Nöje

Trending:


Rockstjärnornas berömda barn

Hollywood har alltid älskat barn till kända personer, och idag kan vi hitta "nepo-babies" överallt i underhållningsbranschen. Med föräldrar som är skådespelare eller musiker med ett känt efternamn har utan tvekan gett en del kändisbarn ett försprång i karriären. Men sedan finns det rockstjärnor som har fört vidare några riktigt coola gener till sina nu berömda barn. Oavsett om de blev skådespelare, modeller eller realitystjärnor är de flesta av dessa "barn" nu rockstjärnor på sina egna villkor. Klicka vidare för att upptäcka de berömda ansiktena hos rock 'n' roll-barn.


Här är Therese Strömbergs lön – så mycket tjänar SVT-experten

Therese Strömberg är fotbollsexpert i SVT. Men hur går det för hennes bolag och vad landar egentligen hennes lön på? Nyheter24 har tittat närmare på just det.


Bingo Rimér lägger upp smygtagen nakenbild på Julia Franzén

Det var under veckan som Bingo Rimér valde att lägga ut en bild på Julia Franzén från parets dejtnight. Och Julia, ja, hon är endast klädd i dräkten hon föddes i så att säga.


Elva gratiskonserter och nöjen sommaren 2024

Hyrorna rusar, räntan är fastlåst och jordgubbarna kostar en förmögenhet. Men du måste inte stanna hemma bara för det. Här kommer tips på några sommarnöjen som skonar plånboken.


Kevin Costerns episka westernfilm floppar på bio

Med en rapporterad budget på närmare en miljard kronor som Costner betalat stora delar av ur sin egen ficka, så krävdes det att hans nya, episka westernfilm Horizon skulle bli en succé. Så har det tyvärr inte blivit och efter helgens premiär med intäkter som knappt nått upp till 100 miljoner kronor så står det klart att biobesökarna inte har något vidare intresse av en tre timmar lång western. Detta rapporterar The Hollywood Reporter som även...


Tidernas bästa musikaliska syskon

Musikalitet verkar ibland gå i släkten och det händer att bröder och systrar bildar grupper tillsammans. Vissa av dessa går det dessutom riktigt bra för. Det kan man lugnt säga om de musikaliska syskonen i det här galleriet. Vi har valt ut några av de bästa ensemblerna bestående av bröder och systrar – från pop till rock och allt däremellan. Även om några av dem är välkända finns det andra som inte är lika framträdande. Nyfiken? Klicka igenom galleriet för att se vilka vi menar.


Laila Bagge kritiseras för sitt utseende – TV4-profilens utspel

Laila Bagge är i hetluften. Nu väljer TV4-profilen att diskutera ämnet i Nyhetsmorgons direktsändning.


Hovets besked: Kungen och Silvia flyttar till mindre slott

Kungafamiljen bosatte sig på Drottningholms slott 1981 då man hade tröttnat på att leva i Stockholms slott mitt i stan.


Allt om Mange Schmidt: Fru, låtar och vad han gör 2024

Artisten Mange Schmidt slog igenom med dunder och brak i mitten av 00-talet med låtar som "Glassigt" och "Giftig". Nyheter24 har tagit reda på vad svenska folket undrar mest om den folkkära musikern.


TV4-Martin Järborg kastar kläderna – visar upp superkroppen

Nyhetsmorgon-Martin Järborg delar nu med sig av en semesterbild på sin Instagram som överraskar följarna. Se superkroppen här!


TV4-profilen hånar Cristiano Ronaldo: "Megaego"

Det var en Cristiano Ronaldo i tårar efter en straffmiss under gårdagens match mot Slovenien. Efter det har han fått stor kritik från medier över hela världen. Även TV4:s studio gick hårt åt den portugisiska fixstjärnan.


”Mycket underhållande men magert på reflektion”

Cirkusdirektören Trolle Rhodins självförtroende gör hans sommarprat behagligt att lyssna på, skriver Göteborgs-Postens Jonathan Bengtsson i en recension. Samtidigt hade han velat höra mer om cirkuslivets andra sidor, som branschens utmaningar och hur jobbigt det kan vara att bo i en husbil. ”Allting är mycket underhållande, men kanske något magert på reflektion”, menar han. Dagens Nyheters Viktor Andersson beskriver sommarpratet som en ”hyllning...


Forskare döpte parasit till Abba – ville hylla gruppen

En parasitisk plattmask som upptäcktes på Svalbard har döpts efter Abba. Namnet var ett sätt för forskarna att hylla gruppen 50 år efter Eurovision-vinsten i Brighton, säger den ansvariga forskaren Chahinez Bouguerche vid Naturhistoriska riksmuseet i ett pressmeddelande.


Allt om Johanna Nordström: Pojkvän, lön, familj och längd

Johanna Nordström har snabbt seglat upp som en av Sveriges mest uppskattade komiker och podcastprofiler. Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som googlas om stjärnan.


Långintervju med Hiljemark: "Åldern är egentligen en bisak"

PÅ FD: Oscar Hiljemark om prestationer, positivitet och Pafos


Ryska artister som stöttat kriget borttagna från Spotify

Spotify har tagit bort musik från ryska artister som stöttat Rysslands invasion av Ukraina, rapporterar Billboard. Enligt Moscow Times handlar det om artisterna Grigory Leps, Oleg Gazmanov, Shaman och Polina Gagarina, som alla fått EU-sanktioner utfärdade mot sig. ”Vi vidtar åtgärder när vi identifierar innehåll som strider mot våra innehållspolicys eller lokala lagar”, skriver en talesperson i ett uttalande till Bloomberg. Relaterade länkar:...


Gry Forssell jublar över gravidlyckan – han ska få barn med kollegan: ”Mix Megapol-bebis”

Det råder bebisfeber på Mix Megapol! Gry Forssell jublar nu över en liten bebis som en av radio-programledarna ska få. Läs här!


Nytt strejkhot i Hollywood – inte överens om AI

Det kan bli strejk i Hollywood igen, rapporterar Sveriges Radios Kulturnytt. Anledningen är att delar av förhandlingarna mellan skådespelarfacket Sag-Aftra och dataspelsbranschen har stannat av.


Michael Fassbender gör huvudrollen i remake på populära "Falsk identitet"

Den franska spionserien har blivit populär bland svenska tittare på SVT Play. Nu får den en engelskspråkig version.


Anna Books ärliga åsikt om Pernilla Wahlgren – tycker att hon är suverän i Allsången: ”Hon är…”

Pernilla Wahlgren är tillbaka som allsångsledare även den här säsongen. Det har fått schlagerstjärnan Anna Book att reagera. Hon skriver sin dom om Pernillas insats på Instagram. Ny sommar, ny säsong av ”Allsång på Skansen”. ... Artikeln Anna Books ärliga åsikt om Pernilla Wahlgren – tycker att hon är suverän i Allsången: ”Hon är…” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Pernilla Wahlgrens pool klar – se den extremt unika detaljen: ”Enda i Sverige”

Pernilla Wahlgren delar med sig av den unika detaljen i hennes lyxhem på Lindingö."Enda i världen", skriver hon på Instagram.


Pernilla Wahlgrens sista sms till pappa Hans Wahlgren: ”Älskar dig mest av allt”

I senaste avsnittet av ”Wahlgren & Wistam” berättar Pernilla Wahlgren om det sista gripande sms:et hon skickade till sin pappa innan han dog. Hans Wahlgren lämnade jordelivet den 10 maj 2024. Bakom sig lämnade han en stor ... Artikeln Pernilla Wahlgrens sista sms till pappa Hans Wahlgren: ”Älskar dig mest av allt” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Tomas Ledins kompromiss med SVT bakom kulisserna i Allsång på Skansen – dilemmat med artisten

Tomas Ledin gör comeback i Allsång på Skansen. Nu avslöjar den folkkäre stjärnan spelet bakom kulisserna inför återkomsten – och SVT:s vädjan. – De kom tillbaks med ett önskemål, säger han till Nöjeslivet. Han är ... Artikeln Tomas Ledins kompromiss med SVT bakom kulisserna i Allsång på Skansen – dilemmat med artisten är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Let’s dance återvänder med ny säsong – Tony Irving har inte fått frågan om comeback

Nu kan vi glädjas åt att det blir en ny säsong av Let’s dance nästa år! Dock har ingen av de klassiska jurymedlemmarna ännu fått frågan om att vara med i den kommande säsongen. Ett ... Artikeln Let’s dance återvänder med ny säsong – Tony Irving har inte fått frågan om comeback är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Avslöjat: Snuskiga filmen från kronprins Christians student

När kung Frederik, 55. i januari blev monark av Danmark fick äldste sonen Christian, 18, titeln kronprins.


Christina Schollin tog hem saker från Hans begravning – blir uppläxad

Följarna rasar över Christina Schollin inlägg. Detta efter att hon valt att ta hem saker från Hans Wahlgrens begravning.


Kikki Danielsson skilde sig från Kjell Roos för 25 år sedan – idag lever exmaken utanför rampljuset

Kikki Danielsson och exmaken Kjell Roos skilde sig för över 20 år sedan. Så lever Kjell idag utanför rampljuset. Hon är utan tvekan en av våra största och mest älskade artister genom tiderna. Genom åren ... Artikeln Kikki Danielsson skilde sig från Kjell Roos för 25 år sedan – idag lever exmaken utanför rampljuset är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Masker, sockiplast, Tintin – EM-spelarnas udda kläder

Kylian Mbappé har återigen bytt mask och bar en ny modell under matchen mot Belgien. Den franske fotbollsstjärnan har redan kallats både Batman och en Ninja Turtle. Relaterade länkar: Läs mer om Slutspelet på Omni


Lancelot Hedman Graaf visar upp extrema kroppsförvandlingen

Lancelot Hedman har tränat upp sig till en riktig superform. Och han ser riktigt bitig ut.


Eurovision förnyas – utbuad svensk får ny chef

Eurovision-arrangören EBU tillsatte en oberoende utredning efter de många kontroverserna kring den senaste finalen i Malmö. Nu meddelas förändringar som har eller kommer att tillämpas inför nästa år, rapporterar Kulturnytt i Sveriges Radio. I toppskiktet av Eurovision tillsätts en ny roll som bland annat ska överse nuvarande chefen Martin Österdahls arbete, samt överta en del av hans mer långsiktiga och strategiska arbetsuppgifter. Österdahl...


17-åring vann Bingolottobil – Folkspel bötfälls

En 17-årig flicka vann en bil i Bingolottos uppesittarkväll i TV4 2023. Nu bötfälls Folkspel på en halv miljon kronor, rapporterar Aftonbladet, med hänvisning till Nyhetsbyrån Siren. Det var i programmets segment "Färgfemman" som 17-åringen ringde in och vann bilen. Enligt spellagen måste man ha fyllt 18 år för att få delta i licenspliktigt spel. Folkspel, som är en del av Bingolotto, har nu fått en varning och en bot om 500 000 kronor av...


Tomas Ledins lyxliv: Monsterlön och våning för 45 miljoner

Tomas Ledin är både folkkär och prisad. Men hur står det till på den ekonomiska fronten? Nyheter24 har kikat närmare på artistens lyxliv.


Klara Hammarström visar upp sin okända tvillingsyster – se bilden

Artisten Klara Hammarström har många syskon. Men visste du att hon har en tvillingsyster? Se Selma Hammarström här!


Leif GW:s allvarliga hälsokris — äter 100 tabletter i veckan

Leif GW Persson, 79, är en av våra absolut mest älskade tv-profiler och analyserar regelbundet brott och straff i olika program.


SVT:s märkliga försvar – därför fick inte Lasse Berghagen hyllas efter sin död

Allsång på Skansen-premiären bjöd på en hyllning till Hans Wahlgren. En som inte hyllades var dock Lasse Berghagen, nu svarar SVT.


Johan Floderus i första intervju efter utväxlingen: ”Känns väldigt verkligt”

Efter 790 dagar i fångenskap släpptes svenske Johan Floderus fri från det ökända Evinfängelset i Iran i en fångutväxling. I en första intervju med TV4:s Kalla fakta berättar han om tiden i fängelset, och om hur det känns att vara fri. – Alla frågar om det inte känns overkligt. Men det känns väldigt, väldigt verkligt, säger han. Han berättar att han under de två veckorna han hittills varit fri njutit av de ”små verkliga tingen i livet”, såsom att...


Caroline Kejbert om att gifta sig med Joacim Rickling – då ringer bröllopsklockorna: ”Nu ni”

Bonde söker fru-profilen Caroline Kejbert och Joacim Rickling berättar nu när det blir aktuellt för paret att gifta sig.


Abba hyllas: Får ge namn till parasitisk plattmask

50 år efter Abbas seger med ”Waterloo” i Eurovision hyllas gruppen på ett lite oväntat sätt: genom att få ge namn till en parasitisk plattmask, skriver Naturhistoriska riksmuseet i ett pressmeddelande. – Denna blandning av firande och vetenskapligt engagemang är ett exempel på hur forskare kan hedra kulturikoner och samtidigt lyfta fram betydelsen av sitt område, säger den ansvariga forskaren Chahinez Bouguerche. Plattmasken får namnet Derogenes...


Lotta Bromér försvinner från Mix Megapol – han ersätter: ”Nu är det dags”

Lotta Bromé försvinner från Mix Megapol. Nu bekräftas anledningen bakom och vem som blir hennes ersättare.


Nu kan du förbeställa The Acolyte "Darth Teeth"-hjälmen

För alla dom som sitter och hejar på den mörka sidan i Star Wars: The Acolyte och önskar att de var lika bad ass som den elakaste Sith lorden så kan ni nu glädjas åt att man nu kan förbeställa The Black Series Darth Teeth-hjälmen från företaget Hasbro. Disney har inte än avslöjat hans namn utan kallar honom officiellt bara "The Stranger" för att inte spoila något men karaktären fick snabbt smeknamnet Darth Teeth på grund av det elaka grinet på...


Ted Gärdestad-film uppskjuten efter musikbråk

Premiären av dokumentärfilmen "Min bror, Ted", om artisten Ted Gärdestad, skjuts på framtiden, skriver Expressen.


Rolig video: Gorilla går in i vattentank och dansar vilt

Den roliga videon av en gorilla som blir extremt exalterad efter att ha gått in i en vattentank får internetanvändare att skratta högt!


Läkare ger svar på tal: Därför ska du aldrig rengöra dina öron med bomullspinnar

Dr. Suraj Kukadia, känd som Dr. Sooj på TikTok, varnar mot den vanliga praxisen att rengöra öronen med bomullspinnar.


Malin Olsson hoppar av Sommarlov – SVT bekräftar beslutet

På måndagen gjorde Malin Olsson sitt sista Sommarlov-program på ett tag. Till Hänt avslöjar hon nu varför.


GRATTIS: Anneli och Thomas från Hotell Romantik har gift sig igen på riktigt – fina glädjen under ceremonin: ”Underbart”

Anneli Holm och Thomas Hynes fann varandra i romantikprogrammet ”Hotell Romantik”. Nu har de gift sig. Nöjeslivet ber att få gratulera! Under våren bjöd SVT:s Hotell Romantik på en minst sagt händelserik säsong. I det ... Artikeln GRATTIS: Anneli och Thomas från Hotell Romantik har gift sig igen på riktigt – fina glädjen under ceremonin: ”Underbart” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Ciara Zelmerlöws lättklädda video väcker reaktioner – efter uppbrottsryktet med Måns

Ciara Zelmerlöws lättklädda video tillsammans med vännen väcker många reaktioner... Se videoklippet här!


Tre nya artister ansluter till allsången

”Allsång på Skansen” har fått nytillskott. Även Newkid, Linn Koch-Emmery och The Wannadies kommer att stå på Skansenscenen i sommar, rapporterar TT. ”Det här känns fantastiskt overkligt. En klassisk scen som har varit med oss hela våra liv. Vi är väldigt hedrade, och livrädda”, säger The Wannadies sångare Pär Wiksten i ett pressmeddelande. Relaterade länkar: Linn Koch-Emmery medverkar i programmet den 9 juli, The Wannadies den 16 juli och Newkid...


Swifts kläder ställs ut på museum

Världsstjärnan Taylor Swift har fått en egen utställning på anrika museet Victoria & Albert i London, rapporterar The Guardian. "The Taylor Swift. Songbook trail" är en hyllning till artisten, genom sångtexter, musikvideor, instrument, utmärkelser, samt plagg och accessoarer från hennes garderob. En rad olika utstyrslar som Swift har burit kommer att ställas ut. Bland annat kommer ett par skräddarsydda cowboyboots från sångerskans tidiga...


Krönika: Utmaning – se en hel film utan mobil

Jag skrollar fram filmen jag vill se, klickar på play. Filmbolagens samarbeten presenterar sig i korta filmsnuttar. Jag räknar. fem stycken innan filmen börjar på riktigt. Jag har sett fram emot det här. Att se just den här filmen, i lugn och ro, tillsammans med sambon. Chipsen står på bordet och jag unnar mig en Pepsi. En […]


Skådespelare som slog igenom först senare i livet

Med alla före detta barnskådespelare och Disneystjärnor som pryder Hollywoods röda mattor kan det verka som att du måste få in en fot i anmärkningsvärt ung ålder för att kunna lyckas, men det är som tur är långt ifrån sanningen. I det här galleriet har vi samlat de skådespelare som äntligen fick vad de förtjänade, om än lite senare i livet. Klicka vidare och låt dig inspireras!