Sport

Trending:


”Fotboll var allt jag ville göra!” Grattis på födelsedagen David Beckham

David Beckham fick ett kontrakt med Manchester United i tonåren, blev kapten för Englands landslag, och gifte sig med Spice Girl Victoria Beckham. Och idag, den 2:a maj, fyller han 49 år! Här är en tillbakablick på hans liv inför hans stora dag...


Seinfeld: "Extremvänstern och politiskt korrekt skit" har förstört komedi

Jerry Seinfeld är onekligen en av de verkliga tungviktarna inom amerikansk komedi med en fantastisk karriär bakom sig med både världsberömd standup samt såklart den nyskapande och hyllade TV-serien Seinfeld. Men nu tycker han att det är slut på det roliga. I ett samtal med The New Yorker berättade han om hur vissa Seinfeld-avsnitt sannolikt inte skulle kunna spelas in längre: "We did an episode of the series in the nineties where Kramer decides...


Israelisk säpochef besökte Malmö inför Eurovision

Ronan Bar, chefen för Israels underrättelsetjänst Shin Bet, besökte Malmö under förra veckan, skriver TT och hänvisar till israeliska medier. Bar ska ha befunnit sig i staden för att hjälpa till med säkerheten runt artisten Eden Golan som representerar Israel i Eurovision. Israels medverkan i Eurovision har lett till stora protester, och ett rigoröst säkerhetsarbete omfattar evenemanget. Relaterade länkar: Ytterligare protester väntas under...


Doktor Mikaels ärliga ord om Lottas återförening med ex-mannen – intima bilderna: ”Jag såg allt”

I söndagens ”Bingolotto” fick Lotta Engberg ett speciellt besök av Herreys – och av sin ex-man Anders Engberg. Hemma i tv-soffan satt hennes nye kärlek Mikael ”Soldoktorn” Sandström och bevittnade deras intima stund. ”Jag har ... Artikeln Doktor Mikaels ärliga ord om Lottas återförening med ex-mannen – intima bilderna: ”Jag såg allt” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Därför blir Marcus Noterius aldrig programledare för Nyhetsmorgon – beslutet med TV4 efter alla år

Han gör succé i Nyhetsmorgon – men tackar alltid nej till att leda programmet. Nu avslöjar Marcus Noterius orsakerna bakom beslutet. – Det har väl lite grann att göra med mina barn, säger han till ... Artikeln Därför blir Marcus Noterius aldrig programledare för Nyhetsmorgon – beslutet med TV4 efter alla år är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Ryan Gosling vet vad "The Fall Guy 2" kan handla om

"Uppföljaren skrev nästan sig själv", säger Ryan Gosling.


Magdalena Graaf opererar underlivet – anledningen bakom beslutet

Magdalena Graaf tvingas till operation. Nu berättar hon om vad som hänt.


Oliver Bergs snabba tillfrisknande: "Jag sov knappt den natten"

Om sin ängslan efter smällen mot Djurgården som höll på att sluta riktigt illa


"Forsytesagan" får nytt liv

När "Forsytesagan" sändes på BBC 1967 satt 18 miljoner britter bänkade framför tv:n. 2002 gjordes en uppdatering av kostymdramat med Damian Lewis i huvudrollen. Nu är det dags igen. En tredje version av familjeeposet spelas in i England, Wales och Italien i sommar. "Poldark"-författaren Debbie Horsfield har skrivit manus som enligt uppgifter till Deadline är troget originalet men också "placerar familjens kvinnor i centrum".


Här är första artisterna som är klara för "Så mycket bättre"

Peo Thyrén och Andreas Lundstedt är klara för årets "Så mycket bättre" i TV4.


Denise Desmond visar upp nya flickvännen

Denise Desmond är kär och galen. Under helgen valde hon att publicera en bild på sin nya flickvän.


Christer Lindarws makalösa modesuccé med Victoria – eleganta specialdesignen: ”Ett mästerverk”

Under danska statsbesöket imponerade kronprinsessan Victoria stort på alla med sina vackra rosa kläder. En vårig och härlig outfit ihopsatt av Christer Lindarw som nu tokhyllas. Det är inte sällan kronprinsessan Victoria imponerar med sin ... Artikeln Christer Lindarws makalösa modesuccé med Victoria – eleganta specialdesignen: ”Ett mästerverk” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Kung Charles nya hån av prins Harry förändrar allt

Det är värre än vad vi kunnat ana. Prins Harry, 39, är helt utfryst av sin far, kung Charles, 75.


Captain America: Brave New World uppvisad med nytt foto

Sedan Avengers: Endgame har Marvel Studios mestadels jobbat med nya hjältar som inte varit etablerade i filmuniversumet särskilt länge. I februari återvänder filmstudion återigen till en av deras mest kända och älskade hjältar; Captain America. I kölvattnet av TV-serien Falcon and the Winter Soldier har nu Sam helt och hållet tagit på sig rollen som Captain America och kommer alltså axla den i den första Captain America-filmen sedan Captain...


Tittarnas starka reaktioner – efter Anders Bagges utspel i direktsändning: ”Sämst”

Anders Bagge besökte Nyhetsmorgon under söndagen för att framföra sin nya låt. Men allt gick inte som han tänkt – och nu reagerar folk.


SVT-profilen Anneli bedragen efter operationerna – totalt hjärtekrossad: ”En mångmiljonär”

Anneli och Thomas träffades i Hotell romantik och gifte sig sedan. Nu berättar hon om sitt tidigare äktenskap som slutade i kaos.


Nanne Grönvalls tårar efter sonens bekännelse framför Malou – orden om uppväxten: ”Alltid lite tungt…”

Nanne Grönvall har låtit sig intervjuas i Malou von Sivers intervjuprogram ”Malou möter”, som sänds i TV4 den 7 maj. I programmet dök också sonen Charlie upp och öppnade upp sig om sin mamma. ”Malou ... Artikeln Nanne Grönvalls tårar efter sonens bekännelse framför Malou – orden om uppväxten: ”Alltid lite tungt…” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


SD tar andras filmklipp: "Vem ska stämma oss?"

Sverigedemokraterna använder andras filmklipp i sin EU-valskampanj utan tillåtelse. Vem ska stämma oss? frågar sig kommunikationschefen Joakim Wallerstein. Frågan kan behöva prövas i domstol, enligt en upphovsrättsexpert.


Gitarrpionjären Duane Eddy död

Gitarristen Duane Eddy, som revolutionerade elgitarrsoundet på 1950-talet med sin "twang", har avlidit i sitt hem i Tennessee, USA, skriver New York Times. Eddy, som blev 86 år, rönte stora framgångar under de senare åren av 1950-talet och under 1960-talet med sina instrumentala låtar och sålde miljontals skivor över hela världen. Bland hans största hits finns "Rebel rouser" och "Forty miles of bad road". Duane Eddy inspirerade många...


"Alla utom vi" kommer tillbaka med en andra säsong

Säsong två av hyllade "Alla utom vi" med Björn Gustafsson och Alba August får premiär 21 maj på nya streamingtjänsten Max.


Thomas Stenström gör sommarturné

Thomas Stenström utvidgar sin arenaturné till att bli en resa runt Sommarsveriges folkparker, festivaler och utomhusscener. Turnéstarten sker i Huskvarna den 24 maj.


Palestinska flaggan förbjuden i Eurovision-arenan

Endast deltagarländernas flaggor är tillåtna på Malmö arena under Eurovision, enligt beslut från arrangören av Eurovision, EBU. Undantag görs bara för prideflaggor som används i opolitisk syfte. I praktiken innebär det att man förbjuder palestinska flaggor och skyltar med politiska budskap eller symboler, skriver GP. Samtidigt väntas stora protester mot Israels krig i Gaza pågå i Malmö under Eurovision-veckan. Relaterade länkar: EBU har valt att...


TV4-profilen hyllas av kollegorna – efter sista sändningen

Efter 18 år i tjänst hos TV4 slutar hockeykommentatorn Niklas Wikegård. I Efter fem hyllas han av sina gamla kollegor Peter Jihde och Lasse Granqvist.


Rolig video: En gigantisk sugga njuter av ett kalas med 7 olika tårtor

Den roliga videon av en jättegris som njuter av en bankett med sju olika tårtor får internetanvändare att skratta högt!


Josh Brolin vill gärna fortsätta spela Cable

Josh Brolin körde på rejält med superhjältefilmer för ett par år sedan när han spelade både Thanos i Avengers: Infinity War och Avengers: Endgame samt Cable i uppföljaren till Deadpool. Hittills har vi inte någon som helst information om han kommer att reprisera sin roll i Deadpool & Wolverine och därför har vi ingen aning om vi kommer att få se Brolin som den tidsresande hjälten igen. Dock snackade skådisen nyligen med The Playlist och...


Bråk mellan stjärnan och regissören och Tom Cruise galna stunt: 10 hemliga fakta om ”Mission:Impossible”

Efter att den släpptes 1996 blev ”Mission: Impossible” snabbt en klassisk actionfilm och lade grunden till en av Hollywoods största filmserier. Publiken förälskade sig i Tom Cruise som den charmiga spionen Ethan Hunt, och fick njuta av några otroliga stunt. Här är 10 hemligheter bakom den första ”Mission:Impossible” filmen...


Uppgifter: Gängtopp var ihop med polisstudent

En högt uppsatt gängledare, som går under namnet "Jordgubben", ska ha haft en relation med en polisstudent, enligt Dagens Nyheter.


Rotten Tomatoes utser världens bästa film - och vinnaren är oväntad

Rotten Tomatoes har sammanställt en lista på historiens trehundra bästa filmer - och därmed även krönt världens bästa film genom tiderna.


Därför höll Leif GW satsningen i SVT hemlig för TV4 – nu ger kanalen svar på tal: ”Vi visste inte om detta”

Leif GW Persson är en mycket uppskattad och omtyckt profil i TV-rutan som under många år delat med sig av sin expertis till tittarna. Nyligen kom beskedet om att han bestämt sig för att lämna ... Artikeln Därför höll Leif GW satsningen i SVT hemlig för TV4 – nu ger kanalen svar på tal: ”Vi visste inte om detta” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


En examen i Taylor Swift...10 artister som har studerats på universitet

Vuxna i Storbritannien har blivit erbjudna möjligheten att ta kurser på universitetet om Taylor Swift inför hennes konserter i sommar. Kursen kommer berätta allt om Taylors musik, kläder, och konserter. Men hon är inte den enda musiker som har tagit plats inom universitetsvärlden - alla dessa artister har fått äran att ha kurser eller utbildningar som handlar om dem.


Kendrick Lamar har släppt en svidande sex minuter lång ”diss track” mot sin ärkefiende Drake!

Kendrick Lamar har släppt en svidande sex minuter lång ”diss track” mot sin ärkefiende Drake efter att Drake hånade honom för att ha jobbat med folk som Taylor Swift


Kungen sa till prins Daniel på skarpen under statsbesöket

Det är inte så ofta som prins Daniel, 50, får vara med om så mycket pompa och ståt som under det danska statsbesöket.


Anna Odell får Sara Danius-priset

Konstnären Anna Odell har tilldelats 2024 års Sara Danius-pris. Priset, som delas för andra gången av Sara Danius stiftelse, går till kvinnliga banbrytare inom essäistik, kritik, humanistisk forskning, journalistik och konstnärliga verksamheter.