Spel

Trending:


Andrew Lincoln berättar om The Walking Dead-scenen som gick för långt

The Walking Dead närmast dominerade på TV i över ett decennium, och även om den för många till slut nog blev för långlivad, bjöd serien hela tiden på minnesvärda ögonblick. Andrew Lincoln, skådespelaren som spelade Rick Grimes, var med om att skapa många av dessa scener, och han berättar nu för Empire om en av dem där han tycker att serien gick för långt (spoilers - givetvis): "I do still think [Glenn's death] might have been when we over-egged...


Stora förvirringen på Öland efter drottning Silvias beteende

John Taylor, 60, känd för sitt arbete i SVT ”Trädgårdstider”, fick i april ett hedersuppdrag av kung Carl Gustaf, 78, och drottning Silvia, 80.


Ola Salo gick ner på knä framför Kikki Danielsson under Allsången – scenerna fick aldrig tv-sändas

Kikki Danielsson är en av Sveriges största artister någonsin. När hon fyllde 70 år hyllades hon stort i ”Allsång på Skansen”. När sändningen var slut ville Ola Salo och hans The Ark visa sin uppskattning ... Artikeln Ola Salo gick ner på knä framför Kikki Danielsson under Allsången – scenerna fick aldrig tv-sändas är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Svensk reality-stjärna påkörd av bil

Den tidigare Paradise Hotel-deltagaren Olle Axeland har hamnat på sjukhus efter att ha blivit påkörd av en bil. Nu meddelar han hur allvarligt skadeläget är.


Krister Henrikssons dödslängtan – behöver inte leva längre: ”Jag har ingen framtid”

Skådespelaren Krister Henriksson talar nu ut om sin dödslängtan och hur han egentligen mår.


Fransk regissör åtalas för våldtäkt

Den franske filmregissören Benoît Jacquot åtalas för våldtäkt, meddelar åklagarmyndigheten i Paris. Den 77-årige profilerade arthouse-regissören anklagas enligt åtalet för att ha våldtagit skådespelarna Julia Roy, nu 34, 2013 och Isild Le Besco, nu 41, mellan 1998 och 2000. Misstankarna mot Jacquot uppdagades efter att skådespelaren Judith Godrèche tidigare i år anklagat Jacquot för att ha våldtagit henne under deras förhållande som påbörjades...


Analyser: Starmer skördar frukten av Sunaks chansning

Nästan allt pekar på att Keir Starmer och Labour vinner det brittiska valet. Det skriver Sky News Beth Rigby i en analys inför att invånarna i Storbritannien ska ta sig till vallokalerna under torsdagen. Enligt henne är Labours framfart och prestation ”häpnadsväckande”. ”Mr Sunak gjorde en chansning i maj genom att utlysa sommarval, och nu ser det ut som att Sir Keir kommer att skörda frukterna”, skriver hon. Chris Mason på BBC skriver att hela...


Robocop: Rogue City-studion utvecklar ett "outannonserat actionrollspel"

Det var många, oss inkluderade, som imponerades av hur oerhört väl utvecklaren Teyon lyckades väcka originalversionen av Robocop till i liv i fjolårets actionkaramell Robocop: Rogue City. Många undrar såklart vad deras nästkommande projekt blir, där somliga hoppas på ett nytt Robocop-äventyr. Men så tycks det inte bli. Falkögda Reddit-användare noterar nämligen att studion lagt upp platsannonser som ger oss vissa ledtrådar om vad de har på gång....


Eurovision-chefen: "Har uppenbart brustit"

EBU tillsätter en ny krishanteringsgrupp efter årets kaosartade tävling i Malmö. Den svenske Eurovision-chefen Martin Österdahl välkomnar beskedet. De här förstärkningarna behövs, säger Martin Österdahl.


Agnetha Fältskogs skräck – fasansfulla beskedet om exet

Agnetha Fältskog, 74, är en av de sångerskorna i den ikoniska popgruppen Abba. Hon är en välkänd person, inte bara i Sverige utan i hela världen.


Carina Berg har förlorat synen – nu tvingas hon till operation

Tv-profilen Carina Bergs syn blir bara sämre och sämre. Nu tvingas hon operera ögonen eftersom hennes tillstånd blivit sämre.


Agnetha Fältskogs lyxiga gård – så bor stjärnan

Agnetha Fältskog har helt klart skördat stora framgångar genom åren och är en av världens mest kända artister. Men på senare år har ABBA-stjärnan valt att leva ett väldigt privat liv bortom rampljuset. Så här ... Artikeln Agnetha Fältskogs lyxiga gård – så bor stjärnan är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Guiden: Här är sommarens operaupplevelser

Häxprocesser, kvinnliga pionjärer och tvångsäktenskap med ödesdigra konsekvenser. När operasommaren 2024 drar i gång blandas nyskrivet med etablerade klassiker.


Victor Lindelöfs galna 30-årsfest – känd rappare på plats

Victor Lindelöf fyller 30 i juli, och självklart firades det stort. I bilder på Tiktok får man syn på kändisarna som var på plats, där bland annat en känd svensk artist uppträdde.


Video: Brittisk programledare förtrollar följare med grön djup urringad outfit

Den brittiska programledaren Amanda Holden, 53 år, imponerade återigen sina fans och följare genom att bära en grön djup urringad outfit från märket Nadine Merabi. The post Video: Brittisk programledare förtrollar följare med grön djup urringad outfit appeared first on Instafamosos.


Matt Damon varnade bästa vännen Ben Affleck för J.Lo – han tyckte inte det var klokt att gifta sig med henne

Ben Affleck och Jennifer Lopez hade redan varit ett kärlekspar tidigare i livet när de återfann varandra 2021 och gifte sig året därpå. Hans bästa vän Matt Damon var inte övertygad om att äktenskapet skulle ... Artikeln Matt Damon varnade bästa vännen Ben Affleck för J.Lo – han tyckte inte det var klokt att gifta sig med henne är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Han hamnade i rasmassorna: ”Kommer inte våga köra där”

I dag öppnar E6 vid Stenungsund åter efter skredet förra året. Robin Moti var en av de som körde på vägen och hamnade i rasmassorna, rapporterar TV4. Han beskriver det som det ”sjukaste” och ”läskigaste” han varit med om. – Jag kommer inte våga köra där, eller befinna mig i en bil som åker där. Inte på ett bra tag i alla fall, säger han till kanalen. Robin klarade sig undan allvarliga fysiska skador, men bilen fick skrotas efter olyckan....


Ucklum firar att "helvetet" är över

Eländet för invånarna i Ucklum efter skredet på E6:an varade i 256 dagar. Men på fredag är helvetet över, säger Lage Ottosson, fårbonde och pensionär som bor bara sex meter från vägen dit den tunga trafiken hänvisades.


Lee Christiernssons nya besked efter första dejten – bekräftar stora kärlekslyckan: ”Så spännande”

Första dejten är avklarad. Lee Christiernsson svävar på moln efter mötet. – Dejten blev dessutom över all förväntan vilket gör att jag nu kommer ge detta tid, skriver profilen. Den tidigare ”Äntligen hemma”-profilen Lee Christiernsson rörde svenska ... Artikeln Lee Christiernssons nya besked efter första dejten – bekräftar stora kärlekslyckan: ”Så spännande” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


"Jävla karlar" toppar sommarläsningen

Andrev Waldens roman "Jävla karlar" toppar listan över de svenska böcker svenskarna planerar att läsa i sommar, enligt en ny undersökning som Adlibris har låtit genomföra. "Jävla karlar" belönades med Augustpriset och blev även fjolårets mest sålda svenska bok. Tvåa på listan är "Födelsedagen" av Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt. På tredje plats finns "Femte kollusionen" av Denise Rudberg. På listan över engelska titlar som köpts in till...


Pernilla Wahlgren ratar dejting ryktena: "Inte ett par"

Ryktena om Benjamin Ingrossos dejtingliv går. Nu har hans mamma, Pernilla Wahlgren, kommenterat relationen.


De mest ikoniska brudklänningarna i historien

Varje tidsepok har en bröllopsklänning som definierar den. Från Audrey Hepburn i sin miniklänning från 1960-talet till prinsessan Diana uppslukad av ett moln av taft. Modeikonerna i detta galleri har gått till historien för sina otroliga bröllopskläder. Utforska de oförglömliga bröllopsklänningarna som burits av kungligheter, första damer, skådespelerskor och musiklegender. Förbered dig på att inspireras av dessa glamorösa brudar!


"Chinatown"-författaren Robert Towne är död

Robert Towne, den legendariske manusförfattaren till filmer från Hollywoods gyllene era, har dött. Han blev 89 år gammal, rapporterar Variety. Towne började sin karriär på 1960-talet med att skriva manus till lågbudgeterade B-filmer för indieproducenten Roger Corman. På 70-talet blev han erkänd som en mästare på sitt hantverk och låg bakom flera av manusen till årtiondets mest egensinniga och stilbildande filmer. Exempelvis Hal Ashbys "Det hårda...


Döms efter spridda klippet – samtalet är inte okej: ”Problem”

Det ser inte bra ut för Lotta Engberg och Bingolotto. Nu står det klart att de döms till en halv miljon kronor efter samtalet.


Linnér: ”Öppen för det mesta – kan inte vara kräsen”

Målvakten är på jakt efter ny klubb


"Misstiano Penaldo" – Nu sågas TV-kanalen efter bilderna

Brittiska TV-kanalen sågas efter bilderna


Allt om Jennie Walldén: Familj, restaurang, make och barn

Jennie Walldén slog igenom i Sveriges Mästerkock 2013 och sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt. I dag är hon mångsysslare och en framstående profil inom matlagning.


Veckans film och serier – ostbågarna tillbaka

Animerade favoriter återvänder och så levererar Sydkorea en ny våldsam överlevnadsthriller redo att plöjas.


Starka reaktioner på John Guidettis ord – mitt i direktsändning

Det har nog inte undgått någon att Cristiano Ronaldo inte kunde hålla känslorna i styr under Portugals åttondelsfinal. Många experter och tyckare har varit hårda, och nu uttalar sig även John Guidetti i SVT:s EM-studio.


Australisk TikToker blir ombedd att lämna järnaffär för att ha filmat en vågad video

Dasha Daley, en 28-årig modell från Perth, Australien, hamnade i centrum av en het debatt efter att ha påstått att hon blev utkastad från en järnaffär för att ha filmat innehåll till sina sociala medier. Dasha, känd för sina vågade videor, tjänar hundratals dollar för varje video som publiceras online. The post Australisk TikToker blir ombedd att lämna järnaffär för att ha filmat en vågad video appeared first on Instafamosos.


Armand Duplantis stora avslöjande: "Jag har aldrig..."

OS närmar sig och Sverige befinner sig i trygga händer när det kommer till medaljchanser i stavhopp. Nu talar Armand Duplantis ut inför mästerskapet.


Molly Sandén till Hovet i höst

Molly Sandén spelar på Hovet i Stockholm i höst, meddelar Live nation.


Katt direkt ansvarig för oväntad graviditet hos ägaren; förstå

En användare på Reddit delade en bisarr historia som snabbt blev viral: han berättade hur en busig katt blev ansvarig för hans frus oväntade graviditet.


Olle Jönssons sanna åsikt om Pernilla – han tycker att allsångsledaren gör ett bra jobb

Pernilla Wahlgren är inne på sin andra säsong som programledare för ”Allsång på Skansen”. Artisten Olle Jönsson ger sin ärliga syn på vad han tycker om henne. – Hon har talets gåva ju, hon kan ... Artikeln Olle Jönssons sanna åsikt om Pernilla – han tycker att allsångsledaren gör ett bra jobb är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


”Superboy” med Phaeton-komplex – här är Keir Starmer

Han kan komma att bli Storbritanniens mäktigaste man om Labour vinner valet – men vem är egentligen Keir Starmer? Relaterade länkar: Läs mer om Valet i Storbritannien på Omni


Ingen villkorlig frigivning för Leonard Peltier

Leonard Peltier beviljas inte villkorlig frigivning. Den amerikanske urfolksaktivisten har tillbringat största delen av sitt liv i fängelse sedan han dömdes för att ha skjutit två FBI-agenter 1975. Beslutet kommer att överklagas, meddelar Peltiers advokat Kevin Sharp som hävdar att Peltier är felaktigt dömd och att 79-åringens hälsa sviktar. Beslutet ett "missat tillfälle för USA att äntligen erkänna FBI:s oegentligheter" och skicka ett...


Första bilderna på kungen efter vilda raseriet i Stenungsund

Kung Carl Gustaf, 78, besökte ifjol Stenungsund när E6:an hade rasat samman på grund av ett kraftigt jordskred.


Steffo Törnquist får en ny kroppsdel: "Stor som en golfboll"

TV4:s Steffo Törnquist, 68, visar upp en bild på sin sprillans nya kroppsdel. Detta via en bild på Instagram.


Tomas Ledins rika liv med hustrun Marie – så mycket är enorma lyxvåningen värd

Tomas Ledin lever ett liv i lyx med hustrun Marie Ledin. Deras lyxiga etagevåning på Östermalm har haft besök från världsstjärnor som Led Zeppelin och Elton John. Så mycket är den värd! Tomas Ledin har ... Artikeln Tomas Ledins rika liv med hustrun Marie – så mycket är enorma lyxvåningen värd är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Därför tänker Marcus Noterius inte flytta ihop med kärleken Titti – träffas varje helg

Under midsommar bekräftade Marcus Noterius att han hittat kärleken på nytt i Titti Söderholm från Härnösand. Men trots att paret har varit tillsammans i sju månader har de fortfarande ett distansförhållande. – Det är ju ... Artikeln Därför tänker Marcus Noterius inte flytta ihop med kärleken Titti – träffas varje helg är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Journalisten Stefan Lisinski är död

Journalisten och författaren Stefan Lisinski har avlidit, bekräftar familjen för Dagens Nyheter. Lisinski var under många år verksam som nyhets- och kriminalreporter på DN och bevakade bland annat Palmemordet. Hans granskande journalistik kring det så kallade Kalamarksmordet ledde till att den dömde Kaj Linna förklarades oskyldig efter 13 år i fängelse. 2017 gav Lisinski ut boken ”Att ta ett liv: fallet Kaj Linna och Kalamarksmordet” och samma...


M. Night Shyamalan-filmen Trap uppvisad i ny trailer

M. Night Shyamalan har en minst sagt blandad filmografi, men hans senaste thriller har, om inte annat, en ganska innovativ premiss. Här har nämligen en stor popkonsert arrangerats enbart som lockbete för en hänsynslös seriemördare som polisen är övertygad om ska närvara, men vem är han? Du kan titta på den senaste trailern nedan, med Josh Hartnett i huvudrollen.


Bosse Parnevik vill inte veta av barnbarnet Peg – chockdraget i direktsändning

Peg Parnevik blev dissad av Bosse Parnevik i SVT:s direktsänding. När Peg gick fram till sin farfar under Allsången ville han inte se på henne.


Otippade kändispar som en gång varit förlovade

Från kändispar som nästan gängade sig till bröllop som fallit i glömska – ta en titt på några gamla förhållanden!


STORT GRATTIS: Tommy Körberg fyller 76 år – så ska folkkäre stjärnan fira med familjen

Tommy Körberg fyller 76 år på torsdagen den 4 juli.Den folkkäre artisten har fullt upp med förberedelserna inför sommarens stora turné som startar på fredag. Men stjärnan hinner ändå med firande med familjen i samband ... Artikeln STORT GRATTIS: Tommy Körberg fyller 76 år – så ska folkkäre stjärnan fira med familjen är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Benjamins ord till Peg Parnevik – samtalet med Benjamin som tittarna inte fick se: ”Han sa att…”

I tisdags uppträdde flera stora profiler i Allsång på Skansen – varav en av dem var Peg Parnevik. Innan hon gick upp på scenen fick hon höra några lugnande ord från Benjamin Ingrosso. Peg Parnevik, ... Artikeln Benjamins ord till Peg Parnevik – samtalet med Benjamin som tittarna inte fick se: ”Han sa att…” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Johanna Nordström öppnar upp om broderns död: "Finns i mig"

Det är Johanna Nordströms tur att vara värd för sommar i P1. I avsnittet berättar hon om sin storebror som dog när han var liten, innan Johanna föddes. – Jag saknar dig, varje dag. Är inte det konstigt?, säger hon i programmet.


I en imponerande video promenerar en gigantisk spindel över en kvinnas ansikte

Den imponerande videon av en kvinna som låter en gigantisk spindel promenera över hennes ansikte lämnar internetanvändare mållösa!


Ledare: Starmer tråkig och fantasilös – och helt rätt

Flera svenska ledarsidor väljer att uppmärksamma det brittiska valet i dag. Aftonbladets Rasmus Hansson konstaterar att till och med ryska val är mer spännande än det brittiska. Valutgången är säkrad, skriver Hansson: Labour blir stora vinnare – med 99 procents säkerhet. ”Den typen av säkerhet att vinna ett val hade nog till och med Vladimir Putin varit nöjd med”, heter det. Och att Labourledare Keir Starmer tar hem valet är exakt vad britterna...


Prins William och Kate Middletons relation till Harrys barn – sanningen är oerhört sorglig

De senaste åren har relationen mellan prins William och hans yngre bror prins Harry blivit infekterad. Kunglig experten Cameron Walker berättar nu sanningen bakom Williams relation till sina brorsbarn. – Jag ser inte hur det ... Artikeln Prins William och Kate Middletons relation till Harrys barn – sanningen är oerhört sorglig är skriven och publicerad av Nöjeslivet.