Spel

Trending:


Tom Hardy tror inte det blir någon Mad Max: Fury Road-uppföljare

Det verkar tyvärr som att det inte blir några fler Mad Max-filmer skapade av George Miller. Och den sedan tidigare omtalade uppföljaren Mad Max: The Wasteland kan vi till synes glömma helt och hållet. Källan till detta påstående är Tom Hardy, som spelade herr Mad Max i höjdaren Fury Road. I en intervju hos Forbes, när han tillfrågades om vad som händer härnäst och om det blir någon The Wasteland för hans del, sade Hardy väldigt koncist: "I don't...


C.Gambinos producent om rapparens död: "Gör ont, väldigt ont"

C.Gambinos producent och vän Oscar Chase skriver om sorgen efter den mördade rapparen. I ett inlägg på Instagram säger han att sorgen och saknaden visserligen inte kan uttryckas med ord.


Tina Nordström hoppar av Hela Sverige bakar – chockbeskedet mitt under inspelningen

Inspelningarna av Hela Sverige bakar är nu klara – och nu avslöjar Tina Nordström att det här är hennes sista säsong.


Bianca Ingrosso lägger ner – kommer inte synas längre: "Behöver läka"

För ett halvår sedan syntes stjärnan Bianca Ingrosso senast på Youtube. Nu ger hon förklaringen bakom beslutet att lägga ner.


Kathleen Kennedy beskyller de manliga Star Wars-fansen för The Acolytes misslyckande

Det är inte normalt för en TV-serie att ha ett så lågt betyg. Så sa Star Wars-chefen Kathleen Kennedy nyligen gällande de kritiska recensioner många fans lämnat på Rotten Tomatoes för den senaste i ordningen av Star Wars-serier, nämligen The Acolyte. Kennedy som intervjuades av The Times pratade öppet om de utmaningar Disney försökt, men ofta misslyckats med, att överkomma gällande framförallt dess senaste Star Wars-produktioner. Hon berättade...


Markos pinsamma miss med Irma – nu har hon sett intima bilderna: ”Vågar knappt se mamma i ögonen”

Nyligen kom det fram att Markoolio fått skämmas rejält inför mamma Irma, efter en incident som har att göra med intima bilder. Att ha en gemensam Instagram med sin mamma har visat sig vara ett ... Artikeln Markos pinsamma miss med Irma – nu har hon sett intima bilderna: ”Vågar knappt se mamma i ögonen” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Furiosa dyker upp på digitala plattformar redan nästa vecka

Det nya kapitlet i George Millers klassiska Mad Max-serie blev inte i närheten den succé som man hoppats på. Detta trots att både Anya Taylor-Joy och Chris Hemsworth, två av Hollywoods just nu hetaste skådespelare, medverkade i ledande roller. Publiken uteblev helt enkelt och i skrivande stund är Furiosa: A Mad Max Saga en flopp som trots överlag strålande omdöme från både biobesökare och kritiker misslyckats rejält med att spela in sin...


”Timberlake hade glasartad blick och luktade sprit”

Popstjärnan Justin Timberlake har släppts efter att ha gripits för rattfylleri på i Sag Harbor i New York på onsdagen. Han har delgivits misstanke och ska framträda i rätten i slutet av juli. Enligt uppgifter till CBS News ska Timberlake ha sagt att han druckit en martini innan han satte sig i bilen. Polisrapporten ger en annan bild. ”Hans ögon var blodsprängda och glasartade. Hans andedräkt hade en stark lukt av alkohol och han gjorde dåligt...


Smash Into Pieces och Saucedo på Rix FM Festival

Smash Into Pieces, Peg Parnevik, Danny Saucedo och Darin är några av artisterna som åker ut på turné med Rix FM Festival i sommar. Festivalen firar dessutom 25 år i år. "Det var ingen som trodde att turnén skulle bli en sådan succé när vi startade 2000, men efter 25 fantastiska år så är vi nu ett av Europas största radioevent", säger Anders Sjöland, marknadsdirektör på Viaplay Group Radio. 11 juli inleds turnén i Luleå, sedan rullar man vidare...


Eurovisionstjärnan till Sverige – nästa år

Baby Lasagna kommer till Sverige för två spelningar nästa år.


Transman kallades mamma – anmälde förlossning

En transsexuell man som födde barn på förlossningen i Nyköping kallades mamma i journalen. Då anmälde han regionen till Diskrimineringsombudsmannen (DO), rapporterar P4 Sörmland.


Guiden: Elva tv-serier att strömma i sommar

Jo, det är både fotbolls-EM och OS i sommar. Men därutöver finns det gott om annat att titta på. Här är guiden till sommarens mest omtalade tv- och strömningsserier.


Warner Bros säger att Rocksteady ska leverera allt utlovat till Suicide Squad

Suicide Squad: Kill the Justice League var och är en katastrof, och just nu är antalet spelare så få att det är svårt att föreställa sig att Rocksteady ens kommer leverera den utlovade innehållsplanen. Detta förbättrades inte av Jason Schreiers utredning, som fann att spelet för närvarande bara får "some barebones support, definitely not as much as they'd originally planned". Men nu har Warner Bros äntligen bekräftat till IGN att nuvarande...


Jonna Lundells gravidbesked – nu avslöjar hon: ”Sista pusselbiten”

Joakim och Jonna Lundell har två barn tillsammans och har funderat på ett tredje barn. Nu har Jonna slutat med preventivmedel!


Bosse Andersson med i "Förrädarna"

Under våren har det spekulerats kring att Bosse Andersson ska medverka i tv-programmet "Förrädarna". Nu bekräftar TV4 att Djurgårdens sportchef är en av deltagarna i den nya säsongen, som sänds till hösten.


Johannes Anyuru ger ut ny bok om Gaza

"Faktan" heter Johannes Anyurus nya bok som ger ut under Clandestino Festival i Göteborg 4–7 juli.


Will Smith tillbaka i sci-fi-genren med sin nästa stora filmroll

"Bad Boys"-succén visar att han fortfarande drar publik.


Söt video: Man ‘förtrollar’ aror, undulater och papegojor med tal och sång

Den bedårande videon av en man som 'förtrollar' aror, undulater och papegojor med en vacker sång smälter internetanvändarnas hjärtan!


Fyra av tio lokaltidningar drar ner på kulturen

Fyra av tio av landets största lokaltidningar har skurit ner på sin kulturjournalistik de senaste fem åren, enligt en kartläggning som Journalisten gjort.


Big Brother-profilen Olivier de Paris kärlekslycka – gifter sig med 17 år yngre kärleken Ronja

Bröllopsklockorna klämtar för ”Big brother”-favoriten Olivier de Paris. I sommar gifter han sig med kärleken Ronja.– Jag är verkligen kär och lycklig, säger han till Aftonbladet. På 2000-talet exploderade fenomenet med dokusåpor i Sverige. Och ... Artikeln Big Brother-profilen Olivier de Paris kärlekslycka – gifter sig med 17 år yngre kärleken Ronja är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Expedition EM – Fanzone i Berlin

Följ FD:s och Bosse Anderssons stora EM-resa


Kjell Bergqvists stoppas från barnbarnet – därför träffas de inte: ”Hålla sig för sig själva”

I maj kom Kjell Bergqvists andra barnbarn till världen. För Hänt berättar skådespelar nu om varför de inte firar midsommar ihop.


Katrin Zytomierska döms – tvingas betala 200 000

Katrin Zytomierska drabbas av stora kostnader efter att ha använt Abbas låt utan tillstånd i en reklam. Det beslutade Stockholms tingsrätt i en dom på torsdagen.


Zytomierska förlorar mot Abba

Influeraren Katrin Zytomierska får böta 200 000 kronor för att olovligen ha använt Abbas musik i en reklam, skriver Expressen.


Nya bilderna på Anna Brolin tar alla med storm – titta nu när hon vänder sig om och visar heta sommarstilen

Nya bilderna på Anna Brolin väcker känslor. Nu visar TV4-profilen upp hetaste sommarstilen. Anna Brolin är en av TV4:s främsta programledarprofiler. 43-åringen från Stockholm gick sitt genombrott i rutan via kanalens sportsändningar redan 2008, och sedan ... Artikeln Nya bilderna på Anna Brolin tar alla med storm – titta nu när hon vänder sig om och visar heta sommarstilen är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Jenny Strömstedt ärliga ord om chockartade skilsmässan

Jenny Strömstedt, 51, är en av TV4:s absolut största stjärnor – tittarna kan inte få nog av den mysiga blondinen och samtidigt skarpa journalisten från Sollentuna norr om Stockholm.


Varningen: Sommarlov – då rekryterar gängen

Polisen varnar för att kriminella gäng kan ha lättare att rekrytera barn under sommarlovet. Det rapporterar flera medier. – Vi ser att ungdomarna hänger mer ensamma tillsammans utan en vuxennärvaro, vilket förstås är en riskfaktor, säger Maria Forsberg på polisen i Umeå till P4 Västerbotten. Till GP säger polisområdeschefen Christian Nylén att det bästa sättet att hindra gängen från att rekrytera barn är att föräldrar håller ögonen öppna för...


Så firar kändisarna midsommarafton 2024: ”Ångest – jag avskyr midsommar”

Hänt har tagit tempen på våra svenska kändisar inför midsommarafton 2024 – så här kommer de att fira högtiden!


Mel Gibson: "Jag kommer regissera den femte filmen i Lethal Weapon-serien"

Nu när allt gammalt ska bli nytt igen och Hollywood tycks lida av idétorka är det nästan konstigt att vi inte fått någon ny Lethal Weapon-film (nej, vi räknar inte TV-serien) ännu - i synnerhet som del fyra hade premiär år 1998 och snacket om del fem startade redan 2007. Alla filmerna hittills har regisserats av Richard Donner som dock dog för tre år sedan (91 år gammal), men nu verkar det som att någon är redo att plocka upp facklan och göra...


Travis Scott gripen i Miami

Artisten Travis Scott har gripits i Miami, rapporterar TMZ. Enligt sajten greps världsstjärnan tidigt under torsdagsmorgonen, misstänkt för berusning och olaga intrång. Han ska ha gripits av polis i anslutning till hamnen. Polisen har även släppt en mugshot-bild av stjärnan. Gripandet sker åtta dagar innan Scotts världsturné "Circus maximus" har Europapremiär, den 28 juni i Nederländerna. Travis Scott är en av världens mest framgångsrika...


Andy Serkis försäkrar oss om att The Adventures of Tintin 2 kommer att bli verklighet

Mer än tio år har hunnit förflyta sedan Spielbergs underskattade filmatisering av Tintin och enhörningens hemlighet hade premiär, och vi är många som länge funderat över ifall en uppföljare någonsin skulle bli verklighet. Från början var nämligen planen att lansera The Adventures of Tintin 2 redan fyra år efter den första, men Spielbergs packade schema orsakade problem, månader förvandlades till år och den andra filmen uteblev. Men enligt Andy...


Staffan Westerberg gör ny "teater-revy"

"Har vi kapacitet, madame" är en nyskriven föreställning av Staffan Westerberg som får urpremiär på den nya kulturscenen på Löfnäs Gård i Sundborn i sommar. I ett pressmeddelande beskrivs uppsättningen som en "teaterrevy" som är inspirerad av Westerbergs mångåriga, rika scenvärld. "Staffan har en unik förmåga att pendla mellan det alldagliga och det absurda, mellan läskiga döden och plötsliga gapskrattet, och hela tiden finns där en poetisk...


Föll från scenen – missar föreställningar

Brittiske skådespelaren Ian McKellen missar tre föreställningar efter att han fallit från en teaterscen i London, rapporterar BBC.


Så mycket pengar får deltagarna i GVFÖ: "Mycket"

Att delta i gift vid första ögonkastet innebär att man får ett annorlunda bröllop – på flera sätt. Många av tittarna är dock nyfikna: Vad betalar produktionen och vad får man stå för själv?


Hanna Hedlund möter kritik efter bilden på viktraset

Hanna Hedlund publicerade en bild där hon visar upp sin kropp efter "16 weeks of hell". Och möttes då av många heja-rop, men även en del kritik.


Benjamin vill hylla sin idol – när Ted Gärdestads dotter Sara Zacharias tar chansen är gåshuden oundviklig

När två stjärnor möts på samma scen sker någonting alldeles, alldeles underbart. Röster som vävs samman och som skapar en harmoni av ren och skär magi. Det inträffade sommaren 2021 när Benjamin Ingrosso fick hela ... Artikeln Benjamin vill hylla sin idol – när Ted Gärdestads dotter Sara Zacharias tar chansen är gåshuden oundviklig är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Ola Rapace ångrar sina barns mammor – allt blev fel: ”Cyniskt”

Ola Rapace är pappa till två barn – med två olika mammor. Nu berättar skådespelaren om svåra perioderna som ensamstående förälder.


De vinner "Paradise"

Dokusåpan "Paradise" gick från "snäll" till "stökig" – och programledaren Tone Sekelius beskrev händelserna i årets säsong som "kaos". Nu har vinnarna utsetts. Första säsongen av "Paradise" beskrevs som en snällare variant av "Paradise hotel". Men konceptet fick stark kritik och tittarna svek. I den andra säsongen gjorde den "stökiga reality-tv:n" comeback – men inte på Viaplay utan på den betydligt mindre strömningstjänsten Pluto Tv. I...


Billie Eilish förtrollar sina följare med en serie nya djärva foton

Sångerskan Billie Eilish delade nyligen en serie nya foton på Instagram, som snabbt förtrollade hennes 119 miljoner följare. The post Billie Eilish förtrollar sina följare med en serie nya djärva foton appeared first on Instafamosos.


Kinberg Batra om jävet: Borde ha avstått

Anna Kinberg Batra svarar nu JO på de frågor som uppkommit i samband med att hon anklagats för jäv. "Hade förstås varit bättre att avstå helt från beslutsfattande", skriver hon i ett yttrande.


Allt om Reyhaneh Rouhani: SVT, Go'kväll och fotbolls-EM

Programledaren Reyhaneh Rouhani leder tittarna igenom SVT:s "Go'kväll". Nyheter24 har tagit reda på vad svenskarna googlar mest om journalisten.


Axel Pilebys nya bild ihop med kärleken Felicia – alla garvar åt hur han håller varmkorven i fotot

TV4-profilen Axel Pileby var nyligen på bröllop med sin sambo Felicia. Nu har uppmärksamma följare hittat en rolig detalj i en bild som Axel lagt ut efter festen. ”Så här ska kärlek se ut”, skriver ... Artikeln Axel Pilebys nya bild ihop med kärleken Felicia – alla garvar åt hur han håller varmkorven i fotot är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Talk To Me-regissörerna hoppar av Street Fighter-filmen

Youtube-duon Danny and Michael Philippou blev ju stora snackisar bland skräckkretsar efter att rysaren Talk To Me gjorde succé på bio och hypen blev sedan total när de australienska filmskaparna erbjöds chansen att regissera en filmadaption av Capcom-titeln Street Fighter. Nu meddelar dock The Hollywood Reporter att duon inte längre är aktuella med Street Fighter. Filmblaskan menar att detta har berott på schemakonflikter då både Legendary och...


Martina Haag-film prisad på festival

Martina Haag gör succé som filmregissör. Hennes film "Det är något som inte stämmer" belönas med det finaste priset, för bästa film, på den anrika tv-festivalen i Monte Carlo.


Veckans film och serier – Comeback för Alba

En vecka med återseenden. Jessica Alba gör comeback på film och hyllade "Threesome" är tillbaka – fast på en helt ny strömningstjänst. Här är veckans filmer och serier.


Silly-kollen: För dialog om JVM-aktuelle backen

Rasmus Kågström tittar närmare på några av de hetaste silly season-ryktena.


Berättar själv: Margrethe överrumplad av kärlek

Är det någon person här i världen som det danska folket unnar allt gott så är det drottning Margrethe, 84, – danskarna kan helt enkelt inte få nog av sin älskade ”Dronning” som är så elegant och parant.


Därför bryter Carl Philip mot kungliga traditionen – nya beslutet är redan fattat

Ett viktigt beslut – som rör framtiden. Nu har Carl Philip bestämt sig, skriver Expressen.Samtidigt innebär det också att prinsen bryter mot kungliga traditionen. Enligt 1979 års successionsordning är han nummer fyra i den svenska ... Artikeln Därför bryter Carl Philip mot kungliga traditionen – nya beslutet är redan fattat är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Silvias djupa oro för Madeleine efter plötsliga beslutet

Drottning Silvia, 80, och prinsessan Madeleine, 42, har ett speciellt band mellan sig – det kanske känns konstigt att tänka så men det är ingen hemlighet att ”Len” är tyskans absoluta favoritbarn.


Den här verkliga historien är mycket mer fängslande än "Romeo och Julia"!

Om du gillar tragiska kärlekshistorier som "Romeo och Julia", då kommer du att gilla det här. Kärlekshistorien mellan Inês de Castro och kung Pedro I av Portugal är nämligen den ultimata kärlekstragedin. Den bygger dessutom delvis på verkliga händelser, som finns nedtecknade i historieböckerna. Berättelsen innehåller förbjuden kärlek, död, familjekonflikter, hämnd samt till och med kröningen av en drottning efter hennes död. Man kan med säkerhet säga att den här berättelsen har alla ingredienser som krävs för en fängslande historia. Ta en titt i galleriet nedan för att fördjupa dig i den fascinerande romansen mellan Pedro och Inês.