om AI

Det kan bli strejk i Hollywood igen, rapporterar Sveriges Radios Kulturnytt. Anledningen är att delar av förhandlingarna mellan skådespelarfacket Sag-Aftra och dataspelsbranschen har stannat av. Förhandlingarna gäller AI-användning inom dataspelsbranschen. Parterna har inte lyckats nå en överenskommelse kring hur spelbranschen får använda AI för att kopiera skådespelares röster och ansikten. Medlemmarna har nu röstat ja till att gå ut i strejk i...