I EN IMPONERANDE VIDEO PROMENERAR EN GIGANTISK SPINDEL öVER EN KVINNAS ANSIKTE

Den imponerande videon av en kvinna som låter en gigantisk spindel promenera över hennes ansikte lämnar internetanvändare mållösa!

+ Klicka här och titta på videon

Klippet, som postades i början av maj, visar en kvinna som låter sin husdjursspindel promenera över sitt ansikte. Den chockerande videon, som delades på Instagram, har redan samlat över 1,2 tusen likes och flera kommentarer från internetanvändare som blev imponerade av scenen.

“Det skulle vara klokare att hålla de brännande håren [på spindeln] borta från ögonen”, varnade en Instagram-användare. “Alla riktigt vackra människor är galna,” kommenterade en annan. “Älskling, det här verkar vara en hårig situation,” skämtade en tredje internetanvändare.

Enligt PETA, om du har lust att ha en spindel som husdjur, kanske du borde tänka om. Till att börja med har spindlar känslor, men till skillnad från en hund eller katt, kommer de inte att skapa band med dig.

Tarantellor hör hemma i sin naturliga miljö, förmodligen gömda under en stock eller sten. De hör definitivt inte hemma i ett akvarium eller förlorade i ett badkarsavlopp. Om du verkligen älskar tarantellor, tar du inte hem en enligt PETA.

2024-07-03T00:49:56Z dg43tfdfdgfd