Sport

Trending:


"Misstiano Penaldo" – Nu sågas TV-kanalen efter bilderna

Brittiska TV-kanalen sågas efter bilderna


Tom Cruise dotter Suri byter efternamn efter infekterade tvisten – så heter hon nu

Suri tog studenten medan Tom Cruise festade på annat håll. Sprickan blir tydlig – och nu har Suri även valt bort pappans efternamn.


TV4-Martin Järborg kastar kläderna – visar upp superkroppen

Nyhetsmorgon-Martin Järborg delar nu med sig av en semesterbild på sin Instagram som överraskar följarna. Se superkroppen här!


"Beetlejuice"-uppföljare har premiär i Venedig

Uppföljaren till Tim Burtons skräckkomedi "Beetlejuice" inleder filmfestivalen i Venedig, rapporterar Variety. Den 28 augusti har "Beetlejuice Beetlejuice" världspremiär på festivalen. Uppföljaren kommer 36 år efter den första filmens premiär 1988. Michael Keaton återvänder i huvudrollen som Betelgeuse, och spelar mot bland andra Winona Ryder, Catherine O’Hara, Justin Theroux, och Jenna Ortega. "'Beetlejuice Beetlejuice' markerar den...


Carina Berg har förlorat synen – nu tvingas hon till operation

Tv-profilen Carina Bergs syn blir bara sämre och sämre. Nu tvingas hon operera ögonen eftersom hennes tillstånd blivit sämre.


Kevin Costerns episka westernfilm floppar på bio

Med en rapporterad budget på närmare en miljard kronor som Costner betalat stora delar av ur sin egen ficka, så krävdes det att hans nya, episka westernfilm Horizon skulle bli en succé. Så har det tyvärr inte blivit och efter helgens premiär med intäkter som knappt nått upp till 100 miljoner kronor så står det klart att biobesökarna inte har något vidare intresse av en tre timmar lång western. Detta rapporterar The Hollywood Reporter som även...


Steffo Törnquist inlagd på sjukhus – tvingad till knäoperation: ”Ett hål stort som…”

Programledaren och TV4-profilen Steffo Törnquist ligger inne på sjukhus. Han har fått en helt ny kroppsdel. På Instagram berättar han mer om den smärtsamma operationen. ”Ett hål stort som en golfboll”, skriver han. Han var ... Artikeln Steffo Törnquist inlagd på sjukhus – tvingad till knäoperation: ”Ett hål stort som…” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Roligt video: tiger gör det mycket klart att kvinnan borde ta bättre hand om sina fötters hygien

Den roliga videon av en tiger som slickar en kvinnas fot och sedan blir äcklad får internetanvändare att skratta högt!


Ucklum firar att "helvetet" är över

Eländet för invånarna i Ucklum efter skredet på E6:an varade i 256 dagar. Men på fredag är helvetet över, säger Lage Ottosson, fårbonde och pensionär som bor bara sex meter från vägen dit den tunga trafiken hänvisades.


Prinsessan Sofias flykt med alla sönerna efter svåra tiden

Prinsessan Sofias, 39, kungliga succé har gjort att hon hamnar i strålkastarskenet vad gäller allt hon företar sig.


Bosse Parnevik vill inte veta av barnbarnet Peg – chockdraget i direktsändning

Peg Parnevik blev dissad av Bosse Parnevik i SVT:s direktsänding. När Peg gick fram till sin farfar under Allsången ville han inte se på henne.


Johanna Nordström öppnar upp om broderns död: "Finns i mig"

Det är Johanna Nordströms tur att vara värd för sommar i P1. I avsnittet berättar hon om sin storebror som dog när han var liten, innan Johanna föddes. – Jag saknar dig, varje dag. Är inte det konstigt?, säger hon i programmet.


Eurovision förnyas – utbuad svensk får ny chef

Eurovision-arrangören EBU tillsatte en oberoende utredning efter de många kontroverserna kring den senaste finalen i Malmö. Nu meddelas förändringar som har eller kommer att tillämpas inför nästa år, rapporterar Kulturnytt i Sveriges Radio.


Advokat inspirerad av filmen ‘Legally Blonde’ öppnar en helt rosa advokatbyrå

Kathleen Martinez, en 33-årig immigrationsadvokat, har utmanat de traditionella normerna inom juridikyrket med sin livfulla stil. The post Advokat inspirerad av filmen ‘Legally Blonde’ öppnar en helt rosa advokatbyrå appeared first on Instafamosos.


Expedition EM – Det var väldigt grisigt gjort

Följ FD:s och Bosse Anderssons stora EM-resa


Steffo Törnquist får en ny kroppsdel: "Stor som en golfboll"

TV4:s Steffo Törnquist, 68, visar upp en bild på sin sprillans nya kroppsdel. Detta via en bild på Instagram.


Benjamins ord till Peg Parnevik – samtalet med Benjamin som tittarna inte fick se: ”Han sa att…”

I tisdags uppträdde flera stora profiler i Allsång på Skansen – varav en av dem var Peg Parnevik. Innan hon gick upp på scenen fick hon höra några lugnande ord från Benjamin Ingrosso. Peg Parnevik, ... Artikeln Benjamins ord till Peg Parnevik – samtalet med Benjamin som tittarna inte fick se: ”Han sa att…” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Smash Into Pieces tvingas ställa in – sångaren stoppas: ”På BB”

Smash Into Pieces har gjort succé i Mello och turnerar hela sommarn. Men nu har bandet behövt ställa in en spelning. Läs varför här.


Svenske Oscar hyllades i amerikanska ”Talang”

Den svenska artisten Oscar Stembridge har gått vidare från audition i den amerikanska versionen av ”Talang”, rapporterar TT. 16-årigen fick stående ovationer när han framförde egna låten ”What if” och hyllades av jurymedlemmen Simon Cowell. – Det här var så vackert. Allt med denna briljanta audition var du, sa han. Stembrigde är den andra svensken att ta sig vidare i programmet efter Chris Kläfford 2019. Relaterade länkar: Oscar Stembridge...


Starka reaktioner efter Lee Christiernsson kontaktannons

En detalj i Lee Christiernssons kontaktannons har nu skapat diskussion. Vad skrev hon egentligen som gjorde folk så upprörda?


Kjell Bergqvist tvingad till läkare – 70-åringens sällsynta problem har upptäckts

Folkkäre Kjell Bergqvist öppnar upp om hans kroniska värk och problemen med blodtrycket. Blev uppmärksammad under läkarbesök.


Prins Daniels verkliga relation till Chris avslöjad

Prins Daniel, 50, är prins och gift med landets tronarvinge medan Chris O’Neill, 50, valde att fokusera på sin egen karriär genom att tacka nej till att bli prins.


Veckans film och serier – ostbågarna tillbaka

Animerade favoriter återvänder och så levererar Sydkorea en ny våldsam överlevnadsthriller redo att plöjas.


Christina Schollin tog hem saker från Hans begravning – blir uppläxad

Följarna rasar över Christina Schollin inlägg. Detta efter att hon valt att ta hem saker från Hans Wahlgrens begravning.


Ledare: Starmer tråkig och fantasilös – och helt rätt

Flera svenska ledarsidor väljer att uppmärksamma det brittiska valet i dag. Aftonbladets Rasmus Hansson konstaterar att till och med ryska val är mer spännande än det brittiska. Valutgången är säkrad, skriver Hansson: Labour blir stora vinnare – med 99 procents säkerhet. ”Den typen av säkerhet att vinna ett val hade nog till och med Vladimir Putin varit nöjd med”, heter det. Och att Labourledare Keir Starmer tar hem valet är exakt vad britterna...


Casper Janebrink vill göra Queens klassiker med en twist – när gäng dyker upp far en rysning genom kroppen

Musik är till för att njutas av live, och det är något speciellt att få göra det på sommaren. Genom åren har vi fått bänka oss framför två underbara allsångsprogram: Lotta på Liseberg och Allsång ... Artikeln Casper Janebrink vill göra Queens klassiker med en twist – när gäng dyker upp far en rysning genom kroppen är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


"Jävla karlar" toppar sommarläsningen

Andrev Waldens roman "Jävla karlar" toppar listan över de svenska böcker svenskarna planerar att läsa i sommar, enligt en ny undersökning som Adlibris har låtit genomföra. "Jävla karlar" belönades med Augustpriset och blev även fjolårets mest sålda svenska bok. Tvåa på listan är "Födelsedagen" av Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt. På tredje plats finns "Femte kollusionen" av Denise Rudberg. På listan över engelska titlar som köpts in till...


Molly Sandén till Hovet i höst

Molly Sandén spelar på Hovet i Stockholm i höst, meddelar Live nation.


Roligt video: valp bestämmer sig för att vara kärleksfull under militärträning

Det roliga videoklippet av en valp som njuter av militärträningen för att ha en intim stund med en av soldaterna får internetanvändare att skratta högt!


K-popstjärna fackelbärare i OS

Jin, den äldste medlemmen i K-pop-gruppen BTS, ska vara en av de olympiska fackelbärarna vid Paris-spelen.


Eurovision-chefen: "Har uppenbart brustit"

EBU tillsätter en ny krishanteringsgrupp efter årets kaosartade tävling i Malmö. Den svenske Eurovision-chefen Martin Österdahl välkomnar beskedet. De här förstärkningarna behövs, säger Martin Österdahl. En ny roll ska överse Martin Österdahls arbete, samt överta en del av hans mer långsiktiga arbetsuppgifter. Men Österdahl ser det inte som att han kliver åt sidan. Hans chefsroll innebär i framtiden också att delta i den nya arbetsgruppen som...


Analyser: Starmer skördar frukten av Sunaks chansning

Nästan allt pekar på att Keir Starmer och Labour vinner det brittiska valet. Det skriver Sky News Beth Rigby i en analys inför att invånarna i Storbritannien ska ta sig till vallokalerna under torsdagen. Enligt henne är Labours framfart och prestation ”häpnadsväckande”. ”Mr Sunak gjorde en chansning i maj genom att utlysa sommarval, och nu ser det ut som att Sir Keir kommer att skörda frukterna”, skriver hon. Chris Mason på BBC skriver att hela...


Guiden: Här är sommarens operaupplevelser

Häxprocesser, kvinnliga pionjärer och tvångsäktenskap med ödesdigra konsekvenser. När operasommaren 2024 drar i gång blandas nyskrivet med etablerade klassiker.


Lotta Engberg avslöjar stora bröllopslyckan – gift sig i hemlighet: ”Superhelg”

Lotta Engberg och Anders Engberg har två döttrar tillsammans. Nu har äldsta dottern Malin gift sig! Läs allt om bröllopet här.


”Gripande om en familj som saknar en medlem”

Komikern Johanna Nordströms sommarprat är mer tragiskt än komiskt, konstaterar DN:s Greta Schüldt i sin recension. Sommarpratet är upplagt som ett brev till Nordströms storebror som dog innan hon föddes. Schüldt skriver att berättelsen om en familj som saknar en medlem är gripande men att Nordström tenderar att ”fastna i det alltför generiska” och att musikvalen är ”häpnadsväckande slätstrukna”. GP:s Klara-Lovisa Lundström skriver att humor är...


Krister Henrikssons dödslängtan – behöver inte leva längre: ”Jag har ingen framtid”

Skådespelaren Krister Henriksson talar nu ut om sin dödslängtan och hur han egentligen mår.


Raseri inför kungens besök: ”Löjliga förberedelser”

Många minns fortfarande hur E6:an vid Stenungsund förstördes när vägen drabbades av ett massivt jordskred.


Ingen villkorlig frigivning för Leonard Peltier

Leonard Peltier beviljas inte villkorlig frigivning. Den amerikanske urfolksaktivisten har tillbringat största delen av sitt liv i fängelse sedan han dömdes för att ha skjutit två FBI-agenter 1975.


Ola Salo gick ner på knä framför Kikki Danielsson under Allsången – scenerna fick aldrig tv-sändas

Kikki Danielsson är en av Sveriges största artister någonsin. När hon fyllde 70 år hyllades hon stort i ”Allsång på Skansen”. När sändningen var slut ville Ola Salo och hans The Ark visa sin uppskattning ... Artikeln Ola Salo gick ner på knä framför Kikki Danielsson under Allsången – scenerna fick aldrig tv-sändas är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Fransk regissör åtalas för våldtäkt

Den franske filmregissören Benoît Jacquot åtalas för våldtäkt, meddelar åklagarmyndigheten i Paris.


Omar Rudbergs relation till Young Royals-skådisarna i dag

Världssuccén “Young Royals” har kommit till ett slut, till många av fansens besvikelse. Men hur mycket kontakt har skådisarna i dag? Det berättar Omar Rudberg för Nyheter24.


Victor Lindelöfs galna 30-årsfest – känd rappare på plats

Victor Lindelöf fyller 30 i juli, och självklart firades det stort. I bilder på Tiktok får man syn på kändisarna som var på plats, där bland annat en känd svensk artist uppträdde.


Detaljen i Pernilla Wahlgrens pool väcker starka reaktioner

I ett Instagraminlägg avslöjar Pernilla Wahlgren en detalj i sin pool som minst sagt väcker reaktioner hos följarna. I kommentarsfältet rullar åsikterna in på löpande band.


Voi-svaret: ”Inte lika kul att vara kulturman”

Vois vd Fredrik Hjelm och författaren Per Hagman har hamnat i luven på varandra. Den senare anser att digitala företeelser åldras på olika sätt och menar att Voi utvecklats till ett ”svennetechföretag”. ”Fenomen som Flashback, Bitcoin och Pornhub åldras betydligt värdigare och långsammare än Voi och Tinder”, skriver Hagman i en DN-krönika. I en kommentar till DI Digital ifrågasätter Hjelm vad Hagman har för kompetens på området – men säger att...


Starka reaktioner på John Guidettis ord – mitt i direktsändning

Det har nog inte undgått någon att Cristiano Ronaldo inte kunde hålla känslorna i styr under Portugals åttondelsfinal. Många experter och tyckare har varit hårda, och nu uttalar sig även John Guidetti i SVT:s EM-studio.


”Superboy” med Phaeton-komplex – här är Keir Starmer

Han kan komma att bli Storbritanniens mäktigaste man om Labour vinner valet – men vem är egentligen Keir Starmer? Relaterade länkar: Läs mer om Valet i Storbritannien på Omni


De största skådespelarmisstagen som behållits i filmen

Under åren har det funnits TV-program, webbplatser och YouTube-kanaler dedikerade till att visa de roliga misstag som regissörer låtit behålla i sina filmer. Till exempel bilen som visas i bakgrunden under en scen i "Braveheart"... Det är lätt att glömma att några av de största filmsuccéerna i historien är fyllda med misstag som vi inte ens känner igen eftersom de faktiskt gjorde filmen bättre! En bra regissör är medveten om att fakta slår fiktion. Ibland kan ett ögonblick som inte finns med i manuset, ett fall eller en felaktig replik faktiskt tillföra en scen något rått (och roligt). Klicka igenom galleriet för att se några av de bästa skådespelarmisstagen som hamnade i slutprodukten eftersom de tillförde något ovärderligt.


Video: Brittisk programledare förtrollar följare med grön djup urringad outfit

Den brittiska programledaren Amanda Holden, 53 år, imponerade återigen sina fans och följare genom att bära en grön djup urringad outfit från märket Nadine Merabi. The post Video: Brittisk programledare förtrollar följare med grön djup urringad outfit appeared first on Instafamosos.


STORT GRATTIS: Tommy Körberg fyller 76 år – så ska folkkäre stjärnan fira med familjen

Tommy Körberg fyller 76 år på torsdagen den 4 juli.Den folkkäre artisten har fullt upp med förberedelserna inför sommarens stora turné som startar på fredag. Men stjärnan hinner ändå med firande med familjen i samband ... Artikeln STORT GRATTIS: Tommy Körberg fyller 76 år – så ska folkkäre stjärnan fira med familjen är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


McKellen återvänder inte till scenen efter fall

Ian McKellen kommer inte att medverka i någon av de kvarvarande teaterföreställningarna av "Player kings" efter sitt fall från scenen tidigare i sommar, rapporterar NME.