Trending:


Journalisten Stefan Lisinski är död

Journalisten och författaren Stefan Lisinski har avlidit, bekräftar familjen för Dagens Nyheter. Lisinski var under många år verksam som nyhets- och kriminalreporter på DN och bevakade bland annat Palmemordet. Hans granskande journalistik kring det så kallade Kalamarksmordet ledde till att den dömde Kaj Linna förklarades oskyldig efter 13 år i fängelse. 2017 gav Lisinski ut boken ”Att ta ett liv: fallet Kaj Linna och Kalamarksmordet” och samma...


Lee Christiernssons nya besked efter första dejten – bekräftar stora kärlekslyckan: ”Så spännande”

Första dejten är avklarad. Lee Christiernsson svävar på moln efter mötet. – Dejten blev dessutom över all förväntan vilket gör att jag nu kommer ge detta tid, skriver profilen. Den tidigare ”Äntligen hemma”-profilen Lee Christiernsson rörde svenska ... Artikeln Lee Christiernssons nya besked efter första dejten – bekräftar stora kärlekslyckan: ”Så spännande” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Video: Brittisk programledare förtrollar följare med grön djup urringad outfit

Den brittiska programledaren Amanda Holden, 53 år, imponerade återigen sina fans och följare genom att bära en grön djup urringad outfit från märket Nadine Merabi. The post Video: Brittisk programledare förtrollar följare med grön djup urringad outfit appeared first on Instafamosos.


M. Night Shyamalan-filmen Trap uppvisad i ny trailer

M. Night Shyamalan har en minst sagt blandad filmografi, men hans senaste thriller har, om inte annat, en ganska innovativ premiss. Här har nämligen en stor popkonsert arrangerats enbart som lockbete för en hänsynslös seriemördare som polisen är övertygad om ska närvara, men vem är han? Du kan titta på den senaste trailern nedan, med Josh Hartnett i huvudrollen.


Prinsessan Leias bikini-outfit från Jedins återkomst säljs på auktion

Om du är inbiten Star Wars-fantast och vill äga ett stycke ikonisk filmhistoria så kan det vara läge att gräva djup i plånboken. Prinsessan Leias bikini från Jedins återkomst kommer nämligen inom en nära framtid att säljas på exekutiv auktion. Det är ett stycke klädesplagg som tveklöst hör till de mest iögonfallande i filmhistorien och som bars av Carrie Fisher under inspelningen i början av 80-talet. Men smakar det så kostar det. För om du...


Därför vill Engvall inte stressa iväg: "Jag såg det inte komma"

Gustav Engvall om jobbiga sortin i Belgien, kärleken till Värnamo och varför inte Djurgården behöver honom


Armand Duplantis familjelycka – mamma Helena har blivit farmor: ”Det är underbart”

Armand "Mondo" Duplantis mamma Helena har blivit farmor. Nu berättar hon om lyckan i tidningen Året runt.


Katt direkt ansvarig för oväntad graviditet hos ägaren; förstå

En användare på Reddit delade en bisarr historia som snabbt blev viral: han berättade hur en busig katt blev ansvarig för hans frus oväntade graviditet.


Starka reaktioner på John Guidettis ord – mitt i direktsändning

Det har nog inte undgått någon att Cristiano Ronaldo inte kunde hålla känslorna i styr under Portugals åttondelsfinal. Många experter och tyckare har varit hårda, och nu uttalar sig även John Guidetti i SVT:s EM-studio.


Tomas Ledin räddar Pernilla Wahlgrens allsång – direkt när han kliver in höjs nivån

Tomas Ledin är en sann legendar när det kommer till show. Något som helt klart höjde tisdagens Allsång på Skansen. Detta är en kommentar. Åsikterna är skribentens egna. När Tomas Ledin kliver upp på scenen ... Artikeln Tomas Ledin räddar Pernilla Wahlgrens allsång – direkt när han kliver in höjs nivån är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


STORT GRATTIS: Tommy Körberg fyller 76 år – så ska folkkäre stjärnan fira med familjen

Tommy Körberg fyller 76 år på torsdagen den 4 juli.Den folkkäre artisten har fullt upp med förberedelserna inför sommarens stora turné som startar på fredag. Men stjärnan hinner ändå med firande med familjen i samband ... Artikeln STORT GRATTIS: Tommy Körberg fyller 76 år – så ska folkkäre stjärnan fira med familjen är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Armand Duplantis stora avslöjande: "Jag har aldrig..."

OS närmar sig och Sverige befinner sig i trygga händer när det kommer till medaljchanser i stavhopp. Nu talar Armand Duplantis ut inför mästerskapet.


Andrew Lincoln berättar om The Walking Dead-scenen som gick för långt

The Walking Dead närmast dominerade på TV i över ett decennium, och även om den för många till slut nog blev för långlivad, bjöd serien hela tiden på minnesvärda ögonblick. Andrew Lincoln, skådespelaren som spelade Rick Grimes, var med om att skapa många av dessa scener, och han berättar nu för Empire om en av dem där han tycker att serien gick för långt (spoilers - givetvis): "I do still think [Glenn's death] might have been when we over-egged...


Allt om Jennie Walldén: Familj, restaurang, make och barn

Jennie Walldén slog igenom i Sveriges Mästerkock 2013 och sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt. I dag är hon mångsysslare och en framstående profil inom matlagning.


Starka reaktioner efter Lee Christiernssons kontaktannons

En detalj i Lee Christiernssons kontaktannons har nu skapat diskussion. Vad skrev hon egentligen som gjorde folk så upprörda?


Händelsen skakar Ullared – medarbetarna får krisstöd: ”Tyvärr”

En hemsk sak har skett på Gekås Ullared. Nu berättar VD:n Patrik om det ofattbara och hur medarbetarna mår.


Tom Cruise dotter Suri byter efternamn efter infekterade tvisten – så heter hon nu

Suri tog studenten medan Tom Cruise festade på annat håll. Sprickan blir tydlig – och nu har Suri även valt bort pappans efternamn.


Tomas Ledins rika liv med hustrun Marie – så mycket är enorma lyxvåningen värd

Tomas Ledin lever ett liv i lyx med hustrun Marie Ledin. Deras lyxiga etagevåning på Östermalm har haft besök från världsstjärnor som Led Zeppelin och Elton John. Så mycket är den värd! Tomas Ledin har ... Artikeln Tomas Ledins rika liv med hustrun Marie – så mycket är enorma lyxvåningen värd är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Kjell Bergqvist tvingad till läkare – 70-åringens sällsynta problem har upptäckts

Folkkäre Kjell Bergqvist öppnar upp om hans kroniska värk och problemen med blodtrycket. Blev uppmärksammad under läkarbesök.


Molly Sandén till Hovet i höst

Molly Sandén spelar på Hovet i Stockholm i höst, meddelar Live nation.


Eurovision-chefen: "Har uppenbart brustit"

EBU tillsätter en ny krishanteringsgrupp efter årets kaosartade tävling i Malmö. Den svenske Eurovision-chefen Martin Österdahl välkomnar beskedet. De här förstärkningarna behövs, säger Martin Österdahl. En ny roll ska överse Martin Österdahls arbete, samt överta en del av hans mer långsiktiga arbetsuppgifter. Men Österdahl ser det inte som att han kliver åt sidan. Hans chefsroll innebär i framtiden också att delta i den nya arbetsgruppen som...


Första bilderna på kungen efter vilda raseriet i Stenungsund

Kung Carl Gustaf, 78, besökte ifjol Stenungsund när E6:an hade rasat samman på grund av ett kraftigt jordskred.


Ciara Zelmerlöw om nya reglerna: "Varje gång det händer..."

Ciara Zelmerlöw fortsätter att uppdatera sina följare om livsläget utan Måns Zelmerlöw. Denna gång gjorde hon det med hjälp av en video.


Roligt video: valp bestämmer sig för att vara kärleksfull under militärträning

Det roliga videoklippet av en valp som njuter av militärträningen för att ha en intim stund med en av soldaterna får internetanvändare att skratta högt!


TV4-profilen Marcus Noterius tvingas avbryta allt – bara veckor efter kärleksavslöjandet

Nyhetsmorgons flygande reporter Marcus Noterius tvingas avbryta semestern – bara veckor efter kärleksavslöjandet med flickvännen.


Krister Henrikssons dödslängtan – behöver inte leva längre: ”Jag har ingen framtid”

Skådespelaren Krister Henriksson talar nu ut om sin dödslängtan och hur han egentligen mår.


Robocop: Rogue City-studion utvecklar ett "outannonserat actionrollspel"

Det var många, oss inkluderade, som imponerades av hur oerhört väl utvecklaren Teyon lyckades väcka originalversionen av Robocop till i liv i fjolårets actionkaramell Robocop: Rogue City. Många undrar såklart vad deras nästkommande projekt blir, där somliga hoppas på ett nytt Robocop-äventyr. Men så tycks det inte bli. Falkögda Reddit-användare noterar nämligen att studion lagt upp platsannonser som ger oss vissa ledtrådar om vad de har på gång....


Efter mardrömssommaren – nytt hopp för bönderna

Efter förra årets mardrömssommar ser årets skördeprognos betydligt mera gynnsam ut. Frågan är dock om den blir tillräckligt bra för att kompensera 2023?


Benny Andersson tar avstånd från Lasse Kronér – hårda nobben: ”Nej tack”

Lasse Kronérs drömgäst att ha med i Doobidoo är Benny Andersson – som vägrar göra det.


Allsång på Skansen görs om i sista sekund – chockbeskedet: ”Olika orsaker”

SVT gör nu om Allsång på Skansen, i sista sekund. Läs här om orsaken bakom kanalens beslut!


Victor Lindelöfs galna 30-årsfest – känd rappare på plats

Victor Lindelöf fyller 30 i juli, och självklart firades det stort. I bilder på Tiktok får man syn på kändisarna som var på plats, där bland annat en känd svensk artist uppträdde.


Charlotte Perrellis stora beslut med maken Anders Jensen – säljer lyxvillan i Marbella

Charlotte Perrelli och Anders Jensen ska sälja sin lyxvilla i Marbella. De har försökt förut, och faktiskt fått det sålt en gång tidigare, men har inte lyckats bli av med det. Nu ligger det ute ... Artikeln Charlotte Perrellis stora beslut med maken Anders Jensen – säljer lyxvillan i Marbella är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Jenny Strömstedts besked om relationen med Niklas – efter åren ihop

De har varit gifta i 13 år. Nu berättar Jenny Strömstedt om hur relationen med Niklas utvecklats genom åren. – Well, det är ju ingen tävling, säger hon till Icakuriren. Han har skrivit låtar som ... Artikeln Jenny Strömstedts besked om relationen med Niklas – efter åren ihop är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


"Misstiano Penaldo" – Nu sågas TV-kanalen efter bilderna

Brittiska TV-kanalen sågas efter bilderna


Svensk reality-stjärna påkörd av bil

Den tidigare Paradise Hotel-deltagaren Olle Axeland har hamnat på sjukhus efter att ha blivit påkörd av en bil. Nu meddelar han hur allvarligt skadeläget är.


Ryan Reynolds och Hugh Jackman är redan igång med en ny film

Ryan Reynolds och Hugh Jackman har arbetat tillsammans i ett par olika filmer tidigare, och nästa stora projekt är naturligtvis Deadpool & Wolverine, som har biopremiär den 26 juli. Men är det här sista gången som paret jobbar ihop? Absolut inte, faktum är att de redan arbetar på ytterligare ett projekt som inte är relaterat till varken Marvel eller superhjältar. I en intervju hos Entertainment Weekly bekräftar Reynolds exakt detta och säger:...


Prins William och Kate Middletons relation till Harrys barn – sanningen är oerhört sorglig

De senaste åren har relationen mellan prins William och hans yngre bror prins Harry blivit infekterad. Kunglig experten Cameron Walker berättar nu sanningen bakom Williams relation till sina brorsbarn. – Jag ser inte hur det ... Artikeln Prins William och Kate Middletons relation till Harrys barn – sanningen är oerhört sorglig är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Bosse Parnevik vill inte veta av barnbarnet Peg – chockdraget i direktsändning

Peg Parnevik blev dissad av Bosse Parnevik i SVT:s direktsänding. När Peg gick fram till sin farfar under Allsången ville han inte se på henne.


Carina Berg har förlorat synen – nu tvingas hon till operation

Tv-profilen Carina Bergs syn blir bara sämre och sämre. Nu tvingas hon operera ögonen eftersom hennes tillstånd blivit sämre.


Caroline Kejbert om att gifta sig med Joacim Rickling – då ringer bröllopsklockorna: ”Nu ni”

Bonde söker fru-profilen Caroline Kejbert och Joacim Rickling berättar nu när det blir aktuellt för paret att gifta sig.


I en imponerande video promenerar en gigantisk spindel över en kvinnas ansikte

Den imponerande videon av en kvinna som låter en gigantisk spindel promenera över hennes ansikte lämnar internetanvändare mållösa!


"Chinatown"-författaren Robert Towne är död

Robert Towne, den legendariske manusförfattaren till filmer från Hollywoods gyllene era, har dött. Han blev 89 år gammal, rapporterar Variety. Towne började sin karriär på 1960-talet med att skriva manus till lågbudgeterade B-filmer för indieproducenten Roger Corman. På 70-talet blev han erkänd som en mästare på sitt hantverk och låg bakom flera av manusen till årtiondets mest egensinniga och stilbildande filmer. Exempelvis Hal Ashbys "Det hårda...


Laila Bagge och Korosh Kananians uppbrott – hemligheten ingen har pratat om

I april bestämde sig paret att gå skilda vägar efter nio år ihop. Nu avslöjas en hemlighet om kändisparets uppbrott.


Åklagare skjuter upp Trump-dom

Åklagare går med på att skjuta upp Donald Trumps dom i fallet med utbetalning av hyschpengar till porrskådespelaren Stormy Daniels. Domen kommer i september. Åklagarnas besked kommer efter att Trumps advokater begärt att beslutet om expresidentens straff skulle skjutas upp. Advokaternas begäran skickades in till domstolen i New York efter Högsta domstolens utslag i måndags om åtalsimmunitet för expresidenter. Trump förklarades i slutet av maj...


”Superboy” med Phaeton-komplex – här är Keir Starmer

Han kan komma att bli Storbritanniens mäktigaste man om Labour vinner valet – men vem är egentligen Keir Starmer? Relaterade länkar: Läs mer om Valet i Storbritannien på Omni


Bekräftat: Israel deltar i Eurovision även nästa år

Israel kommer att delta i nästa års upplaga av Eurovision song contest. Det bekräftar landets public service-bolag Kan, rapporterar Sveriges Radios Kulturnytt. Israels medverkan under årets tävling i Malmö kritiserades hårt på grund av kriget i Gaza. Nästa års upplaga av tävlingen äger rum i Schweiz och länder som vill delta måste meddela det till arrangören EBU senast i september, skriver TT. Relaterade länkar: Årets tävling präglades av...


Stora förvirringen på Öland efter drottning Silvias beteende

John Taylor, 60, känd för sitt arbete i SVT ”Trädgårdstider”, fick i april ett hedersuppdrag av kung Carl Gustaf, 78, och drottning Silvia, 80.


Rickard Olssons exhustru bryter tystnaden om tiden efter skilsmässan: ”Otroligt otäckt”

Efter en omtumlande skilsmässa har Rickard Olsson och Giséle Essé ingen kontakt. Nu berättar hon om hatet hon fått utstå.


Ola Salo gick ner på knä framför Kikki Danielsson under Allsången – scenerna fick aldrig tv-sändas

Kikki Danielsson är en av Sveriges största artister någonsin. När hon fyllde 70 år hyllades hon stort i ”Allsång på Skansen”. När sändningen var slut ville Ola Salo och hans The Ark visa sin uppskattning ... Artikeln Ola Salo gick ner på knä framför Kikki Danielsson under Allsången – scenerna fick aldrig tv-sändas är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Agnetha Fältskogs lyxiga gård – så bor stjärnan

Agnetha Fältskog har helt klart skördat stora framgångar genom åren och är en av världens mest kända artister. Men på senare år har ABBA-stjärnan valt att leva ett väldigt privat liv bortom rampljuset. Så här ... Artikeln Agnetha Fältskogs lyxiga gård – så bor stjärnan är skriven och publicerad av Nöjeslivet.